искам да попитам ако някои е пътувал скоро до Игуменица има ли бензиностанции от Солун до Игуменица благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
пътуване Гърция-Италия
Свий
X
-
От: пътуване Гърция-Италия
Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнениеискам да попитам ако някои е пътувал скоро до Игуменица има ли бензиностанции от Солун до Игуменица благодаря предварително!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
-
Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнениеискам да попитам ако някои е пътувал скоро до Игуменица има ли бензиностанции от Солун до Игуменица благодаря предварително!
Коментар
-
На магистралата може и да има вече, не съм минавал скоро. Ние като караме натам с моторите зареждаме на Гревена. Веднага след като отбиеш от магистралата за Гревена има бензиностанция Shell, до колкото си спомням се вижда даже от магистралата. Пада се някъде по средата м/у Солун и Игуменица и е удобно.
Коментар
-
Магистралата е с многобройни тунели и не видях бензиностанция. От София до Игуменица е около 650 км. Аз зареждам пълен резервоар с бензин и 28 л газ на нашата граница и без проблем минавам тази магистрала с Lada 2107. Бензин има ако слезеш от магистралата, но на самата магистрала не съм забелязал бензиностанция.Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ
Коментар
-
да то от кулата до Игуменица е близко но аз съм от Димитровград мога да мина от Златоград обаче много баири и завои и малко ли много човек се изморява по бързо и затова минавам през Свиленград до Игуменица са около 890 километра колата ми гори 5/100 и всякак трябва да заредя или да си напълня 20 литра бензин във 10 литра-ви туби
Коментар
-
Не знам до колко работят вечер,зареждал съм най-късно в 23 часа,хубав град е Кавала има крепост можеш да отделиш 30 мин.да разгледаш.В Солун след бялата кула крайбрежната алея е в ремонт,чух че в Солун строели метро и май там ще минава отгоре по крайбрежието.
Коментар
-
Ами не мога да си спомня, но беше около 3 сутринта и спахме в едно градче и точно в 06:00 едно много готино момиче отвори бензиностанцията, благодаря ти за идеятаще я посетя!
Последно редактирано от камионджията; 24-01-12, 18:58.
Коментар
-
Лятото нямаше такси. Ако са въвели след това, не мога да кажа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар