Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дуплекс Радио?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дуплекс Радио?

Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнение
    Ровя,ровя, ама тактическото ПНР500 май е единствената ви опция.
    Дано намериш - то даже може да стои 1 час под водата
    Дават го да покрива 1 миля, така че при внимателна употреба
    няма да има проблем, ама все пак гледай да е легално, че дявол
    ги знае ЮЕС Арми къде ще се появят.
    п.п.Радиото има вариант 400-470МХц, каналите се програмират
    от дилъра/продавача, теоретично могат да се
    сложат в Family Radio Service банда,където не ти
    трябва разрешително,обаче пък има изискване радиооборудването,
    което се ползва да е сертифицирано от ФЦЦ.
    Рови смело,мен ми се обьрна хастара от ровене и няма и няма.Не ми го побира акьла как така само тия диванета от Еартек правят нещо на нормална цена,нормален размер,всичко друго е или тактическо или е куфар колко малка пералня и струва по 5.

ЮС Арми няма да чакат много ако се размрьнкам на техните честоти.Обикновенно минаваме между базата на Тюлените тук,Военното летище на Коронадо,Бомбов док и базата им за подводници.Само мен ме чакат да се разпсувам на секретна за мен честота и ще ме харесат.

Бейбифон имам,Панасоник ултрасупердупер синичьк.Това обаче ще е леко прекалено,по добре да крещим.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Дойде ми на ума за Сенаотата телефонните удължители, нещо такова.
      http://www.senao.com/images/www.sena...TNO1=B11&CNT=1

Коментар

2-way radio - Independent of the base unit, talk and listen at the same time,
        no group chatter, no push to talk, private

-High capacity Li-ion battery – 8 hours talk time and 50 hours standby time

http://www.shop-wifi.com/index.php?route=product/product&product_id=186

опс,това малко дебело идва на цена 400 кинта на бройка,но е точно това което се тьрси.

Каква е тая фирма СЕНАО,Тайванска,но добра или просто Тайванска?
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Така,да подкарам малко темата.

SP-922 PRO

Като му перна тоя номер и ми вади модел на Дурафон,от там малко ровене и стигам до якия им телефон който работи сьс станция която пьк бачка с друга станция,но не и като телефон.Айде още малко ровене и опс,фанаф го.

http://engenius.factoryoutletstore.com/details/18640/engenius-durawalkie-1x.html

EnGenius DuraWalkie

225 долара бройката,зарядно,6 часа си работи,яко и го има кьде ли не.Май напипахме мамеца.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Е, честито! Ама искай проба в магазина задължително.И няма да е лошо втора батерия за всеки
            случай, че обикновено в най-гадния момент приключва
            Това за първи път го виждам, дано излезе толкова добро, колкото пише в брошурата.
            На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

А проба,то каскада ще има в магазина още еле ако пише,че оцелява от падане да речем 2 метра,аз сьм 1.80,слагам си го на главата и леко му се покланям.После ще мине под водата задьлжително и после ако говори и слуша е добре,ако не ми врьщат парите,до месец са дльжни даже и да нямам проблем с техниката или каквото и да е.

Втора батерия и клип за колана задьлжително,но нещо ме притеснява - единия клип е 14 долара,двата комплект 33 долара,тия за бальци ли ни имат или и радиото им е толкова свястно?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

По принцип такива системи се наричат "интерком". Има много различни конфигурации и принципи на изграждане на връзка. Най-разумни в момента като цена и възможности са 2.4 GHz системи, които в цял свят са без лиценз за честота. Подобни системи използваме в електромагнитно натоварена стреда и работят много добре. В морето съвсем няма да има проблеми.
                Ето тук може да се видят различни конфигурации на Wireless Intercoms Eartec. Комплект с прилични слушалки е под 400 долара.
                Ето и страницата им.
                Последно редактирано от Веско; 15-11-12, 18:49.
                Show must go on!
                LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                  По принцип такива системи се наричат "интерком". Има много различни конфигурации и принципи на изграждане на връзка. Най-разумни в момента като цена и възможности са 2.4 GHz системи, които в цял свят са без лиценз за честота. Подобни системи използваме в електромагнитно натоварена стреда и работят много добре. В морето съвсем няма да има проблеми.
                  Ето тук може да се видят различни конфигурации на Wireless Intercoms Eartec. Комплект с прилични слушалки е под 400 долара.
                  Ето и страницата им.
                  Бяхме им вьв фабриката на тия,един склад с какво ли не вьтре.Купихме 2 от ония плоските евтинки модели,с куфарчето,зарядни,по 2 слушалки на макина.........317 долара.На втория ден спряха да се намират едно друго,а след като за опит ги оставихме да се зареждат повече от 5 часа едното спря да работи,изпуши му батерията както са написали в упьтването.

