От: Идея за няколко дневна почивка из Родопите със 7-месечно бебе :-)
Моята щерка е на 8 месеца и няма проблем с морето - 30ти фактор и под чадъра, и ако има едно от малките надуваеми басейнчета и ела да видиш какво става
. Иначе вчера се завърнах от екскурзийка Варна-Априлци - Беклемето - Априлци -Шипка - Казанлък - Триград - Орлово око - Доспат- Сърница-Батак-карнаре -Троян-Варна = 1600км. Всичко е до нагласата на родителите - на детето му е голям кеф щото през цялото пътувне беше под вниманието на майка си. Качихме се чак на Орлово око. Задължително трябва да имаш климатик -не заради жегите, а заради прахоляка. Другото нещо е че количката почти не сме я ползвали-намери си удобно кенгуро. И се зареди с достатъчно пюрета за детето- кухнята почти навсякъде беше зле и ме беше страх да рискувам. Носих си навсякъде и детското сгъваемо легло - само в Априлци ми предложиха такова.
Това е общо взето, което е най -важното другото е нагласата и доброто настроение.
Първоначално публикуван от HD
Преглед на мнение
. Иначе вчера се завърнах от екскурзийка Варна-Априлци - Беклемето - Априлци -Шипка - Казанлък - Триград - Орлово око - Доспат- Сърница-Батак-карнаре -Троян-Варна = 1600км. Всичко е до нагласата на родителите - на детето му е голям кеф щото през цялото пътувне беше под вниманието на майка си. Качихме се чак на Орлово око. Задължително трябва да имаш климатик -не заради жегите, а заради прахоляка. Другото нещо е че количката почти не сме я ползвали-намери си удобно кенгуро. И се зареди с достатъчно пюрета за детето- кухнята почти навсякъде беше зле и ме беше страх да рискувам. Носих си навсякъде и детското сгъваемо легло - само в Априлци ми предложиха такова.Това е общо взето, което е най -важното другото е нагласата и доброто настроение.
Коментар