Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WI-FI антена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WI-FI антена

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
    Къде точно мислиш да я събереш в лаптопа, след като е заводско изпълнение?
    Използвай предложения от мен тп-линк, махни оригиналната антена и му сложи една антена като тая, и не очаквай чудеса, естествено
    От вчера ми се повръща като чуя TP-Link но специално предлагания от теб "стик" WN722N е ужасно добър ,че даже се чудя как може да е на толкова смешна цена .Единствения му минус е , че за "стик" е ужасно тежък и ако се включва да "виси" директно на USB портовете на дъното ги разбива за отрицателно време ,даже препоръчвам единствено ползването му чрез USB удължителя който върви в комплекта.
    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение
      Не съм си играл с такава играчка .. но по смешно и комично описание на продукт до сега не бях чел... и хората си дават парите за това мале мале..

Колега ако искаш да нещо което да работи наистина и на хубави разстояния не става с такъв тип дивайси .. има си продукти с това предназначение но са доста по солени като цена.
      Преди няколко години бях на обучение на Motorola в Прага .. и инструктора имаше една раница джаджи за такива неща .. та тогава PCMCI картата която ползваше с външна антена струваше от порядъка на 500 + евро
      Ако обаче искаш да се пробваш сам да си го направиш това вече е друга игра
      И в крайна сметка какво направи и пиши за ефекта?.
      Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
        От вчера ми се повръща като чуя TP-Link но специално предлагания от теб "стик" WN722N е ужасно добър ,че даже се чудя как може да е на толкова смешна цена .Единствения му минус е , че за "стик" е ужасно тежък и ако се включва да "виси" директно на USB портовете на дъното ги разбива за отрицателно време ,даже препоръчвам единствено ползването му чрез USB удължителя който върви в комплекта.
        Мдаа, верно е, че е добър.
        Има само един недостатък - в комплекта няма лентичка тиксо, с което се залепва на прозореца.
        Гарантирано хваща всички отворени мрежи в квартала !

При мене се продават като портокали по Коледа преди 30 години.

Коментар

Стъклото 3мм сваля 30 процента от сигнала между 1-12 канал на 2.4. Дъжд ако има той сваля около 50%, резонанса на водата е на 2.4, те и от там тръгват следвоенните разработки за микровълновите печки...
          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X