Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Крим и Кавказ 2010 - подготовката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пътуване до Крим и Кавказ 2010 - подготовката

Първоначално публикуван от калпазанка Преглед на мнение
    Е туй послденото най-долу в дясно на мен най-много ми харесва, не че другите не са хубави, но просто последното е най! Бравос на колежката abbyviper! [ATTACH=CONFIG]224134[/ATTACH]
    Присъединявам се - долното дясно най ми харесва!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

На предишната среща се заформи идеята да се събираме всеки четвъртък при Ивайло, в 19,30ч. за изясняване на текущи въпроси.
      Нещо като "срещи в сряда" на моторджиите.
      Утре е удобен четвъртък за начало на тази инициатива.
      Мястото и времето са известни.
      Аз ще бъда там, Станко също потвърди, гошко-лошко е записан служебно, другите - заповядайте.
      И без това трябва да бием лошавото-гошко щото тормози Албена.

Относно картинките:

Ако ще се слагат на черни тениски - и аз като Анатоли. /долу в дясно/
      Ако тениските са "пустинни" - черния вариант.
      Последно редактирано от rumbata; 07-07-10, 14:47.

Коментар

Хъмм, а гости от Пловдив приемате ли на срещата. То не за друго, ами да се включа в боя....поне някаква компенсация за тормоза :
        някой ден и по-голяма джипка ...

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
          Мястото и времето са известни.
          Аз ще бъда там, Станко също потвърди, гошко-лошко е записан служебно, другите - заповядайте.
          И без това трябва да бием лошавото-гошко щото тормози Албена.

Относно картинките:

Ако ще се слагат на черни тениски - и аз като Анатоли. /долу в дясно/
          Ако тениските са "пустинни" - черния вариант.
          Ще се постарая да дойда на срещата!
          А за картинките - прав си за цвета "сахара", ама няма ли да се слагат и на джипките? На моята по-добре ще и дойде "долу вдясно"!
          Но мисля, че и двата цвята можем да ги оставим - в зависимост от фона да се исползва единия или другия!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Кратко обобщение от обсъжданията и решенията при предишната и тази среща.

1. Визуализацията: Взехме решение да направим тениски, шапки, широки стикери за предното стъкло и голям стикер за вратите или капаците на джиповете.

Албена ако може да смени местата на Крим и Кавказ /на стикера /.

За предното стъкло решихме да е само надпис Експедиция Кавказ - Крим 2010 с логото на Форума от двете страни.

За шапките: Стигнахме до консенсус да се изработи опростено лого, което да се включи в стикерите и тениските.
            Все още нямаме предложения за дизайн.
            Трябва да е нещо максимално простичко, за да не тежи и да може да се бродира в малки размери.

Междувременно трябва всеки участник да заяви какви количества ще иска от различните рекламни материали.
            Може и на ЛС.
            Правя списък с обобщени количествата и действаме с печата.
            Ще има поне три оферти /като за държавна поръчка /, от които ще изберем.

2. Носиите: В близките дни ще имаме възможно най-конкретна информация от поне два производителя.
            През другата седмица /четвъртък/, ще се срещнем със специалист от Етнографския музей,
            с цел набавяне на модели и кройки ако решим да ги шием при хората на Гошко-лошавия.
            Съответно после трябва да закупим платове, украса и т.н.

Резервните варианти са по-горе споменатите оферти от производители специализирани в тази дейност.

3. Тренировката: На 31.07 и 01.08 ще проведем тренировъчното пътуване, за което говорихме на предишната среща.
            С пълната екипировка, с ранно тръгване от София, бивак и обратно към София.
            Маршрута: София - Кара дере - София !
            Пътя е доста, но това ще ни се случва през всеки ден от експедицията.

Ако нещо съм пропуснал, моля, добавяйте.
            Последно редактирано от rumbata; 09-07-10, 08:25.

Коментар

Албена може ....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:2
Размер:70.5 КБ
ID:5192598

Коментар

Днес поръчахме носиите!
                П.П.нямам снимки на мъжките панталони
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  Днес поръчахме носиите!
                  П.П.нямам снимки на мъжките панталони
                  Блаво! В Златоград ли?
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Браво, супер изглеждат. Адски стилно.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      Блаво! В Златоград ли?
                      Не,в с.Моравица до Мездра.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                        Не,в с.Моравица до Мездра.
                        Аха! Ние го обсъждахме Моравица, ама някой каза, че там не правели носии!
                        А какво става с тениските?
                        Аз искам две бели XXL, една черна XXL, една бяла L и една черна L!
                        Две шапки, два големи стикера за вратите, един за предното стъкло!
                        Да пращам ли ЛС на Румбата?
                        И трябваше да уточним стикерите за да може да питам за оферта в печатницата! И да ми прати на ЛС някой файловете за стикерите които трябват за печатницата!
                        Между другото съпругата ми е видяла тениски прилично качество по 4 лв. в Карфур!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

И трябваше да уточним стикерите за да може да питам за оферта в печатницата! И да ми прати на ЛС някой файловете за стикерите които трябват за печатницата!
                          Между другото съпругата ми е видяла тениски прилично качество по 4 лв. в Карфур!
                          Албена(abbyviper)и Румбата имат файловете.За стикери май ни трябват 15бр.размер А3(размер 2 х А4)...15бр.А4 и 10бр.за предното стъкло

Коментар

Аха! Ние го обсъждахме Моравица, ама някой каза, че там не правели носии!
                            В Моравица ме прати Радо /gadeff/ преди доста месеци, но тогава търсехме кой да изработи македноски носии.
                            В цеха не се наеха да направят такива, имат си модели, които са усвоили и т.н.
                            Такъв модел и поръчахме, след като отпадна изискването носията да е македонска.
                            Гошко-лошко е огън.

Приемам поръчки на ЛС или тук, за да знаем от какво по колко ще се прави, съответно за да се оформи цената.
                            Засега само двама са дали бройки.

Поздрави

Коментар

Аз да кажа, че тениски и шапки има от 1 лв до 20 лв, та е добре да се даде и някаква идея за цена/качество, което се търси.
                              За лепенките цената обикновено не зависи от количеството (няма да има достатъчно, че да има отстъпки) и е ~20 еуро/м2 автомобилен каст с пълноцветен печат.
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Искам и аз да печатам там Кои са тия кожодери Имате си прекрасната фирма Билборд в София....печатат на най-добрата машина Сейко и едва ли каста е повече от 15 евро при тях.
                                Офис София
                                Адрес: 1463 София, пл. "България" № 1, НДК, вх. АИ4
                                Телефон: + 359 2 9166500
                                Маркетинг: + 359 2 9166504
                                Продажби: + 359 2 9166505, 9166503
                                Факс: + 359 2 9630606
                                Еmail: bbp@interbgc.com

Ако не ви дадат добра цена да искам оферта от Пловдивския им офис
                                Последно редактирано от abbyviper; 14-07-10, 20:23.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X