Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коментари по някои въпроси и проблеми относно експедициите "Българи зад граница"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Експедиция "Българи зад граница IV - Крим"

Аз имам идея, що не направите две експедиции. Една на Горби и една на Румбата. И двете събират пари, книги, носии и т.н. Резултата - двоен успех, два маршрута (всеки си избира по кой да мине) и двойна полза за сънародниците ни. За нас четящите - две увлекателни истории за пътя и снимки за гледане. Така всички печелим. Аз даже ще спонсорирам с по нещо и двете експедиции.
    Успех и на двамата.
    Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
      Аз имам идея, що не направите две експедиции. Една на Горби и една на Румбата. И двете събират пари, книги, носии и т.н. Резултата - двоен успех, два маршрута (всеки си избира по кой да мине) и двойна полза за сънародниците ни. За нас четящите - две увлекателни истории за пътя и снимки за гледане. Така всички печелим. Аз даже ще спонсорирам с по нещо и двете експедиции.
      Успех и на двамата.
      Подкрепям идеята на колегата с две ръце .
      SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
      +359 0878 888 874
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Да, страаахотна идея, може всеки джип да е отделна експедиция, така ще станат не една, не две, може би 8 (осем) експедиции, какво по-хубаво от това ?!?!?!???????

Колеги, дайте по-сериозно, наистина е добре Румбата и Горби да се уточнят и случаят е приключен.
        Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнение
          Успех и на двамата.
          Сашо, аз нямам никакви желания да имам експедиция!
          Все ми е едно как се нарича, кой е подхвърлил идеята и т.н.
          Важно е с нашите хора зад граница да се контактува и да си помагаме.
          Това и правим така както можем.
          Както е казано: "По делата им ще ги познаете!"

Извинявам се на всички четящи за грозните неща, които се налага да прочетат тук!

За да остане темата чиста от тези неща, моля модератор да премести мненията от пост #120 до този включително в отделна заключена засега тема, в раздел по преценка.
          Моля да се смени заглавието на текущата тема с "Пътуване до Крим и Кавказ 2010 - подготовката", за да не дразним частнособственическите чувства на някои хора.
          Моля всяко мнение извън темата да се трие без значение кой го е пуснал.

Коментар

От: Коментари по някои въпроси и проблеми относно експедициите "Българи зад граница"

По желание на Румбата, тази тема се заключва.
            Темата може да се отключи за дискусия във всеки един момент, стига да е пуснато уведомление за това и това желание да е съгласувано с Румбата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X