Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търси се контакт/щепсел/превключвател с дистанционно управление.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търси се контакт/щепсел/превключвател с дистанционно управление.

Моето е същото и го взех от Конрад, ама май бше тридесетина лева ! Вече втора година палиме бойлера ,който е в мазето и няма проблеми!

Коментар

Това е супер, може ли да дадеш линк от където да се оборудвам и аз с 2, 3 бройки ?
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Имаш ЛС.

Междувременно се свързах с продавача с въпрос относно тези посочени на сайта 50 метра обхват и написаните на спесификацията на уреда 30 метра.
        Той се извини, коригира на момента информацията и се оправда че на сайта на производителя е посочен този 50-метров обхват:
        http://www.ett-online.de/html/3/artI...l/article.html
        В крайна сметка всички са щастливи, а аз вече се чудя каква простотия да измисля още, която да управлявам дистанционно.
        Последно редактирано от VECTOR; 19-04-11, 10:53.
        Георги Тонев

Коментар

Е то в немския сайт , пише , че 50те метра се постигат на открито ... което значи , че трябва да има визуален контакт.
          Имам няколко такива в нас ... но така и неуспях да ги подкарам.
          Дистанционното ползва странна батерия ... и понеже съм ги взимал без пари ... не ми се инвестира
          Toyota RAV4 XA2 2.0 D4D 2004г. | Honda XRV 750 Africa Twin RD04 1992 г.
          Piaggio Vespa PK50S 1983 г. | Puch Maxi N 1982 г.
          Спортен Клуб Стрелба с Лък - Етър 78 В.Търново

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
            В крайна сметка всички са щастливи, а аз вече се чудя каква простотия да измисля още, която да управлявам дистанционно.
            Гледай да не е много отговорно - ако комшията си купи същото, можете да направите дискотека.

Първоначално публикуван от Faca Преглед на мнение
            Имам няколко такива в нас ... но така и неуспях да ги подкарам.
            Дистанционното ползва странна батерия ... и понеже съм ги взимал без пари ... не ми се инвестира
            ако ги и даваш без пари, ...

Коментар

Faca: На сайта може ида пише че става дума за 50м на открито, но аз чета на опаковката и в книжката на уреда че тези метри на открито са 30. Отделно опитно установих че на 50 не лови, даже и на 40 също.
              Батерията на дистанционното не е никак странна, в повечето дистанционни за авомобили се ползват същите.
              Ако твойто е същото сложи плъзгача на дистанционното на позиция I (римско). Също така сложи и трите дистанционни на едно римско, пък отделно от превключвателите (арабски цифри) ги разпредели кое от кой чифт копчета да се управлява.
              Ясен: Там закъдето са предназначени няма комшии наблизо.
              Георги Тонев

Коментар

Без проблем мога да ти намеря дистанционно и приемник в вид за кола с радиус ако има видимост около 100 метра идеални условия на практика 50 метра ги покрива ,помпата за поливане иска автоматика с ПВ и там ти трябват два независими канала(релета) едното нормално отворено другото нормално затворено...Пусковия ток на мотора е голям имай предвид,майка ми е оборудвана с дистанционно на помпата втора година!
                Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                Анатолий Пейчинов o8875о9815
                https://dvrbg.com/

Коментар

Тия ги имаше по магазините преди няколко години. С нови батерии покрива повече от 30 м.
                  Комплект 3 контакта и 1 дистанционно беше 20тина лева ако не се лъжа.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Като ги гледам, са идентични като идея. С тази разлика че моите са с по-висока "антикризисна" цена.
                    Така или иначе, все още се забавлявам с тях и ми носят радост.
                    Георги Тонев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X