Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е това?

Някой да има представа какво е това? Към него има свързан говорител, микрофон и зарядно за някаква старовремска нокия. Причината да го намерим е, че "гениите" които са го "закрепили" под кората на Ланчията посредством парче дунапрен който се е разпаднал от времето и се чудим, защосе подхвърля нещо и дрънка извътре...
    Прикачени файлове

От: Какво е това?

прилича ми на древно хендсфри
    Виж дали няма и усилвател някъде, може да ти свърши работа евентуално.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Тази антика се е ползвала преди десетина години! С подобна слушалка:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:n6090-1.jpg
Прегледи:1
Размер:169.9 КБ
ID:5205049

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
        прилича ми на древно хендсфри
        Виж дали няма и усилвател някъде, може да ти свърши работа евентуално.
        Има със сигурност видях го, обаче е много набутан в корите и нямаше време да се разглабя. Хм и за какво може да се ползва усилвателя?

Коментар

Ако не си много скаран с инглиша, това е описание на твоето чудо. Нещо не ми стана съвсем ясно за какво иде реч, но и не съм го чел внимателно.

Ако е наистина гсм и ако бачка, усилвателя може да ти вдигне обхвата.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Ако не си много скаран с инглиша, това е описание на твоето чудо. Нещо не ми стана съвсем ясно за какво иде реч, но и не съм го чел внимателно.

Ако е наистина гсм и ако бачка, усилвателя може да ти вдигне обхвата.
            Съдейки по частта от линка в която пише Nokia_450, явно става въпроса за мобифонски кар-кит. Към днешна дата едва ли може да се използва за нещо смислено.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Някъде трябва да има набутан високоговорител - готин е за външен на СВ станция примерно...
              А и микрофон има някъде пак скрит - може и него да ползваш за нещо.Най-лесно по жицата и откриваш къде са скрити.
              На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Първоначално публикуван от LZ3YY Преглед на мнение
                Някъде трябва да има набутан високоговорител - готин е за външен на СВ станция примерно...
                А и микрофон има някъде пак скрит - може и него да ползваш за нещо.Най-лесно по жицата и откриваш къде са скрити.
                Те са намерени обаче са много забутани и трябва да се разглоби половината табло, че да ги извадя... Някой ден и това ще стане.

Коментар

Наско, имаш едно пиене от мене! Все се чудех какво да направя от кашона с мобифони - куфарчета.
                  До тук само измъкнах от единия батериите, да ги набутам в новия винтоверт с бракувани акумулатори.

Коментар

Здравей , колега.Открил си един много много добър продукт на NOKIA от краят на миналия век.За съжаление тази вещ е напълно безполезна в наши дни . Причината е , че не работи с новите СИМ карти. Борих се доста с едно такова устройство в BMW 7ца . За собсвеника имаше сантиментална стойност. :-)
                    [B]За всяко идиотско деяние си има философско оправдание[/B]

Коментар

Аз разбрах е, че е антика още като го извадих, ама много мразя да не знам за какво служи някоя определена джиджавка

Коментар

Re: Какво е това?

Ако ти се занимава, можеш да си направиш репитер http://www.google.com/search?hl=all&...84%D0%BE%D0%BD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X