Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пътуване до Гърция

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пътуване до Гърция

Мислим да разпъваме палатките направо в някия горичка или където там ни хареса, само да е по-закътано-да не привличаме излишно внимание. Установяваме се надвечер, и вдигаме лагера рано. Е, рано, рано, няма да ставаме по тъмно... Естествено, че си почистваме, след нас никога не е личало, че сме нощували там.

@Румен-плана е две или три нощувки на Тасос, и после директно към Приморско.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Баш тогава и аз съм на Тасос.Ако имаш желание звънни на телефона от подписа (Там се избира с +359 отпред) да пием по едно Ако не сте ходили до сега на Тасос мога да препоръчам някои места!

Коментар

След някой и друг месец ми предстои пътуване до Керамоти. Ако можете да ми препоръчате някакви местенца с хубава гледка там или в околието. Планувам и еднодневна разходка до о. Тасос - там нещо?
        Иска ми се да бутна джипа някъде в максимална близост до плажа на някое по-диво място и да се наслаждаваме на гледката, знаете ли такова?
        И въобще всякакви предложения и идеи за една приятна почивка с жена и дете (ако е възможно въобще).
        В годината за почивки отделям не повече от 10-тина дни, работя почти всяка събота, а много често и неделя, като не съм на работа ме чакат сумати лични неща, така че през свободното време гледам да дам максимум от вниманието ми на семейстото и Вашия опит би ми помогнало това време да бъде още по-приятно!
        Поздрави!

Коментар

В началото на септември планирам да посетим о.Тасос за две нощувки. Ще следя темата и може да организираме нещо съвместно. Поздрави
          Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Първоначално публикуван от noname12 Преглед на мнение
            След някой и друг месец ми предстои пътуване до Керамоти.

!
            Може и аз да не съм уцелил точното време когато съм ходил там,ама на Керамоти ще ви изядат комарите!!Има ги в изобилие!
            088пет722пет99
            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
              Може и аз да не съм уцелил точното време когато съм ходил там,ама на Керамоти ще ви изядат комарите!!Има ги в изобилие!
              В общи линии това беше единствения недостатък. В Кавала беше същата работа, така че...
              Керамоти е перфектно за почивка място, плажа е супер, а горичката преди него осигурява плътна сянка на джипа.
              На Тасос също много ни хареса!

Който ще ходи в тази посока задалжително да посети:

1. Плажа на Керамоти;
              2. Западния плаж на Aliki-Tasos и задължително да пробва гръцката мусака в заведението в края на залива;
              3. В Chaidefto от страната на Керамоти има убийствено добър много голям ресторант, цените са направо ниски като за там. Човек може лесно да го пропусне, защото нямаше табела от към главния път.

Това последното ще го посетя 100% пак, ако ходя по тези места де.

Честно казано там е страхотно, нищо общо с масовката по нашето черноморие, от което май само Аркутино остана да ми харесва.

Коментар

Привет Колеги! Смятам началото на септември да попътувам из Гърция и по този повод бих искал да попитам пътувалите за ориентировъчната цена на квартирите! Не съм определил още точен маршрут, но предпочитам спането да е инцидентно, т.е където спрем ! Извън активния сезон ще е, знам, че е и въпрос на пазарене " на място", но нямам никаква представа за цени на квартирите по Гръцките села и паланки.
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

В сезона 30 - 35 Евро за двойна стая(+ детско легло ако е необходимо).
                  Само трудно се навиват за 1-2 нощувки.

Така, че каквото свалиш надолу все е кяр

Коментар

извън сезона - около 20 евро.
                    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Предполагам, че Септември няма да е такава навалица и то в по-далечните райони, където смятам да обикалям, та дано са склонни и на единични нощувки!
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

Ако района, който ще разглеждате не е много голям, по-добре нощувки на едно или две места и да пообиколите с колата. Така и цената на спането ще е по-добра. Иначе за по един - два дена тук там е повече логистика а и Венци е прав, че трябва пазарене, защото на много места не искат за малък брой дни.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                          Предполагам, че Септември няма да е такава навалица и то в по-далечните райони, където смятам да обикалям, та дано са склонни и на единични нощувки!
                          Ако тези по-далечни райони са по-на юг, то Септември там все още си е активен сезон от всякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Ако района, който ще разглеждате не е много голям, по-добре нощувки на едно или две места и да пообиколите с колата. Така и цената на спането ще е по-добра. Иначе за по един - два дена тук там е повече логистика а и Венци е прав, че трябва пазарене, защото на много места не искат за малък брой дни.
                            Прав си Яро! Пазаренето, нанасяне-изнасяне и търсене на квартира и то ежедневно ще отнеме ценно време от и без това късия септемврииски ден. Общо взето из Пелион гледам маршрути..гледах в един къмпинярски сайт у нас чудесен пътепис за там с много красоти. Може да се избере Волос да речем като база за нощувки, а не знам и хубави къмпинги няма ли някъде там , но с бунгала, защото не ми се разпъват палатки? В интерес на истината не видях къмпинги при разглеждането на пътеписа...поне действащи, но хората бяха с кемпери и пътуваха по Великден..

http://forum.bacc-camping.bg/viewtopic.php?f=39&t=1285

Ето го това пътуване, а има и още много интересни маршрути с богата информация!
                            Последно редактирано от sonda; 29-07-13, 11:07.
                            0899 шест5313нула
                            За всекиго по нещо

Коментар

Цената в къмпинг за кола+палатка+хората често се припокрива с цената на квартирата.
                              Кое е по-приятно е вече въпрос на вкус.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                                Прав си Яро! Пазаренето, нанасяне-изнасяне и търсене на квартира и то ежедневно ще отнеме ценно време от и без това късия септемврииски ден. Общо взето из Пелион гледам маршрути..гледах в един къмпинярски сайт у нас чудесен пътепис за там с много красоти. Може да се избере Волос да речем като база за нощувки, а не знам и хубави къмпинги няма ли някъде там , но с бунгала, защото не ми се разпъват палатки? В интерес на истината не видях къмпинги при разглеждането на пътеписа...поне действащи, но хората бяха с кемпери и пътуваха по Великден..
                                Ако ще е Pelion (полуострова след Волос), според мен няма смисъл от нощувки на различни места, спокойно се обикаля целия за ден - два. Заслужава си много, поне според мен. Ние бяхме в края на септември и много ми хареса. 4-5 дена стигнаха за всичко, тук има малко снимки:
                                http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=127442

Къмпинга беше този:
                                http://www.camping-sikia.gr/default.asp?pageID=3&lg=2
                                Доволен съм, ние бяхме в Студио, Венци е прав, че цената се изравнява, почти. Къмпинга е част от верига къмпинги, предлагат отстъпки при последващо гостуване в някои от къмпингинте от веригата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X