Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за пътуване до Бесарабия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за пътуване до Бесарабия

за Молдова отпаднаха още от 01.01.2007, когато станахме официален член на ЕС, а за Украйна отпаднаха от 01.01.2008 с решение на съвета на министрите на Украйна...... пак заради това че сме страна член на ЕС, и ЕС им се скара на украинците дето само българи и румънци останаха с визи от всички страни членки.....

Информацията ми е изцяло от интернет, от български и украински интернет издания и форуми, нали се ровя по този въпрос вече няколко дена......

http://www.plovdiv24.com/news/22337.html
    Последно редактирано от Георги Иванов (gorbi); 27-01-08, 14:22.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
      за Молдова отпаднаха още от 01.01.2007, когато станахме официален член на ЕС, а за Украйна отпаднаха от 01.01.2008 с решение на съвета на министрите на Украйна...... пак заради това че сме страна член на ЕС, и ЕС им се скара на украинците дето само българи и румънци останаха с визи от всички страни членки.....

Информацията ми е изцяло от интернет, от български и украински интернет издания и форуми, нали се ровя по този въпрос вече няколко дена......
      Страхотно ме зарадва! Мерси!

Коментар

Понеже разбирам, че готвите пътувания към Русия - току що обявих, че е излязла нова карта Дороги России - 4.02 - имг, 100мб, качил съм я на едно фтп, Пацифик ще я прехвърли! Картата е на кирилица, търси, рутира, най-доброто до сега. Сигурно довечера ще може да се свали!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X