Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Идея за няколко дневна почивка из Родопите със 7-месечно бебе :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Идея за няколко дневна почивка из Родопите със 7-месечно бебе :-)

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
    Поради наличието на най-новия член на семейството и това, че още е твърде малка, няма да ходим на море (е, наесен може за някой и друг ден), и понеже така и така няма да ходим на море, ми се иска да отскочим втората седмица на август някъде из Родопите поне, да не сме капо
    Моята щерка е на 8 месеца и няма проблем с морето - 30ти фактор и под чадъра, и ако има едно от малките надуваеми басейнчета и ела да видиш какво става . Иначе вчера се завърнах от екскурзийка Варна-Априлци - Беклемето - Априлци -Шипка - Казанлък - Триград - Орлово око - Доспат- Сърница-Батак-карнаре -Троян-Варна = 1600км. Всичко е до нагласата на родителите - на детето му е голям кеф щото през цялото пътувне беше под вниманието на майка си. Качихме се чак на Орлово око. Задължително трябва да имаш климатик -не заради жегите, а заради прахоляка. Другото нещо е че количката почти не сме я ползвали-намери си удобно кенгуро. И се зареди с достатъчно пюрета за детето- кухнята почти навсякъде беше зле и ме беше страх да рискувам. Носих си навсякъде и детското сгъваемо легло - само в Априлци ми предложиха такова.
    Това е общо взето, което е най -важното другото е нагласата и доброто настроение.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      За езерата в Смолян тръгваш посока Стойките и си има табела в дясно, пътя после е няма и километър-два, хубав асфалт.
      Огледайте се на картата или разпитайте наоколо за по-високото езеро, стига се по пътечка за 15-20 минути някъде. Долните две не са особено вълнуващи, по-малкото може и да е празно - случвало се е. Като сте там, може да се качите и със стария лифт от езерата до Снежанка - гледката е велика, особено на слизане.
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Преди три дена се върнах от района. Стигнах до Горна Арда. Там има едно място "Гераница" но е малко кич и не останахме да спим там. Спахме в махала /или село/ Буката.
        На входа на Могилица свиваш в ляво и си там за 5 минути. Там са Милчовите къщи. Страхотна гледка има, а и бай Милчо вади една малинова ракия и малиново вино
        После тръгнахме от Смилян към Родозем ,Мадан ,Златоград ,Кърджали....Между Смилян и Рудозем път няма Карах по черно незнам си колко. И няма какво да се види освен в Златоград. Не останах очарован и от Кърджали и продължих направо до хасковските минерални бани.
        Изглед от Милчовата къща

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_DSC0140.jpg
Прегледи:1
Размер:133.2 КБ
ID:5394183
        ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Благодаря ви за идеите (разбира се може да давате още), тези дни ще гледам да набележа и местенца за спане, и също така ще взема предвид, това, което сте ми препоръчали.
          Тези дни приятели ще минават по пътя Девин, Въча и Кричим, та и те ще кажат как е, и става ли й лошо на млада майка по завоите
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Първоначално публикуван от Traum Преглед на мнение
            Моята щерка е на 8 месеца и няма проблем с морето - 30ти фактор и под чадъра, и ако има едно от малките надуваеми басейнчета и ела да видиш какво става . Иначе вчера се завърнах от екскурзийка Варна-Априлци - Беклемето - Априлци -Шипка - Казанлък - Триград - Орлово око - Доспат- Сърница-Батак-карнаре -Троян-Варна = 1600км. Всичко е до нагласата на родителите - на детето му е голям кеф щото през цялото пътувне беше под вниманието на майка си. Качихме се чак на Орлово око. Задължително трябва да имаш климатик -не заради жегите, а заради прахоляка. Другото нещо е че количката почти не сме я ползвали-намери си удобно кенгуро. И се зареди с достатъчно пюрета за детето- кухнята почти навсякъде беше зле и ме беше страх да рискувам. Носих си навсякъде и детското сгъваемо легло - само в Априлци ми предложиха такова.
            Това е общо взето, което е най -важното другото е нагласата и доброто настроение.
            Е Априлци е голЕма работа бе, как няма да ти предложат сгъваема кошарка
            Ние ще си я носим (имаме си), ще вземем кенгуру-то (понеже нямаме раница за бебе) - пюрета задължително ще си носим, то е ясно - специално за малката трябва да сме независими откъм хранене.
            Колата е с климатроник - абе всичко е точно

Към края на другата седмица след Родопите и на Априлци ще ходим за 2-3 дни, ама за там съвети не ми трябват, все пак съм си оттам

Някой може ли да препоръча читав (чист и не скъп) хотел там на входа на Смолян откъм Пампорово дето са, кв. Езерово?

Мисля този път да не резервирам предварително хотел по Интернет, просто ще си извадя да кажем в Чепеларе няколко евентуални хотела, в Смолян няколко, в Девин няколко, и около Въча и Кричим, и на място отивам и гледам и ако ни хареса - оставаме.

Благодаря предварително!
            Hristo Draganov

Коментар

Щях да показвам снимки, обаче жената я хвана вирус и не можахме да идем никъде на почивка ...
              Живот и здраве, наесен евентуално.
              Hristo Draganov

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X