Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приемник за Булсат -да се настрои към Виваком?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Приемник за Булсат -да се настрои към Виваком?

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
    Нова година нов късмет...изчезнаха вече четири канала....всъщност може и повече да са не съм въртяла всички...но които БТВ излъчва ги няма......Честито колеги Щели да ни връщат пари...
    Честито на печелившите... И аз май скоро ще си пусна Булсат
    Иначе чух, ще щтяли да пускат HBO + още 2, 3 програми за да запълнят честотата... Което никак няма да е зле...

Коментар

HBO Работи фрее....Няма турски сапунки !Вече ги уважавам с едная идея повече булсат !
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Откровенно казано аз и ХАмериканските екшъни много не ги уважавам....но какво да се прави "СЕЛАВИ" добре че има доста от научнопопулярните тях определено ги обичам....е нямам нито Синемакс нито ейчбио...щото не съм платила за тази година знам ли от сутринта ми напомнят...но днес съм го писала махмурлииски и няма слизам в Града....успех на всички.
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Eeee, ти пък сякаш не знаеш че можеш да си плащаш '' по телефона ''.

Коментар

Можете да използвате сателитната чиния на Булсатком, която да бъде настроена на честотата на Виваком, но без декодер на Виваком, който може да вземете от Ваш близък срещу 3.40 лв. месечно / като допълнителен приемник/ няма да стане...

Коментар

Иво, За много години ....да си здрав и само щастие за всички вас....много сте ми ценни и ви уважавеме,..... нали си имам връзки и приятелите...за какво са, обичам ги и ги уважавам точно затова.
              Който ги няма тежко му!
              Аз винаги ще съм фриии, защото си уважавам приятелите и ги ценя, не само като близки, но и като хора....а те са за шестица плюс +...
              Няма нужда от много приятели но от най точните винаги ....
              Няма да спамя...утре ще се разбере кво що.
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X