Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Off road преход на 22-23 октомври (LREs)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

като гледам май ще дойдат доста повече хора от предвиденото, и се чудя дали ще има достатъчно нормални легла в района!
    Път е мястото, през което възнамерявам да премина!
    0884837709
    0878383528

Коментар

Ивайло, няма проблем да се спи от петък, VPetrov също ще е там от петък, координирай се с него.
      За тези, които идват без резервация, ето телефона на близкия хотел Панорама, 0888662866, управителя се казва Костадин. В хотела, в който ще спи основната група, вече няма места.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За по-непретенциозните има и една хижа-Пионерска на около 1км. от основния хотел дето ще е купона.

Коментар

имате ли информация какво е времето горе че съм зле със гумите

Коментар

Днес беше ясно и слънчево.До неделя го дават хубаво.Но пътя до там е песаклив и на места ситен камък-сбитак така че и с ендурова гума е без проблем.

Коментар

Я кажете последно в колко тръгвате че да знам в колко да ви чакам на яворова поляна.

Коментар

гумите са метцелер тюранс и ме притеснява факта, че може и да има сняг

Коментар

И да има няма да е достатъчно.

Коментар

Мероприятието се състоя - Успешно
                    Браво на организаторите - Злати по-често да има такива прояви на вашият клуб
                    Ето и снимки:
                    http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...207te%20ezera/

и две кратки филмчета
                    (59МБ) http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...a/P1000579.MOV
                    (173MB) http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...a/P1000580.MOV

Коментар

Излизането беше супер!
                      Благодарност за Злати за организацията, на Алекс за хубавите снимки и на всички останали за шоуто!

Алекс, виж каква картинка си барнах от твоите! Разбрах как става номера!

Коментар

Volk, Радвам се че ти харесва
                        А пътешествието си беше вълнуващо, Нямаше луди екстреми но бяхме много хора и макар и бавничко стигнахме до края, пък и времето беше на наша страна, а и срещнахме стари познати

Коментар

купона беше много готин с нетьрпение чакам следващия преход
                          Сузуки Самурай-старт от скрапа
                          0885192667

Коментар

И на мен много ми хареса! )
                            Злати, благодаря за организацията!
                            И този път Алекс беше Спасителят в калта!!
                            С лебедки помагаха и Volk и Иван Въжаров (Defender 110 Pick-up), така че благодарност и на тях!
                            Следващият път още по-добре! И още повече Ленд Ровър-и
                            Яро

Коментар

За първи път участваме.Организацията беше на ниво,прекарахме чудесно.Suzuki Grand Vitara

Коментар

Добро начало на клуба LR Enthusisasts! Аз лично не бях ходил по тези места което беше допълнителна екстра. Беше чудесно прекарване а компанията отлична. За сведение на "природоопазвачите”, които бяха много против качването с автомобили, там има организирана комерсиална услуга: транспорт от хотел Горна Земя до хижа Рилски Езера - 5лв. на човек или 40 лв. на курс... Ние естествено не се възползвахме и всички участници без изключения стигнаха хижата със собствените си автомобили. Нагоре пътя е атрактивен с много камъни - специално подредени така че да е интересно Разговаряхме и с охраната на парка - те също ни увериха че пътя до хижата за това е път за да се качва по него който желае (и може съответно). За съжаление там района се застроява много интензивно и след някоя и друга година май горе ще е доста урбанизиран като гледам какво е започнато. Както винаги всички викат по нас "джиперите" а проблема е на друго място. Аз лично отдавам това неистово застрояване на тълпите "дъновисти”, които гарантират и съответните парични потоци. Това е и причината за първи път да видя хижа с цени като за хотел и никакво обслужване. Въобще за природата там явно нищо хубаво не предстои... Ние поне разгледахме и ще запазим хубавия спомен...

Поздравления за Злати, Яро, Volk и всички останали!
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X