Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приемник за Булсат -да се настрои към Виваком?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приемник за Булсат -да се настрои към Виваком?

Имам въпрос...от началото на Булсатком ползвам услугите им и бях доволна до сега...ползвах един основен приемник и два допълнителни....преди дни сключих договор с Виваком...това е единствената друга алтернатива у наше село, и без друго ползвам и техен НЕТ. Аман от Монополи..но който е по Як явно той поръчва музиката
    Ще ми инсталират основния приемник с антената....на мен ми остават две антени и два допълнителни приемника...въпросът ми е възможно ли е да се декодират приемниците и да се ползват както и да се настроят вълните към виваком?
    Проблемът не е в това че ще трябва да плащам такса за всеки приемник...проблемът е че ако сключа договор за две години едва тогава таксата ще е поносима и съм длъжна да я плащам две години всеки месец. А аз не ползвам двата приемника постоянно единия само лятото, а другия в месеците когато децата ми си идват.
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

От: Приемник за Булсат -да се настрои към Виваком?

По никакъв начин не могът да се използват приемниците на Булсатком на спътника на Виваком.Нито като стандарт на сателитно излъчване/ Виваком са на DVB S-2, а Булсат са на DVB S/, нито като кодировка/ Виваком са на "Видеогард" , Булсат са на "Булкрипт"/
    Ако се използват пълните възможности на едно нещо, то се счупва!!!
    Пламен Златарев 0888 66 03 18

Коментар

Единия приемник си го пусни за 6 месеца.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

И аз ползвам техен нет но да подпиша договор и за телевизия ще ме хванат за средното пръстче.Тия въдици с по евтино не ги лапам.Ползвам си Булсатком,па и скоро време и на нета ще му бия шута ,че и той е пълен кенеф.

Коментар

Никога не сключвай договор за повече от година с Виваком, ще съжеляваш горчиво...
          А евтииката, ще видиш колко ще ти излезе... Хаиде за година 12 х 40 = 500 лв ще ги преглътнеш, ама за 2 години....
          По добре да плащаш повече с кратък договор или без, от колкото евтиното с дългия договор...

Коментар

Проблема ми не е заради по евтиното от опит знам че "ефтиното излиза скъпо" Проблемът е заради спирането на излъчването на програмите на БТВ, затова и се реших да ги пробвам....но пък и те имат слабо място....ако не ми монтират антената в срок ...просто ги отсвирвам, преди две години го направих. След много тежка операция ме закараха до централният офис и защото във апартаментът ми нямах нито нет, нито тв, подписах едногодишен договор с уговорката до седмица да ми инсталират нет и тв, и така чеках и чеках....накрая си взех една флашка за временен нет, пуснах още един приемник на Булсат, и си реших проблема....и не щеш ли след два и половина месеца ми звънят че ще ми инсталират нета и тв. ....ами отказах и приключих....та сега ще видим.
            ясно няма да стане със приемниците на Булсата....благодаря!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Да ти върна жеста за кучето,понеже съм по тая част ...от всичко на булсатком можеш да ползваш единствено антените(чиниите) и конвертор и към някои спътници различни от които се излъчва булсат....!
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Да ти върна жеста за кучето,понеже съм по тая част ...от всичко на булсатком можеш да ползваш единствено антените(чиниите) и транспондера и към някои спътници различни от които се излъчва булсат....!
                Щом е НЕТ + ТВ значи ще му сложат IPTV box което е по-добре от булстата
                Лудак

Коментар

Нямам предвид булсатта !
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                    Нямам предвид булсатта !
                    Пак съм чел през ред
                    Лудак

Коментар

Предвид датата и часа,всички сме на маса ! ЧНГ !

Коментар

Честита и спорна.....и за много години!
                        Аз имам нет на виваком, по скоро бившия БТК, към тел.

Коментар

Първоначално публикуван от Людмил Кюковски Преглед на мнение
                          Щом е НЕТ + ТВ значи ще му сложат IPTV box което е по-добре от булстата
                          Първо честита нова година!

Относно IPTV box-a ма воваком, мисля, че е възможно най-скапаното решение, в случай, че преноса е през ADSL...

Коментар

Честита нова година!
                            Не подценявайте възможностите на ADSL, в повечето случаи проблемите идват от 100 годишните телефонни линии.

Коментар

Нова година нов късмет...изчезнаха вече четири канала....всъщност може и повече да са не съм въртяла всички...но които БТВ излъчва ги няма......Честито колеги Щели да ни връщат пари...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X