Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Крим и Кавказ 2010 - подготовката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пътуване до Крим и Кавказ 2010 - подготовката

Ето и нашето предложение за лого за експедициата. Логото е векторно и може да бъде използвано за всякакви материали и всякакви големини. Очакваме коментари

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:logo_1.1.jpg
Прегледи:1
Размер:176.8 КБ
ID:5187977

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:logo_1.2.jpg
Прегледи:1
Размер:139.6 КБ
ID:5187978
    Последно редактирано от Jimi; 23-06-10, 12:16.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

Коментар

а може и двете. На мен иначе това ми по харесва. Браво
      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Много добре изглежда! Браво!
        Само ме притеснява сложността на образа дали ще може да се пренесе на различни носители.
        Всъщност - хабер си нямам как ще изглежда на плат.

Трябва да вмъкнем някъде трибагреника.
        Дали ще стане много шарено ако надписите на градовете са с цветовете на държавите им?

София - бяло-зелено-червено /хоризонтално/
        Одеса - жълто-синьо
        ...и т.н.

.... обаче казуса е за Севастопол. Руски или украински?

Коментар

А, добре, че се появяват реални предложения. Втория вариант на Джими много ми харесва. Поздрави!
          VARADERO SD2

Коментар

Вторият вариант наистина ми допада, но ако се махне силуета на джипа, на негово място флаговете на държавите няма ли да е по-добре.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Абе нека си има джипка, нали с тях ще се пътува, а не с колела. Ама то най добре Джими да си каже, той си го е измислил
              Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Вторият вариант наистина ми допада, но ако се махне силуета на джипа, на негово място флаговете на държавите няма ли да е по-добре.
                Кааак без джипка, бре?
                Моторджиите слагат мотори, колоездачите-велосипеди, рафтърите - рафтове ..ъъъ.. лодки...
                Трябва да има джипка, или поне част от нея.

Коментар

Здравейте.
                  Първо поздравления за маршрута.
                  От доста време се заглеждам по подобен.
                  Само изключвах Русия от него, заради визите. Но това не е особен проблем.
                  Бих искал да попитам как върви подготовката, имам няколко бързи въпроса, ако не преча:

1. Прочетох всичките страници и не разбрах засега как е записването, колко човека сте се събрали за тази експедиция ?
                  2. Колко автомобила/джипа са дотук ?
                  3. Само автомобили ли ще има ?
                  4. Някъде по-горе прочетох ориентировъчна сума от 1500 лв. на човек което малко ме стресисра /Е аз напоследък в кризата се стресирам лесно от суми, така че.../. Наистина ли толова излизат разходите ?
                  5. Споменато бе I етап и II етап. Да разбирам ли, че някой ще бъде само до Украйна/без Русия и визи/ и обратно или е само идея за различните етапи ?
                  6. Не на последно място - какви книги/литература се събират ? Питам, понеже мога да опитам да намеря БГ научна и художествена литература/списания, или това не се събира ?
                  7. Имам огромно желание да се включа, но моторът ми има доста неща които трябва да се оправят преди въобще да си помисля за по-дълъг преход. Т.е. отпада като вариант, освен ако не искам да го гледам закачен на покрива на някой от джиповете по някое време... Та в този ред на мисли искам да попитам има ли свободни места за навигатори/пътници. Стига да не звучи много нахално разбира се.

Това на пръв прочит.
                  Благодаря предварително за отговорите.
                  .

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
                    Кааак без джипка, бре?

Трябва да има джипка, или поне част от нея.
                    Добре де - заден ляв стоп и малко от калника.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от darkrose Преглед на мнение
                      Здравейте.
                      Първо поздравления за маршрута.
                      От доста време се заглеждам по подобен.
                      Само изключвах Русия от него, заради визите. Но това не е особен проблем.
                      Бих искал да попитам как върви подготовката, имам няколко бързи въпроса, ако не преча:

1. Прочетох всичките страници и не разбрах засега как е записването, колко човека сте се събрали за тази експедиция ?
                      2. Колко автомобила/джипа са дотук ?
                      3. Само автомобили ли ще има ?
                      4. Някъде по-горе прочетох ориентировъчна сума от 1500 лв. на човек което малко ме стресисра /Е аз напоследък в кризата се стресирам лесно от суми, така че.../. Наистина ли толова излизат разходите ?
                      5. Споменато бе I етап и II етап. Да разбирам ли, че някой ще бъде само до Украйна/без Русия и визи/ и обратно или е само идея за различните етапи ?
                      6. Не на последно място - какви книги/литература се събират ? Питам, понеже мога да опитам да намеря БГ научна и художествена литература/списания, или това не се събира ?
                      7. Имам огромно желание да се включа, но моторът ми има доста неща които трябва да се оправят преди въобще да си помисля за по-дълъг преход. Т.е. отпада като вариант, освен ако не искам да го гледам закачен на покрива на някой от джиповете по някое време... Та в този ред на мисли искам да попитам има ли свободни места за навигатори/пътници. Стига да не звучи много нахално разбира се.

