Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ за направа на токоизправител 12v
Свий
X
-
От: Помощ за направа на токоизправител 12v
Имам и един последен въпрос освен трафа и греца друго не ми трябва от рода на мушончета и темподобни ( така ли е ).И всичко се свързва последователно,а ако гледам по стария си токоизправител дали ще мога и аз да си го свържа.
Поздрави !!![SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев
Коментар
-
Ако искаш процеса ти да е под контрол може да си монтираш амперметър и волтметър.
Готови "грец" схеми се продават на всякъде а ако имаш някое старо PC захранване - вътре има : )
Общо взето ако в десети клас си внимавал по физика няма да имаш проблеми със сглобяването.
Коментар
-
Марине да ти ползвам и аз темата.Имам готово захранване от стар принтер,което ми дава 12V и 36V и съответно има по два греца В2 М1-5 и един кондензатор 4700мF-40/46V.На трафа пише,че мощността е Р=70VA.Може ли да ми отговорите приблизително с колко ампера ток мога да натоваря изходите на двете напрежения.
Захранването искам да го ползвам ,както за зареждане на малки акумулатори, така и за задвижване на малки моторчета.
Честит на всички ви предстоящия Великден !Без триене няма движение !
Коментар
-
5.8 A на 12 волта и 2 А на 36 волта !В тоя си вид няма да стане зарядно без преработка освен инцидентно да запалиш....Аз съм използвал зарядно от акумолаторна отверка една нощ да запаля..за такива глупости става но за читаво зарядно не...Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Благодаря много Ронинн за отговора-явно няма го ползувам за зарядно,но това 5,8А на 12 волта ме устройва идеално за захранване на едно управление за стъпкови мотори.Не предполагах ,че ще извади такъв ток.ПоздравиБез триене няма движение !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар