Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Вюрцбург

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътуване до Вюрцбург

В Регенсбург е чудесно, трябва да видите стария център, катедралата, каменния мост над Дунав. Има страхотни бирарии в които бирата се прави на място. Може да пробвате да видите завода на БМВ в Нойтраублинг /на петнайсетина км от Регенсбург/, където има и много симпатични хотелчета за преспиване. За съжаление не мога да дам нещо конкретно, понеже съм бил там преди 10г.

Коментар

Вижте какво намерих в един сайт. ПОЙ точки за газ станции в различни европейски държави. Могат да се свалят в различен формат, според марката на устройството.

http://poiplaza.com/index.php?p=ds&s=318

може да се свалят бързо и лесно.

Аз свалих на няколко държави, но нещо ме притеснява, че имат разширение "zip", ето вижте, това например е за Австрия.

A-LPG_Garmin_gpx.zip;

Дали ще го чете устройството ми така?

Коментар

Няма как да го прочете - това е архив, трябва да го разархивираш (има една камара програми за това - някои дори и вградени в компютърни операционни системи). Ако разархивираният файл е във формат .gpi (съмнява ме), направо го качваш в папка POI на устройството. Ако е в друг формат, ги качваш с POIloader (малка лека и достъпна програма). Там особеното е, че ако качваш няколко файла (различни държави, или различни категории), може новата информация да затрие старата. Но и това е лечимо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X