Това на пръв прочит.
                      Благодаря предварително за отговорите.
                      Всеки го втриса като трябва да дава пари! :-) За парите това е относителна сума, бях написала там където си прочел за сумата че си зависи дали ще си навигатор или със собствено возило, дали ще се храниш по ресторанти или ще си купуваш от магазините където цените са горе-долу като в България!Пресметни колко пари ще ти трябват за ядене на ден, в Одеса най вероятно ще има две нощувки в хотел и там нощувката за двойна стая е 55 евро, пари за гориво(това пак зависи с твоя кола ли си или не, сам ли ще си в колата или не) и някакви пари така за сувенирчета или просто някаква допълнителна сума за спешни случаи :-). Ще има прибори за готвене така че...по-добре продукти от магазина! И за двата етапа ти трябват задграничен паспорт,виза(която + покана някаква е 159 лева), зелена карта(това се взима от застрохавателя при който ти е возилото) за колата или джипа или там с каквото возило мислиш да си(ако си със собствено возило), а ако возилото с което си не е на твое име ти трябва и пълномощно и то трябва да е преведено и на руски! Трябват ти и копия на всички документи които мислиш да носиш с теб! За книгите и литературата е писал Румбата какви трябва да са някъде по в началото на темата! Тези отговори мога да ти дам аз! Надявам се да съм била достатъчно ясна!

Поздрави :-)
                      Honda HR-V 1.6 - Харви
                      Искам България чиста!
                      Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Jimi,втория вариянт ми допада повече.може знамената на държавите през които минаваме да са на вратата на жипката.

Коментар

Сега и едно женско мнение за стикерите и щампите! :-) Първата картинка която е предложил Джими на мен ми харесва повече, някъде от лявата или дясната стра на картинката едно под друго може да се сложат всички знамена на държавите които ще се посещават, мился че така няма да е прекалено шарено или пък прекалено семпло! Тази картинка може като щампа да се сложи на всякаква дреха, сега ако искате да е бродерия вече става по-сложно, но пък бродерията ще е по-издръжлива от щампата, но и зависи кой ще слага щампите! Има варият всеки да си купи дрешките които ще са му удобни за пътя, а да се занесат в някое фото или място където слагат щампи! Знам такова място но в Пловдив! Едни приятели си накупиха някви фанелки едноцветни и съсвсем обикновенни за по 5 лева и ги занесоха и им сложиха щампа каквато те си искаха! Кажете ако така сте съгласни да почна да проверявам точните места в София където може да се сложи щампа на наша дреха, а нали и Иво каза че може да направи някакви мостри и да ни покаже на следващата сбирка!А и след 2 седмици ще ходя в Пловдив и не ми пречи и там да проверя как стоят нещата! :-)

Honda HR-V 1.6 - Харви
                          Искам България чиста!
                          Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Първоначално публикуван от калпазанка Преглед на мнение
                            Сега и едно женско мнение за стикерите и щампите! :-) Първата картинка която е предложил Джими на мен ми харесва повече, някъде от лявата или дясната стра на картинката едно под друго може да се сложат всички знамена на държавите които ще се посещават, мился че така няма да е прекалено шарено или пък прекалено семпло! Тази картинка може като щампа да се сложи на всякаква дреха, сега ако искате да е бродерия вече става по-сложно, но пък бродерията ще е по-издръжлива от щампата, но и зависи кой ще слага щампите! Има варият всеки да си купи дрешките които ще са му удобни за пътя, а да се занесат в някое фото или място където слагат щампи! Знам такова място но в Пловдив! Едни приятели си накупиха някви фанелки едноцветни и съсвсем обикновенни за по 5 лева и ги занесоха и им сложиха щампа каквато те си искаха! Кажете ако така сте съгласни да почна да проверявам точните места в София където може да се сложи щампа на наша дреха, а нали и Иво каза че може да направи някакви мостри и да ни покаже на следващата сбирка!А и след 2 седмици ще ходя в Пловдив и не ми пречи и там да проверя как стоят нещата! :-)

Няма нужда да се ходи чак до Пловдив.В НДК има...

Коментар

Първоначално публикуван от калпазанка Преглед на мнение
                              ....Кажете ако така сте съгласни да почна да проверявам точните места в София където може да се сложи щампа на наша дреха,.....

Здравейте, следя с огромен интерес темата.
                              По подов щампите ще Ви "подам" един линк(дано не се сметне за реклама) http://bigdikshirt.com (странно име.... )
                              Показвам и доказателството - Тениска на 3-4 години, прана.... над 30пъти. Щампата е като НОВА! Нито се е напукала, нито се е отлепила.

Знам, че щампата е силиконова. Ако е от значение това.

Успех!!!
                              Прикачени файлове

Коментар

Може и да греша, но доколкото разбрах Петър-Търтеи се занимава с подобни неща.
                                VARADERO SD2

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X