Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Off road преход на 22-23 октомври (LREs)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Браво колеги , страхотно сте си прекарали! И на хубаво време случихте.
    Абе , Алекс да те питам нещо: Толкова много снимки , а Ивайло и Ани , и Дискавърито никъде не ги видях . Странно. Да не им се сърдиш нещо .

Коментар

Първоначално публикуван от Tsanko_D
      Браво колеги , страхотно сте си прекарали! И на хубаво време случихте.
      Абе , Алекс да те питам нещо: Толкова много снимки , а Ивайло и Ани , и Дискавърито никъде не ги видях . Странно. Да не им се сърдиш нещо .
      Такова Обвинение не мога да преживея

Ани ( с апарата - снима ме май)

Иваило - позира

Пак Ани

Двамата

и т.н. ....
      Гледай внимателно снимките
      Просто те бяха отишли предишният ден и не пътувахме заедно
      П.С.
      Има и още но ще трябва да се потрудиш (търси зелено, ама много зелено)

Коментар

Еей,
        Най-накрая сварих да кача малко снимки и от мен..

Две от снимките, някакси, не се сдържам да не кача тук..

Коментар

Браво Яро, Номер едно си - хубави снимки (има ме и мен)

Коментар

Жестоко! Нивата била голяма атракция бе, добре стои в дупката, а?

Коментар

Алекс, извинявам се публично, само как несправедливо те обвиних . Снимките ги гледах на бързо, и то само тези на открито. Като ми свърши сесията, ще ги разгледам по- подробно .

Коментар

Ние пропуснахме първата част без да искаме - нали стартът беше обявен за 9.00 в Бистрица , а целта - Рилските езера и най-близо до ума ми като гледах картата бе че имате предвид с.Бистрица , Дупнишко . Добре че резервирания хотел бе само на 20 км. оттам , защото пристигнахме във въпросното село към 20.30 и местните ни гледаха като паднали от ... Рилските езера : " Бе то тука си е село бе , к'ъв хотел ". Важното е , че бързо се ориентирахме към горящата камина ( и без курс по ориентиране и оцеляване спахме под покрив след пържоли )
                Та затова ни няма в първата част от прехода (и по-съществена според мен ).

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
                  Ние пропуснахме първата част без да искаме - нали стартът беше обявен за 9.00 в Бистрица , а целта - Рилските езера и най-близо до ума ми като гледах картата бе че имате предвид с.Бистрица , Дупнишко
                  добре, че срещата не беше в Лозенец
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Браво на Яро и Алекс Марков за снимките, и аз имам към 150, част от тях ще видят бял свят в следващия брой на списанието. Но искам да попитам колегите с камерите кога ще гледаме кино . Мисля, че можем да сглобим един поне късометражен филм за похода.
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Първоначално публикуван от ивайло
                      Ние пропуснахме първата част без да искаме - нали стартът беше обявен за 9.00 в Бистрица , а целта - Рилските езера и най-близо до ума ми като гледах картата бе че имате предвид с.Бистрица , Дупнишко . . .
                      Първото съобщение за този поход подробно описва маршрута. Там се споменават селата Плана, Долни окол, Самоков и много други географски точки от маршрута. Невнимавалите в час ще бъдат наказани да почерпят .
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

• Браво Злати прехода веше супер, само защто ни изоставихте сутринта!
                        Ние пък от скука в Неделя се качихме до "Голям Мечи Връх" 2680м. и спахме в х. Македония, та чак сега се прибираме!
                        За щастие на водача на буса му няама нищо на крака, но за сметка на това има много филмов и фото материал. Чакам го и скоро ще го качим тук.
                        Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
                        0884837709
                        0878383528

Коментар

• [url]
                          и две кратки филмчета
                          (59МБ) http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...a/P1000579.MOV
                          (173MB) http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...a/P1000580.MOV[list]
                          с каква програма да ги гледам?
                          0884837709
                          0878383528

Коментар

• quictime alternative

Коментар

• мерси
                              0884837709
                              0878383528

Коментар

• Веско, Вие така сладко спахте, че как да посмее да Ви притеснява човек. А и сте си направили сериозна разходка, докато повечето от останалите към 10 часа директно потеглихме към София. А за изкачването до Голям Мечи връх или Мечит ще разкажеш подробно и живот и здраве ще ни заведеш до там.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X