Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за пътуване до Финландия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за пътуване до Финландия

Интересува ме от къде ще е най-безпроблемно да стигна до Талин( и от там вече на ферито до Хелсинки).Имам и други въпроси какви документи,застраховки и тнт ще трябва да подготвя,колата не е на мое име предполагам пълномощно ще ми свърши работа,трябва ли да е преведено?
    И последно какво количество алкохол(домашно вино) мога да помъкна с мен понеже имам приятел почитател на БГ вино.
    Тръгвам края на месеца (с жипката от аватара) ако някои иска да се вози да се обажда.
    Grand Cherokee(wj)2.7crd

От: Съвет за пътуване до Финландия

Звучи като изобщо да не излизаш от ЕС. Т.е. интрига с алкохола май няма.

Коментар

Тоест ако заобиколя Сърбия мога да качвам бурето в багажника?
      Grand Cherokee(wj)2.7crd

Коментар

Има си ограничения за алкохола.Хеле пък във Финландия.Провери по-обстойно преди да тръгнеш.
        [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
        Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Е как да няма , в Европа си носиш съответните глоби . Алкото в канала + 80 евро на литър глоба .Това при Унгарците . На други места не вярвам да е по различно . Мисля че позволеното количество е литър ,но е възможно по различните губернии да е различно . А иначе си носи ако искаш бурето .

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Звучи като изобщо да не излизаш от ЕС. Т.е. интрига с алкохола май няма.
            Има си !Аз едвам оттървах едни яки глоби ,за едни вина.
            Grand Vitra ddis 2008
            SEAT Althea XL tsi 2010
            Mitsubishi Canter

Коментар

Дълбоко се съмнявам да има.
              Все пак той няма да го продава, а и не е внос. Не повече отколкото да ги закара от София до Каспичан

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Дълбоко се съмнявам да има.
                Все пак той няма да го продава, а и не е внос. Не повече отколкото да ги закара от София до Каспичан

Не заблуждавайте човека , говорим за едни други стоки - алкохол или цигари правилата са други . На много места дори не пускат да носиш сирене ,кашкавал , и т.н определени храни .

Коментар

Орадеа Румъния-Мисколц Унгария-Кошице Словакия-Люблин Полша и от там нататък навито те води. Пълномощно, гражданска отговорност, каско за твоя сигурност, винетки. Алкохол 1-2 бутилки вино с бандерол мисля че не е проблем в Унгария. За Финландия не е проблем, защото в момента финландци масово пазаруват от Русия заради спада на рублата. Мой приятел ходи за риба всеки месец от Петербург до Финландия и си носи водка или ракия, ако съм му пратил де.

Коментар

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
                    Не заблуждавайте човека , говорим за едни други стоки - алкохол или цигари правилата са други . На много места дори не пускат да носиш сирене ,кашкавал , и т.н определени храни .
                    Е дайте ги тия правила де.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Сега проверих. Във Финландия можеш да внесеш 1 л. 40 градусов алкохол, 2 литра вино, 15 литра бира на човек. Това е разрешено, ако влизаш от Русия.
                      Последно редактирано от miler; 24-01-15, 20:13.

Коментар

Финладия е в Шенген, нали?
                        И ЕС

http://europa.eu/legislation_summari...k/index_bg.htm

Коментар

Финладия е в Шенген, нали?
                          http://europa.eu/youreurope/citizens...h/index_bg.htm
                          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

90 литра вино?

Коментар

90 литра вино?
                              Абе и аз се замислих до колко е истина . Не му вярвам напълно но е някаква по-реална информация от ЕЖК .
                              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X