Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дуплекс Радио?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дуплекс Радио?

Първоначално публикуван от ukw_kj Преглед на мнение

От трите средния става.......както винаги.Пьрвия и последния са системи за вграждане,искат майка / си / към която се включва всеки един.Това го има по големите лодки,но няма как да се мести от една на друга.

http://www.vokkero.com/en/category/7...s#/product/59/

Средния става,идва си в куфарче системката,3 батерии,зарядни,2 макини и слушалки с микрофон,не търси майка си........тичкам да чета.За сега Венцо Капитана с Алинкото крьти и фрьга,прави всичко,че и един кашон излишни екстри има които му бъркат цената на 300 кинта на бройка,а съвсем малко повече беше Еартека за 4 слушалки,2 макини,2 зарядни и кутия.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Ходи питай тия пичове в Хам Оаутлета. Те ще ти кажат кой модел може всичко без да е 300 кинта.
      Даже отстъпки дават.

Коментар

Ще,там щях да карам курсовете за радио оператор,един склад с електроника е и двама умни вътре говорят неразбираеми неща.Представители са на Алинко,и да нямат ще поръчат,а клекне ли ми е лесно връщането.Събирам мнения аз за да не ми се наложи ударно да го тормозим месец

И лесно ти е на тебе Ходи.......на един остров съм,стоя и псувам,че брата изгуби мотор малко под там където те оставихме тебе.Кьсо в таблото и електрически стоп на нафтата,гаси му мотора.Няма кой да пратя да провери за едно Алинко и да спирам с ровенето.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Взимай Алинкото и спри с терзанията.

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
            Дее*а тия айфони.. забравихте за какво се ползва телефона. За разговори, гласови !

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
              Взимай Алинкото и спри с терзанията.
              http://www.officialsports.com/Vokker.../dp/B008LW6VSY

Що бе,2500 долара за 3 станции и слушалки,кво му плащаш?Тия изхахавяха,аз си мислех,че Алинкото е цифра,Ертека 2 станции комплект е 300, това без една станция ще е Х 5 в цената,за тия пари 5 Алинкота с все екстрите идват.

Тия са си повярвали нещо.Венцо пИчелиш за сега
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Има едно голямо НО, при Алинкото.

То е любителско, демек може да се наложи да изкарате един бърз тест в FCC за радиолюбители най-нисък клас.
                Това само ако искате да се лицензирани и да ги ползвате близо до брега.

Коментар

Не ме растройвай сега,брата го има лиценза,а аз съм ниско над тополите както винаги.
                  Гледам обаче е спряно от производство май.Имаме едно радио което лови авио честоти,пуснаха го за малко по магазините и тряс,мандалото падна,не било добре да слушам кулата на летището в Пуерто Ваярта,мръсници.Иначе още си работи чудото.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

мотористите,я кажете СЕНА става ли за нещо?И това като идея как е еле ако телефона няма обхват.Ще мога ли да го вържа за Айпад двойка примерно

http://www.senabluetooth.com/products/sph10.php?tab_menu=overview

Последно редактирано от BENZBOSS; 04-11-12, 20:37.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

http://www.bikeintercom.ca/products/...ph10-dual.html

И цената му,ако някой се влюби в модела
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

От всичко изброено като марка, Тадиран ми се види най-читаво.
                        А фулдуплекс,морско изпълнение,плаващо,и легално не знам дали правят.
                        Хам Радио Оутлета май предимно Любителски станции предлага,така че там
                        надали ще има нещо,което да не те вкара в разправия с ФЦЦ
                        На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Тадиран правят за военни и добре,че сьм в тая територия и има магазини та ще ми е лесно да ходя и ровя па дано ми излезе кьсмета и не се искат някакви кой знае какви документи или сертификати.

Никой нищо не прави в тая категория.Имало е един Айком и един Стандарт,но и двата спрени от производство,сьвета на тукашните е да ги дебна из нета и после да си намеря батерии,но не ми се взимат неща втора употреба.

Това което имахме е едното в производство,но е кекаво.Второто е по 800 долара бройката,правено от някаква Европейска фирма която сключила договор сьс сьдийска федерация някаква свиреща вьв Американската младежка футболна лига.Лигава работа,карат се за тия - били добри,но ги искат на 300 кинта за бройка,ония пьк за 3 броя / от Европейския футбол / искат 2500 кинта и продьлжават да се лигавят.

Намерих едни в куфар Пеликан,майка има,усилвател,3 слушалки,сертифицирани за мини,за пожароопасни райони,при тьрсене и спасяване,на нам си кви каски ставали...............ма куфара е 5 педи и тежи 10 кила и струва едни пари дето са с една нула повече от това което аз сьм навит да вложа.Чак такьв професионалист не сьм,аз не скубя застрахователна компания и не дьрпам заседнал танкер пьлен с петрол,че да не мога да викам като как аз си знам.

Фул дуплекс,морско или не,плаващо или не за сега както казах са само 2 фирми - катилите от Еартек които ги чакам да ми вьрнат парите и тия Европейските за 2000 долара куфарчето.Мама е болна,2 тьпи станции са 300 кинта,ако не ме е срам мога да карам с 2 на крьста,едното предава на един канал,а другото приема на друг,по едното говоря,а другото слушам ма на тия 2500 кинта НЯМА ДА ИМ ДАМ.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Някакви "бебефони" от децата нямате ли останали ?

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              Някакви "бебефони" от децата нямате ли останали ?
                              Активират се с глас. Или викаш 2 чифта от различни марки да носим. Егати, само бебефон не бях мъкнал по лодките! И тия гадове бачкат на 110v с адаптори. Май и дълги удължители за ток ще ми трябват... Не моа повичи, отиам да поркам!
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Ровя,ровя, ама тактическото ПНР500 май е единствената ви опция.
                                Дано намериш - то даже може да стои 1 час под водата
                                Дават го да покрива 1 миля, така че при внимателна употреба
                                няма да има проблем, ама все пак гледай да е легално, че дявол
                                ги знае ЮЕС Арми къде ще се появят.
                                п.п.Радиото има вариант 400-470МХц, каналите се програмират
                                от дилъра/продавача, теоретично могат да се
                                сложат в Family Radio Service банда,където не ти
                                трябва разрешително,обаче пък има изискване радиооборудването,
                                което се ползва да е сертифицирано от ФЦЦ.
                                Последно редактирано от LZ3YY; 07-11-12, 12:21.
                                На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X