Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Американска Виза

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Помощ за Американска Виза

    Извода е лесен, ако отидем да учим или сме топ специалисти е най-лесно, но за да сме топ.... първо трябва да учим. Хората са го измислили - лесно да прибират само тези 10%, които са от най-умни, образовани, интелигентни, а останалите да правят по 1000 превъртания докато се доберат до виза, че и те да вече могат да се считат (ако успеят) за научни капацитети.
    Пожелавам успех на мераклиите и "малко" ме е гнус какви преживявания се цетират тук, с целта да си продадеш труда някъде малко по-скъпо с надеждата за по-добър живот.
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

    Коментар


    • #17
      От: Помощ за Американска Виза

      Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
      ..."малко" ме е гнус какви преживявания се цетират тук, с целта да си продадеш труда някъде малко по-скъпо с надеждата за по-добър живот.
      На някои хора е в кръвта да се местят по нови места. Част от живота е, има такива, има и онакива. Гнусните неща на които си свидетел са просто част от авантюрата и от тръпката.

      Разликата между България и чужбина вече се постесни спрямо ситуацията преди 20тина години например. В наши дни много по-малко хора се чувстват "длъжни" да напускат България. Което е хубаво, понеже много по-малко хора напускат "по задължение", и съответно много по-малко хора пристигат в страните приемници с неприязън в душата.

      Именно тази неприязън е основна причина за гнета, неуспехите и неможенето да си намери човек място. Тръгне ли с нея - все едно влачи един герван олово зад себе си, и шансовете му за успех намаляват.

      Ясно е че в чужбина не се ходи с песен на уста, но и мръсните очи също не помагат - През тях всичко се вижда мръсно...
      Издъних се на Тюринг теста

      Коментар


      • #18
        От: Помощ за Американска Виза

        Колеги,нека не обръщаме темата на за и против живеенето в чужбина.Не съм от хората,които ще ви кажат,че в чужбина всичко е розово,нито пък,че в България всичко е черно.Стигаме до личен избор и гледна точка.Аз моя избор го направих отдавна и с всичките си успехи и неуспехи преживях доста приятни мигове "в странство" ,но приятни мигове съм имал и в границите на република България.Може би е и заради годините,млад съм и ми се пътува с цел да намеря най-доброто за мен.Уважавам избора на всеки човек да живее където иска,стига да му е приятно и да не пречи на останалите да живеят по начина по който искат (стига да е легален.)
        @Гоблин със сигурност имаш повече опит от мен и се радвам,че сподели доста интересни факти,но да ти кажа не мисля,че ходенето в чужбина едва ли не е вид наказание...всичко е до човека.Аз обожавам да пътувам било то за работа,разходка и т.н. и често е с песен на уста...
        Поздрави!!!

        Коментар


        • #19
          От: Помощ за Американска Виза

          Е така кажи, че ти се скита

          Обмислял ли си за Южна Америка ?
          Имам познати ходили да работят във ферми в Аржентина.

          Коментар

          Активност за темата

          Свий

          В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

          Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

          Зареждам...
          X