Обява

Свий
Няма добавени обяви.

София - Дубровник - дайте акъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: София - Дубровник - дайте акъл

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
    ...
    За утвърдени членове на форума, мога да помогна с резервации и специални цени. Пишете ми на ЛС.
    Ще се възползвам ,когато му дойде времето Ако замислите някакво ходене - веднага се включвам.
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от nadia Преглед на мнение

Вървят ли в Хърватска нашите дебитни карти на Maestro и Visa? Умувам каква сума да взема в брой.

...........
      За дебитните не знам, но с кредитните издадени от български банки нямаше проблеми.
      Преди две седмици дизела беше някъде около 1,47 евро за литър.
      Ако имаш възможност вземи малко куни да имаш. Магистралните такси могат да се плащат и в евро. Но в някой заведения се мръщят на еврото и си искат куните.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

За да не отварям нова тема, си позволявам да пиша в тази тук.
        От един-два дена обикалям по туристически агенций и туроператори, търся из интернет и се чудя и се мая.Трябва ми транспорт до Дубровник, Подгорица, Тиват или предполагам и който и да е град в района около Дубровник (най-добре).Просто трябва да стигна до там.
        Ако някой знае някоя агенция която предлага транспорт до там, моля нека да ми даде някакви кординати (телефон за свръзка най-добре).

Благодаря предварително.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Ако имаш ролери - в събота тръгвам с ,мотора
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Намерих си вече транспорт.Автобус Варна–София, София–Ниш и Ниш-Подгорица.Тръгвам от Варна утре в 7:30 сутринта и съм в Подгорица в 4 сутринта в понеделник.

churov хаха мерси за предложението.Някой друг път може.
            Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Здравейте,

Смятам да предприема едно пътуване през празниците 1-6 май до Дубровник. Ще пътувам със семейството си т.е. 2-ма възрастни и едно дете на 7 години.

Бихте ли ми дали предложения за най-подходящ маршрут.

Програмата ни е:
              2 дни за път до Дубровник (една нощувка за раполовяване на пътя)
              2 дни в Дубровник и още
              2 дни за връщане отново с нощувка по пътя.

Ще съм благодарен за всякакви предложения относно маршрута и подходящите места за междинни нощувки. Целта ни е да видим колкото се може повече интересни и красиви места.

Предварително благодаря на всеки отзовал се.
              VW Passat 2.0-16V

Коментар

От: София - Дубровник - дайте акъл

Здравейте колеги!И аз малко да повдигна темата.Интересува ме дали някой скоро е ходил в посока Дубровник и евентуално да ми препоръча маршрут. Другото което ме интересува как са пътищата в момента до там и кое превозно средство е за препоръчване - спортен автомобил или джип(сиреч мога ли да стигна с бегачката без притеснения или да си се кача на камиончето).
                За сега сме се спрели на маршрут София, Ниш, Крушевац, Подгорица, Дубровник - дават го като най-дълъг маршрут, но ми се вижда и най-спокоен.
                Алтернативата за която мисля е София, Скопие, Тетово(т'ва ме притеснява), Шкодер, Дубровник.
                Друг вариант ми е Банско, Скопие, Прищина и Дубровник като по този начин избягвам Албания...
                Като цяло всички маршрути ги дават около 750км средно, ясно е , че ще има едно преспиване по пътя, въпроса е къде...
                Благодаря предварително за оказаната помощ!
                Nissan Navara D22 YD25 Double Cab

Коментар

От: София - Дубровник - дайте акъл

Първоначално публикуван от stifler Преглед на мнение
                  Здравейте колеги!И аз малко да повдигна темата.Интересува ме дали някой скоро е ходил в посока Дубровник и евентуално да ми препоръча маршрут. Другото което ме интересува как са пътищата в момента до там и кое превозно средство е за препоръчване - спортен автомобил или джип(сиреч мога ли да стигна с бегачката без притеснения или да си се кача на камиончето).
                  За сега сме се спрели на маршрут София, Ниш, Крушевац, Подгорица, Дубровник - дават го като най-дълъг маршрут, но ми се вижда и най-спокоен.
                  Алтернативата за която мисля е София, Скопие, Тетово(т'ва ме притеснява), Шкодер, Дубровник.
                  Друг вариант ми е Банско, Скопие, Прищина и Дубровник като по този начин избягвам Албания...
                  Като цяло всички маршрути ги дават около 750км средно, ясно е , че ще има едно преспиване по пътя, въпроса е къде...
                  Благодаря предварително за оказаната помощ!
                  Това са маршрути до Котор, но ти си решаваш дали ще минеш по тях, пътищата им става за всякакво МПС.

http://offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=64065
                  Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X