Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пътуване Гърция-Италия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пътуване Гърция-Италия

искам да попитам ако някои е пътувал скоро до Игуменица има ли бензиностанции от Солун до Игуменица благодаря предварително!

От: пътуване Гърция-Италия

Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнение
    искам да попитам ако някои е пътувал скоро до Игуменица има ли бензиностанции от Солун до Игуменица благодаря предварително!
    На самата магистрала по-скоро не (инфо от пролетта на 2011)... Малко след Солун е последната... Но има отбивки за разни селца и в тях не може да няма "тунджа"... Ние сме отбивали на Мецово, но не сме зареждали там (Пасат-а изкарва над 900км с едно зареждане, затова на връщане бая се припотихме докато заредим малко преди Солун)...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

По стария път има колко то искаш

По магистралата не съм минавал
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от камионджията Преглед на мнение
        Има, но наистина не са на самата магистрала. Има табели и отбивката е съвсем малко. Реално те са само от едната страна и затова трябва да се излезе от магистралата, за да може да стигнеш до нея, без значение в коя посока се движиш.
        http://www.nakladkibg.com
        накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

аз ще минавам от Свиленград и си спомням че не можах да я прекося цялата Гърция то това беше още през 2007 тогава яко баири и завои беше от Игуменица до не си спомням обаче беше бая зор и спах в едно градче ок благодаря ти за помощта

Коментар

На магистралата може и да има вече, не съм минавал скоро. Ние като караме натам с моторите зареждаме на Гревена. Веднага след като отбиеш от магистралата за Гревена има бензиностанция Shell, до колкото си спомням се вижда даже от магистралата. Пада се някъде по средата м/у Солун и Игуменица и е удобно.

Коментар

Магистралата е с многобройни тунели и не видях бензиностанция. От София до Игуменица е около 650 км. Аз зареждам пълен резервоар с бензин и 28 л газ на нашата граница и без проблем минавам тази магистрала с Lada 2107. Бензин има ако слезеш от магистралата, но на самата магистрала не съм забелязал бензиностанция.
              Лада Нива 4Х4 1.7 i ГИ; Лада 2107; Лада 2103; Dacia Logan II MCV TCe 0.9l 90 Hp ГИ

Коментар

да то от кулата до Игуменица е близко но аз съм от Димитровград мога да мина от Златоград обаче много баири и завои и малко ли много човек се изморява по бързо и затова минавам през Свиленград до Игуменица са около 890 километра колата ми гори 5/100 и всякак трябва да заредя или да си напълня 20 литра бензин във 10 литра-ви туби

Коментар

От Свиленград са 790 км, Солун ти е на около 460-470,зареждаш там и продължаваш,няма нужда от туби.

Коментар

е да и така става някакви идеи между Свиленград и Игуменица някакви забележителности има ли или да се отбия за бързо през Солун и това ? благодаря предварително

Коментар

не съм решил да ли вечер ще пътувам или сутрин но ако е вечер бензиностанции-те са затворени!!!! и трябва да спирам до сутринта затова ми е тази идея за тубите

Коментар

Не знам до колко работят вечер,зареждал съм най-късно в 23 часа,хубав град е Кавала има крепост можеш да отделиш 30 мин.да разгледаш.В Солун след бялата кула крайбрежната алея е в ремонт,чух че в Солун строели метро и май там ще минава отгоре по крайбрежието.

Коментар

Ами не мога да си спомня, но беше около 3 сутринта и спахме в едно градче и точно в 06:00 едно много готино момиче отвори бензиностанцията, благодаря ти за идеята ще я посетя!
                          Последно редактирано от камионджията; 24-01-12, 18:58.

Коментар

Плащат ли се някакви такси по магистралите вече...?

Коментар

Лятото нямаше такси. Ако са въвели след това, не мога да кажа.
                              http://www.nakladkibg.com
                              накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X