Някой да има представа какво е това? Към него има свързан говорител, микрофон и зарядно за някаква старовремска нокия. Причината да го намерим е, че "гениите" които са го "закрепили" под кората на Ланчията посредством парче дунапрен който се е разпаднал от времето и се чудим, защосе подхвърля нещо и дрънка извътре...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е това?
Свий
X
-
От: Какво е това?
Има със сигурност видях го, обаче е много набутан в корите и нямаше време да се разглабя. Хм и за какво може да се ползва усилвателя?Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеприлича ми на древно хендсфри
Виж дали няма и усилвател някъде, може да ти свърши работа евентуално.
Коментар
-
Ако не си много скаран с инглиша, това е описание на твоето чудо. Нещо не ми стана съвсем ясно за какво иде реч, но и не съм го чел внимателно.
Ако е наистина гсм и ако бачка, усилвателя може да ти вдигне обхвата.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Съдейки по частта от линка в която пише Nokia_450, явно става въпроса за мобифонски кар-кит. Към днешна дата едва ли може да се използва за нещо смислено.Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнениеАко не си много скаран с инглиша, това е описание на твоето чудо. Нещо не ми стана съвсем ясно за какво иде реч, но и не съм го чел внимателно.
Ако е наистина гсм и ако бачка, усилвателя може да ти вдигне обхвата.
Коментар
-
Някъде трябва да има набутан високоговорител - готин е за външен на СВ станция примерно...
А и микрофон има някъде пак скрит - може и него да ползваш за нещо.Най-лесно по жицата и откриваш къде са скрити.На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.
Коментар
-
Те са намерени обаче са много забутани и трябва да се разглоби половината табло, че да ги извадя... Някой ден и това ще стане.Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнениеНякъде трябва да има набутан високоговорител - готин е за външен на СВ станция примерно...
А и микрофон има някъде пак скрит - може и него да ползваш за нещо.Най-лесно по жицата и откриваш къде са скрити.
Коментар
-
Наско, имаш едно пиене от мене!
Все се чудех какво да направя от кашона с мобифони - куфарчета.
До тук само измъкнах от единия батериите, да ги набутам в новия винтоверт с бракувани акумулатори.
Коментар
-
Здравей , колега.Открил си един много много добър продукт на NOKIA от краят на миналия век.За съжаление тази вещ е напълно безполезна в наши дни . Причината е , че не работи с новите СИМ карти. Борих се доста с едно такова устройство в BMW 7ца . За собсвеника имаше сантиментална стойност. :-)[B]За всяко идиотско деяние си има философско оправдание[/B]
Коментар
-
Re: Какво е това?
Ако ти се занимава, можеш да си направиш репитер http://www.google.com/search?hl=all&...84%D0%BE%D0%BD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар