Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Panasonic VIERA TX-P42GT30E Плазма

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Panasonic VIERA TX-P42GT30E Плазма

Според мен правиш нещо неправилно.Изтегли ли си notepad++ ?
    При мен с обикновения нотепад не ставаше конвертирането.
    Опитай пак по моят метод,но внимавай да следиш плътно написаните от мен инструкции тъй като и аз първият път имах проблеми при подкарването от бързане.
    Най-правилният метод е първо променяш името на субтитрите да бъде като името на файла посредством копи-пейст метода.Запазваш само разширението .srt
    Него не го пипай при промяната.От там следваш процедурите от по-горното мнение.
    Опитай пак няма как да не стане.
    Я дай линк към замундата и някой филм който си теглил да ти направя едни субтитри да пробваш.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
      Според мен правиш нещо неправилно.Изтегли ли си notepad++ ?
      При мен с обикновения нотепад не ставаше конвертирането.
      Опитай пак по моят метод,но внимавай да следиш плътно написаните от мен инструкции тъй като и аз първият път имах проблеми при подкарването от бързане.
      Най-правилният метод е първо променяш името на субтитрите да бъде като името на файла посредством копи-пейст метода.Запазваш само разширението .srt
      Него не го пипай при промяната.От там следваш процедурите от по-горното мнение.
      Опитай пак няма как да не стане.
      Я дай линк към замундата и някой филм който си теглил да ти направя едни субтитри да пробваш.
      Всичко правя точно както си ми написал. При мен какво се получава: Като отворя файла с notepad++ и променя настройките му, като го запаметя "srt" изчезва и го дописвам от клавиатурата. Конвертирам файла без "ВОМ".
      Излизат ми надписи с букви но няма словосъчетание.
      Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
      Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

1. Филма и субтитрите трябва да са в една и съща папка.
        2. Името на филма и субтитрите трябва да съвпадат напълно. Например:
        име_на_филма.avi
        име_на_филма.srt или ако изходния файл е "нещо си.sub"
        име_на_филма.sub
        3. Пробвай с различна кодировка на файла със субтитрите (ANSI, Unicode, UTF-. Става с Notepad - запиши като - кодиране.
        4. Не променяй разширението на файла със субтитрите. Структурата на двата формата .sub и .srt и начина на синхронизиране е различен!
        От инструкцията на телевизора ти
        " Формат на субтитрите - MicroDVD, SubRip, TMPlayer
        • DivX видео файлът и текстовият файл със субтитрите се намират в същата папка, като имената на файловете са
        еднакви, но с различни разширения.
        • Ако има повече от един текстови файл със субтитри в същата папка, те се показват в следната приоритетна
        последователност: „.srt”, „.sub”, „.txt”.
        • За потвърждаване или смяна на текущото състояние на субтитрите по време на възпроизвеждане на DivX
        съдържание, натиснете бутона OPTION, за да се покаже Меню опции.
        • В зависимост от методите, използвани за създаване на файла, или състоянието на записа, е възможно да се показват
        само части от субтитрите или да не се показват никакви субтитри."

Коментар

Дай някой линк към свален филм да ти направя едни субтитри да пробваш.Проблема идва именно от това,че дописваш разширението на файла след промяната му.
          При промяната преди да запаметиш цъкаш на save as след това като смениш от тхт. файл на all types преди да му дадеш save цъкни с ляв бутон върху файла със самите субтитри и след това му дай save от бутона.
          Последно редактирано от slatanic; 22-02-13, 18:17.

Коментар

Дай някой линк към свален филм да ти направя едни субтитри да пробваш.Проблема идва именно от това,че дописваш разширението на файла след промяната му.
            При промяната преди да запаметиш цъкаш на save as след това като смениш от тхт. файл на all types преди да му дадеш save цъкни с ляв бутон върху файла със самите субтитри и след това му дай save от бутона.
            Сега точно го сваля и ще правя пак опит
            http://zamunda.net/download.php/3472...-sC0rp.torrent

Коментар

Е баш такъв линк не ми трябваше,но ще намеря торента де.
              Я виж това ли е http://zamunda.net/details.php?id=347200&hit=1
              Ето и субтитрите Seal Team Six The Raid on Osama Bin Laden 2012 BRRiP XViD AC3-sC0rp.rar
              Пробвай и кажи аз съм на линия в момента.
              Ако не стане заради зипването,а пък аз не знам как да ги кача директно тук след като съм ги направил ми кажи да ти ги пратя на скайп или поща примерно.

