Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мастилници за принтери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мастилници за принтери

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
    Ако за тези пари пълнят,по-добре нови!Черната,мисля,че беше 25лв.,цветната 35 лв.
    Да, да, може и да не съм в час с цените. Образно, дет` се вика
    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от p-pleven Преглед на мнение
      В най-лошия случай им се прави дупка отгоре, пълниши после залепваш с някакво тиксо...
      Не е проблема в дупката, проблема е, че някои имат чип дето брои...

Иначе колегата е прав, качественото пълнене си иска знания и опит, отделно, че доста глави може да потрошиш докато му хванеш цаката - като Bojitch които я напълнил с пигмент(или к'вото беше там
      Някои да не вземе да пробва с мастило за печат или химикал, НЯМА ДА СТАНЕ

Има и нещо друго за тези дето много печатат с мастило. Има системи за непрекъснато подаване на мастило, но това е друга тема на разговор... Някои ако се интересува да пита...

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
        Ако за тези пари пълнят,по-добре нови!Черната,мисля,че беше 25лв.,цветната 35 лв.
        В същност, сега се сещам, че толкова ми поискаха за пълненето на цветен, мастилено-струен Епсон. А едната касетка беше около 12лв. Та, май не съм много далече.
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от Pacific Преглед на мнение
          В същност, сега се сещам, че толкова ми поискаха за пълненето на цветен, мастилено-струен Епсон. А едната касетка беше около 12лв. Та, май не съм много далече.
          Е,да то и на различните марки,цените са различни Тези цени,които съм дал отгоре,са за HP!
          Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

На някой глави, броячите им не се нулират, затова номера е да я напълниш малко преди да се е изпразнила. Тогава пак си работи, макар че дава информация за свършващо мастило.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Благодаря! Пълно с напътствия и дори укори.
              Никой не каза откъде се купува подходящо мастило.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Какъв е принтерът не казваш. Важно е да се знае с термо- или пиезоразпръскване на мастилото е.
                Аз дълги години си пълнех цветните глави на един НР буквално за стотинки с мастило - мое производство.
                Обаче сега може рефилите да са поевтинели и да не си заслужава... творчеството.

Коментар

НР. Сигурно е пиезо.
                  Стана ми интересно с какво ги пълнят, защото вече искат по 20 лева за пълнене при цена на ново 25. Е, предпочитам да си купя нов. Нали съм си майсторче, реших да му сипя малко туш, а оното не ще и да чуе.
                  Защо мастилото е различно? Дюзите са си дюзи и вероятно зависи от гъстотата.
                  Това е мое мнение, а аз съм по-долу и от лаик. А иначе не искам хляба на никого.

Коментар

НР е с термодюзи. Мастилото трябва да е на водна основа, силноразтворим оцветител, който при изпарение в дюзата да не остава твърди отлагания, които я запушват и да не се пени, докато главата се мандахерца наляво-надясно. Значи вода, глицерин като антипенеща добавка и ... като си майсторче сети се за оцветителите де?! Говоря за цветните глави, за черните продават евтини наливни мастила.

Коментар

И пак въпросът къде, защото където и да попитам, ме гледат умно.
                      Само черно ми трябва и то по една мастилница на два, три месеца, та не ми е проблем да си купувам нови, ама ме човърка...

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        където и да попитам, ме гледат умно.
                        Предполагам ще реагират не на "мастило", а на "рефил кит" или само "рефил".
                        Книжарници и компютърни магазинчета.

Коментар

Ще пробвам, благодаря!

Коментар

Като се почне от Метро, през разните му там Техно....., Офис......, та до компютърни магазинчета, и не искат 20 а 10 лв. за пълнене. На Стамболийски, посока Люлин, от ляво, след кафенето на Левски. Даже зануляват някой броячи.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

...и накрая, като ти писне от глупости и разходи - отиваш и си купуваш лазерен.Вервай ми - хем е по-евтино хем имаш принтер винаги като ти потрябва. Цените отдавна не са това, което бяха, което практически обезсмисли мастилените недоразумения.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мастилено струйните принтери имат и своите предимства, защото може да се експериментира при зареждане на цветовете!
                                Скоро ми си наложи да принтирам текст върху ръчна хартия ...
                                цвета на буквите трябваше да е черен с отенък на жълто и червено...
                                забърках го в черната глава и се получи перфектно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X