Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WI-FI антена

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WI-FI антена

Можете ли да ми препоръчате по-мощтна WI-FI антена за лаптоп ,заводско изпълнение!Благодаря предварително!

Коментар

Къде точно мислиш да я събереш в лаптопа, след като е заводско изпълнение?
      Използвай предложения от мен тп-линк, махни оригиналната антена и му сложи една антена като тая, и не очаквай чудеса, естествено

Коментар

Не се занимавай с глупости, вземи си една Алфа 2 вата, отвори лан23.ру и си сглоби една пач антена 24 децибела и си цар. Има на корел чертежи на антените, всека една пач антена може да бъде изработена на всяко едно ЦНЦ във всяка една рекламна агенция за 5 минути и срещу 15 лева. За кабел виж кой кабел какво затихване има и от там си направи сметката за дължината, както и прочети 2 реда за прозрачните на 2.4 материали. Аз правил на 20 антени, но най-лесния начин е парче тънко ПВЦ с алуминиево покритие, което използват рекламните агенции за табелки за врати и други, алуминиева плоча за рефлектор и гледаш да направиш добра сглобка. Ако използваш платка над 0.8 дебела КСВ-то отива на майната си.

Можете ли да ми препоръчате по-мощтна WI-FI антена за лаптоп ,заводско изпълнение!Благодаря предварително!
        Алфа 2 вата, ама не е само антена. И не забравяй, че връзката трябва да бъде двупосочна за да осъществиш някаква комуникация е нещо. Т.е. зависи и от силата на излъчвания кум теб сигнал.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Има много варианти , но си трябва много ровене и копане с поялника.
          Сузуки Витара 1,6 и лодка в морето от мечти.

Коментар

а за какво ти е тая антена?
            When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
              Гледай браточка снимките и се учи "как става раота"
              Важното е че работеше.

Я накрая земи си купи едно nano и ги зарязвай тия антени.
              Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                а за какво ти е тая антена?
                Ами да се лови интернет...

На работа замотах щатната антена на PCI-картата и закачих една 10 децибелова... Ми пак същите мрежи...
                Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
                  Ами да се лови интернет...

На работа замотах щатната антена на PCI-картата и закачих една 10 децибелова... Ми пак същите мрежи...
                  Аз точно това обяснявах. На Realtek чип каквото и да му сложиш все тая. от друга страна УСБ-тата с Atheros чиповете са им предвидили външна антена в 90% от случайте(защо ли?)

Коментар

Да то е ясно че няма да се ловят пилци по дуварите с антената въпроса беше свързван с това че ако ти трябва някъде статично да хванеш wireless сигнал е едно и решенията са едни - ако искаш да си мобилен са други етц.
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

На Realtek чип каквото и да му сложиш все тая
                      Не е баш така, имат и чипове и чипове..

Коментар

Идеята ми беше за нещо такова!Дали има смисъл?

http://prodavalnik.com/wifi-adapter-...king-i15894499

Коментар

Първоначално публикуван от valsodar_rn Преглед на мнение
                          Идеята ми беше за нещо такова!Дали има смисъл?

http://prodavalnik.com/wifi-adapter-...king-i15894499

Не съм си играл с такава играчка .. но по смешно и комично описание на продукт до сега не бях чел... и хората си дават парите за това мале мале..

Колега ако искаш да нещо което да работи наистина и на хубави разстояния не става с такъв тип дивайси .. има си продукти с това предназначение но са доста по солени като цена.
                          Преди няколко години бях на обучение на Motorola в Прага .. и инструктора имаше една раница джаджи за такива неща .. та тогава PCMCI картата която ползваше с външна антена струваше от порядъка на 500 + евро
                          Ако обаче искаш да се пробваш сам да си го направиш това вече е друга игра
                          Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
                          A POS
                          0885600200
                          За момента пасажер

Коментар

:Realtek 8187L (1500mW) и 38dBm излъчвана мощност
                            Това като го прочетох и умрях от смях

Коментар

Аз ако можех да си го направя-лесна работа но човек не може да разбира от всичко!Та за това ви питах!

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение
                                Това като го прочетох и умрях от смях
                                Мани другото, ама отключва всички мрежи
                                Сигурно са му объркали цената това не може да струва по-малко от 39 000$

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X