Коментар

Е баш такъв линк не ми трябваше,но ще намеря торента де.
                Я виж това ли е http://zamunda.net/details.php?id=347200&hit=1
                Ето и субтитрите [ATTACH]552499[/ATTACH]
                Пробвай и кажи аз съм на линия в момента.
                Ако не стане заради зипването,а пък аз не знам как да ги кача директно тук след като съм ги направил ми кажи да ти ги пратя на скайп или поща примерно.
                Човек, къде бъркам не знам, твоите тръгнаха. Само са доста дребни, но това да му е проблема.
                Последно редактирано от Дочев; 25-02-13, 20:38.

Коментар

Решение на проб&#.docxКопирано от друг форум:
                  Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Първоначално публикуван от fireman160 Преглед на мнение
                    [ATTACH]552529[/ATTACH]Копирано от друг форум:
                    Не мога да го отворя.

Коментар

Чети хубаво какво съм написал и действай бавно стъпка по стъпка.Аз първият път ги мъчих близо ден докато тръгнат и не и не.
                      Най-напред си тегли нотпад++
                      Само с него при мен става.С обикновения не.
                      След това по ред на номерата.
                      Първо променяш името на файла(на субтитрите) копирайки името на файла на филма.Само името на филма без разширението .avi (примерно).
                      След това отваряш с нотепада.
                      От там му даваш конвертирай (до там какво беше бе BOM,,виж по напред в темата)
                      Сега му даваш Save as.
                      И тук много важно е първо да му цъкнеш да премине от TXT FILE на ALL TУPES .Когато това се случи маркировката върху файла със субовете ще изчезне.
                      Цъкаш един път с левият бутон върху файла със субовете и тогава му даваш ОК.
                      То ще те пита искаш ли да смениш статуса на файла.Ти ще дадеш OK и това е.
                      Опитай с друг файл и съм сигурен ще стане.
                      Поздрави.

П.С.На колегата файла и аз не го отварям.

Коментар

Отваря се с Microsoft Office Word 2007 или по нов. Пратих линк на колегата.
                        Редактирано: Решение на проб&#1.docВече се отваря и с по стара версия на Microsoft Office Word.
                        Последно редактирано от fireman160; 26-02-13, 08:59. Причина: Допълнение
                        Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

ПУТкарах Гииииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Открих си грешката. Само не съм пробвал "sub" разширените дали ще тръгват и те, иначе "srt" тръгнаха.Колегата е посочил една програма на VieraSTR, но немога да я сваля, ако някой може направо да ми я прати., а има и програма за промяна на големината на шрифта.
                          Извинявам се, но съм лайк в тези технологии.

Коментар

Коя е програмата за шрифта,че през нотепада аз лично не мога да ги уголемя та и за мен ще е полезна.
                            Иначе браво,че си ги подкарал,че е гадно да имаш нещо пък да не можеш да го ползваш.
                            Я кажи интернет вкарал ли си му,че моя от една година го глася да му пускам кабела и все ме мързи.

Коментар

Коя е програмата за шрифта,че през нотепада аз лично не мога да ги уголемя та и за мен ще е полезна.
                              Иначе браво,че си ги подкарал,че е гадно да имаш нещо пък да не можеш да го ползваш.
                              Я кажи интернет вкарал ли си му,че моя от една година го глася да му пускам кабела и все ме мързи.
                              Да, и гледам разни неща на "ю тюб" ако съм го написал правилно. А програмата е от пост 26 на колегата.
                              Довечера съм решил да пробвам и един 3Де вариант, та да видим как ще се вижда.

Коментар

Здравейте колеги, първо се извинявам на автора на темата че я ползвам за допълнителни въпроси, но проблема е свързан със субтитри и затова реших да не пълня ненужно с нови теми. От скоро се радвам на ТВ Toshiba 40TL938, успях с "лека" борба да подкарам субтитрите на вградения плеър но не ми харесва следното:
                                - не мога да регулирам размера на субтитрите
                                - на светъл фон не се виждат добре, излизат направо върху филма
                                Може ли някой да даде идея за решаване на тези проблемчета.
                                Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X