Тенкю,вчера ми вьрнаха парите,това скьрца,меко е,нефелно направено и ако го натисна и ще се разпадне.Не ми е за парите,искам го да бачка,а тия не са точно от яките модели,и средно качество не са,общо взето стават ако работят и не ти трябва нищо отговорно.За мммммм пазаруване в магазина става,я забравиш цигари я не и не е проблем.Да го чакам да си намери второто не си е работа,а да кляка след зареждане пьк сьвсем.

Нещо друго в тоя клас да знаеш?За проба пак става,ако не ми издьржи на напьна го врьщам.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Да, по-скъпия модел обаче е в друга ценова категория. За изграждане на връзката, трябва майката да намери свободен честотен спектър. Ако сте били в натоварен район, с много безжични устройства, това може да е проблем. Но в морето няма какво да им пречи и ще работят добре.
                    Другите варианти са Telex, RTS и Clear-Com. Те обаче нямат много евтини модели, а и всички искат да има инсталирана базова станция,която прави връзката.
                    Show must go on!
                    LZ1VES

Коментар

Като цяло модела не е направен добре,батерията изгаря ако я оставим да се зарежда и за майтап го пробвахме - ми да,изгаря,прави са.
                      А иначе го пробвахме и на едни 300 метра си работи между лодките,после в морето го пробвахме като имаше включени 2 радара,2 морски станции ,една сателитна чиния и някакви други работи,но това принципно си стои включено и ако макината не и харесва...........я мятам през борда.Това е все едно на самолет да не иска да работи ако крилото ми е там,а бой

Базова станция няма как,пьтуваме с едни големи чанти и вьтре има какво ли не,на границата между муле и катун сме и само базова станция на клюкарниците ни липсва.

Станцийка някаква или ония телефончета горе дето уж и на вода дьржали до момента,тактическата станция на Израелците не я намирам на никакви пари,а и ми казаха,че никаква любов няма да изпитат кьм мен ако го включа в Сан Диего,заглушават го и военните освен кютека който ти мятат за десерт.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Ако проблема е само в зареждачките, просто се модифицират тези или се слагат истински. Сложили са вероятно само токоизправители, без никаква зарядна електроника. Ъпгрейда ще струва пари за кафе, и ще се събере в кутийка за кибрит.
                        Не съм ги пробвал точно тези, та ще си поръчам един комплект, да им видя батериите.
                        Show must go on!
                        LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение

Базова станция няма как,пьтуваме с едни големи чанти и вьтре има какво ли не,на границата между муле и катун сме и само базова станция на клюкарниците ни липсва.
                          Винаги едното от двете, четирите и т.н си е базова станция. Ако е по-голяма и с повече и по-големи антени, връзката е по-стабилна. За големи лодки, кораби и т.н. е добър вариант. Иначе и с малките става, ама по-здравите и по-надеждните са си повече пари...
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Аз за майка говоря или базова станция и оплитам темата.При тях в склада си има едно което го играе приемник или базова станция или майка или както и да го наричаме.То приема от всички и дава на всички,но е за вграждане,а за носене в куфар сьвсем не е практично.
                            Още им имам каталозите из нас,по-големите им и скьпи системи може и да струват,това малкото е под всякаква критика.

Едно много добро морско радио струва 150 кинта,много ма много добро плуващо 6 вата с GPS и каквото се сети човек,че му трябва в морето е грубо 250 на бройка.От там и аз се опьвам да набия по 400 / а за 800 да не говорим / долара за нещо което реално няма нищо в него,пласмасата му е като играчка от децко шоколадово яйце,а батерията му е по-скапана от тая на Мобифон Нокия 150 от 1992 година.

Тия дни ще мина през складчето да видим те каква идея ще дадат и какво имат в наличност.И май ще взема едно радио,ще му натисна нещо макината за предаване и да го видя кога какво ще му изгори.

Доброто струва пари,това ми е ясно еле в морето,тия обаче ни са добри,ни са евтини,коя да е станция е ЧУК в сравнение с това / Патрул срещу Трабант /и струва на половина.Е не мога да го прегльтна.

Питах и мениджьрката в тукашния магазин защо не ги продават и отговора е Ми трошат се,продадем 10 броя и ни вьрнат 8 до края на месеца.............и са им спрели зареждането даже,и с порьчка не мога да си ги купя,само интернет.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Ами ако е читава система няма как да се мина без базова станция.

На вас как ви изглежда Full Duplex между 3 или повече абоната без базова станция. То и с базова станция не е лесно, особено с uplink-a.

Решението е TDD (Time Devision Duplex), но това означава цифрови радиа. Май само военните и Bluetooth засега са такива, но цените на първите са ... ако изобщо са достъпни а Bluetooth-а обикновено са за офиси и по-такива условия.

Коментар

На мен само 2 ми трябват,трима в мноооого спешни случаи и никога при маневра,е не ги знам кой на кое му е ляво и дясно.

Тьрсих и вариант да вьржа Айпад или Айфон за блутуут приемник/предавател и да си ползвам телефона в морето през него ма пак сечено,китайците не са го измислили нещо.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X