Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пътуване Гърция-Италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: пътуване Гърция-Италия

имаче за баири сигорно има много ? на магистралата азняма дасъм много пален обаче форчето ми е 1.3 ималко зор вижда напо големите баири

Коментар

някой знае ликолко беше на касите на магистралата 2 ЕВРО или 3 моляако някой знае дами каже благодаря предварително

Коментар

На самата магистрала има след Солун една нова бензиностанция 0-24ч. В Гревена също има 0-24ч на единия изход на стария път после се връщаш на магистралата.
        В самия Солун има 0-24 ГАЗ и бензин. Газ има в Йоанина само през деня.
        В Игуменица има бензин-дизел 0-24 извън магистралата Шел и БП.
        Това е лично проверено и изпитано,не чуто от някаде!
        Има 2 плащачки бяха по 2.80Е за лека кола,Ван,Джип и бус до 2.20м височина имаше построна и трета но последно не работеше...

Коментар

азще влизам от капитан Петко Войвода демек само 2 каси имана магистралата

Коментар

тази събота щепътувам до Гърция мисълта ми е трябва лими зелена карта или само с личната карта мога да флезна в Гърция ако някойе минавал скоро некада сподели! благодаря предварително

Коментар

След като се отклониш от магистралата Солун- Атина посока Игуменица, вече има бензиностанция на самата магистралa (в двете посоки по една) преди Veroia. Зареждах на нея 2010 и не слизаш от магистралата. Такси има на изхода от Солун и после на новата магистрала за Игуменица пак има такса, горе при тунелите е терминала, от Йоанина на там не знам какво се случва. Почти на всеки тунел има камери и радар, а тунелите са много на брой
              Последно редактирано от drago varvar; 14-03-12, 21:34.
              Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнение
                тази събота щепътувам до Гърция мисълта ми е трябва лими зелена карта или само с личната карта мога да флезна в Гърция ако някойе минавал скоро некада сподели! благодаря предварително
                На мен лично досега не са ми искали зелена карта в Гърция. Не съм сигурен, но мисля, че е необходима само за държави извън ЕС, последно ходих през октомври.

Коментар

Те на границата не я искат но ако се случи произшествие май тогава я искат.

Коментар

благодаря ви на всички за отговорите

Коментар

Здравейте!
                      От години чета този изчерпателен откъм информация форум. Скоро се регистрирах, но сега вече и аз имам нужда от малко информация. През юни ще обикалям 20на дни из Италия. На отиване ще мина през Игуменица-Бриндизи и искам да питам дали някой е ползвал фериботите Грималди лайнс (http://www.grimaldi-lines.com/). Излизат по-евтино от Фаст Ферис § Индевър. Насочил съм се към тях, но преди да купя билети, бих искал да чуя мнения за тях.
                      Благодаря предварително!

Коментар

E какво толкова има да се коментират, кораби като всички останали. Едни са по-скъпи и по-луксозни, други по-евтини и по-стари, но всички возят. Не се притеснявайте, ще Ви закарат до Бриндизи, а и за няколко часа път едва ли е от толкова голямо значение кораба.
                        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                          E какво толкова има да се коментират, кораби като всички останали. Едни са по-скъпи и по-луксозни, други по-евтини и по-стари, но всички возят. Не се притеснявайте, ще Ви закарат до Бриндизи, а и за няколко часа път едва ли е от толкова голямо значение кораба.
                          Така е. Но от кораб до кораб има разлика. Пътувал съм преди 15на години с едно албанско корито от Дуръс до Бриндизи и още на 2ия час от клатенето половината пътници оповръщаха (с извинение) тоалетните. Ще пътвуаме с малко дете (на 7 години) и за това съм малко предпазлив. Този, който плава или ще плава м/у Игуменица - Бриндизи е кораб Соренто и изглежда добре на сайта. Може би ще заложа на този ферибот, пък каквото сабя покаже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X