Колеги дали има на пазара приемник за ефирна тв.които да се включва в USB входа на портативно телевизорче,Мисьлта ми е от там да се захранва мисля че беше 5в и сьщивременно да предава кьм монитора на телевизорчето както е с флашките.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
DVB-T за автомобил
Свий
X
-
От: DVB-T за автомобил
Има по китайските сайтове. Ако имаш желание да пазаруваш, ще ти пусна на лични линка.Само не мога да те разбера, тези DVB-T,който са на USB са за лаптоп , комп,или таблет,За TV обикновено са на чинчове или с антенен вход.Има и специални за TV за кола /на 12V/но и те не са на USB.Така,че първо уточни какво ще ти върши работа.Не са скъпи,ама не си е работа да си купиш пък после да сменяш.Последно редактирано от valyon; 13-03-13, 19:55.
-
Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнениеИма по китайските сайтове. Ако имаш желание да пазаруваш, ще ти пусна на лични линка.Само не мога да те разбера, тези DVB-T,който са на USB са за лаптоп , комп,или таблет,За TV обикновено са на чинчове или с антенен вход.Има и специални за TV за кола /на 12V/но и те не са на USB.Така,че първо уточни какво ще ти върши работа.Не са скъпи,ама не си е работа да си купиш пък после да сменяш.
Коментар
-
Нещо такова http://dx.com/p/dvb-t-digital-televi...iver-box-44094 .. само трябва да провериш стандартите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihni1 Преглед на мнениеТрябва ми нещо да гледам в камиона на портативен тв.Имам AV И ЧИНЧ входове но не знам как да го захраня без конвертор на12v
Коментар
-
Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнениеНе може ли да изтеглиш кабел само от единия акумулатор? Така ще си направиш и розетка за запалка на 12в. Ще си ползваш за заряд на Гсм, навигации и т.н.
Коментар
-
В съседната тема има снимки и линк за тунер DVB-T на 12V. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162467
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар