Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От какво може да ми пръщи колонката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От какво може да ми пръщи колонката

Една Нова Година направихме ставка на два буфера моя и на един приятел и понеже нямаше как едната колонка беше легнала тя и от тогава когато увелича повече дори да не съм увеличил на по "пискиливи" звуци пак пръщи.От какво може да е това и може ли да се оправи,защото супер ме дразни,когато слушам музика.
    Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

От: От какво може да ми пръщи колонката

Няма какво да правиш, освен да я отвориш, и да разгледаш внимателно жичките към бобината на говорителя.

Коментар

То на практика няма какво да й се е случило,защото единствено гравитацията й е влияла.Знам ли в нещо толкова просто устроено такъв проблем да има
      Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първоначално публикуван от radoslav94 Преглед на мнение
        То на практика няма какво да й се е случило,защото единствено гравитацията й е влияла.
        Дали? Нова година, пиене, шум, надуване до дупка... Ако гравитацията бутне колоната от високо и тя падне, може да и се размести магнита и от това пращи. Ако се претовари, се разлепва шпулата с намотката и пак пращи. Ако гравитацията бутне някого и той се опре с ръка на мембраната - пак. Такива работи.

Коментар

Не трябва ли първо да изясним какво значи "пръщи" извън това, че се пише с "а".
          Под пращи аз разбирам нормално възпроизвеждане и от време на време се появяват странични звуци, изразяващи се в пращене.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Опитай с леко натискане на мембраната на вътре и после отпускане дали се усеща някакво дращене или звук все едно се е разплела намотката вътре(разбира се при изключен говорител)
            Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
              Дали? Нова година, пиене, шум, надуване до дупка... Ако гравитацията бутне колоната от високо и тя падне, може да и се размести магнита и от това пращи. Ако се претовари, се разлепва шпулата с намотката и пак пращи. Ако гравитацията бутне някого и той се опре с ръка на мембраната - пак. Такива работи.
              За падане от високо не беше на 40 см от земята м/у две дъски нещо като шкафче стана.Може от това че свири цяла нощ,а и после незнам след като си тръгнах какво е станало

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X