Една Нова Година направихме ставка на два буфера моя и на един приятел и понеже нямаше как едната колонка беше легнала тя и от тогава когато увелича повече дори да не съм увеличил на по "пискиливи" звуци пак пръщи.От какво може да е това и може ли да се оправи,защото супер ме дразни,когато слушам музика.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От какво може да ми пръщи колонката
Свий
X
-
От: От какво може да ми пръщи колонката
Първоначално публикуван от radoslav94 Преглед на мнениеТо на практика няма какво да й се е случило,защото единствено гравитацията й е влияла.и той се опре с ръка на мембраната - пак. Такива работи.
Коментар
-
Не трябва ли първо да изясним какво значи "пръщи" извън това, че се пише с "а".
Под пращи аз разбирам нормално възпроизвеждане и от време на време се появяват странични звуци, изразяващи се в пращене.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Опитай с леко натискане на мембраната на вътре и после отпускане дали се усеща някакво дращене или звук все едно се е разплела намотката вътре(разбира се при изключен говорител)
Човек колкото и добре да живеее накрая се жени
Коментар
-
Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнениеДали? Нова година, пиене, шум, надуване до дупка... Ако гравитацията бутне колоната от високо и тя падне, може да и се размести магнита и от това пращи. Ако се претовари, се разлепва шпулата с намотката и пак пращи. Ако гравитацията бутне някогои той се опре с ръка на мембраната - пак. Такива работи.
Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар