Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Лондон до Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От Лондон до Варна

Аз по стария маршрут съм носил евро и така съм плащал понеже до Австрия все евро вземат.След Виена на шела на унгарската граница пълня до горе,винетка и унгария я вземам без даже и за тоалетна да спирам и после на румънската граница винетка и зареждане и т.н., Но сега по новия ще си плащам с дебитна или кредитна,каквото харесат братята сърби и хървати...
    Застраховка имаме зелена карта за 1 месец валидна от 14.04 а и на 14 смятам да тръгнем, сега даже ще купя и билети за ферибота.
    Ти в Jursey ли си ? не знаех че има българи там, тук в Лондон сме много...
    Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

Да в Джързи,след няколко години в Лондон имах оферта за работа тук и реших да пробвам,и тук има няколко Българи но почти не можем да се срещнем-абе маи сме навсякъде)))
      Иначе за пътуването през Хърватска и Сърбия няма никакъв проблем,спал съм къде ли не,паркинзи,отбивки,бензиностанций-хотели не използвам щото аз фактически дремвам за 4-5 часа и след това отпрашвам.
      Всичко добро
      Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Открих доста полезни апликейшъни за айфона със сити гидове , за Люксембург има няколко безплатни програмки със снимки и обяснение кое какво е историята му и местонахождение ,Къде са паркингите,къде да се яде, и доста полезна информация и историяна града.
        За Мюнхен има над 10 програми със офлайн карти и сити гид,паркинги, бензиностанции, забележителности...
        Някой от програмките са платени но са от порядъка на 0,69 англииски пенса , някои са безплатни .
        Mitsubishi Delica Space Gear Exeed 2.8 auto, Super Select 4x4 96г Japan import

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X