Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвети за пътуване до Будапеща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моля за съвети за пътуване до Будапеща

Будапеща-Виена е като София-Пловдив - нищо работа...

много са ми чудни тия хора дето се стискат за един паспорт от 30лв, а са тръгнали за чужбина... ако за тия 5 години, които важи паспорта, веднъж решат да отидат до Турция или Македония... Пак ще трябва да си вадят паспорт...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

не е въпроса в 30-те лв. просто ходенето изникна инцидентно и няма време за паспорт.

някой може ли да ми каже след Букурещ кой градове следват

има няколко вариянта но незнам кой е най-удачния

прочетох някъде че в неделя е спокойно, аз точно тогава мисля да тръгвам. през седмицата било лудница, но ако се минава през нощта пак ли е натоварено?
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

На Букурещ караш по околовръстното посока Питещи, следва Питещи (Pitesti), Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Arad. Магистралата е само между Букурещ и Питещи.
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
          някой може ли да ми каже след Букурещ кой градове следват

има няколко вариянта но незнам кой е най-удачния
          Аз писах по-горе, според мен най удачния е Букурещ-Питещи-Сибиу-Арад! В неделя в Румъния е забранено движението на товарни коли и е спокойно. Букурещ можеш да обиколиш по обиколното, трябва вече да са го привели в приличен вид, че беше ужас!!
          Но работеха по него преди две години!
          Букурещ-Питещи пътя е много хубав, после са Карпатите и доста завои, след Сегед в Унгария е магистрала до Виена!
          Внимавай в Румъния в населените пунктове - за непропускане на пешеходец на зебра лошо ти се пише!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

да и аз проиграх няколко вариянта на пътя с viamichelin.com

най-къс, най-бърз, препоръчван

и този през питещи, сибиу, арад най ми допадна
            след това в унгария като влезеш в сегед е все магистрала

Благодаря ви много за съветите
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Букурещ - Питещи - Сибиу- Арад съм минавал доста пъти - в делничен ден има задръствания по цялото трасе.... Особенно в лошо време. За сметка на това пътят е живописен след Питещи и ако имате време - отбийте за по кафе в стария град на Сибиу, може и да не ви се тръгва после...... Трансилвания няма много общо с останалата Румъния, затова приказките за селца, лоши пътища и досадни полицаи точно за този маршрут не се отнасят..... Внимавайте справилата за движение обаче, че за неправилно изпреварване отнемат книжка и после пак там трябва да ходите да си я взимате... Или да чакате някоя друга година докато посолството се оправи с документите...

Коментар

До: Re: Моля за съвети за пътуване до Будапеща

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                ...
                Горещо препоръчвам Гармин + сити навигатор9!!!
                Вече Сити Навигатор 2008 - оправена е магистралата до Будапеща която липсваше в предишната версия
                От теб само карането - от ГПС-а ориентирането
                Има околовръстно на Букурещ, ама такава глупост май и у нас няма Околовръстното пресича малък но МНОГО натоварен път Който е с ПРЕДИМСТВО Задръстването е с КИЛОМЕТРИ

Коментар

такава глупост май и у нас няма Околовръстното пресича малък но МНОГО натоварен път Който е с ПРЕДИМСТВО
                  Има имааааа..... ела на Самоков по пътя през Пасарел.
                  Извинявам се за спама .

Коментар

това околовръстно на Букурещ все не мога да го улуча... и после губя по 2 часа за да изляза от града..... А gps-а ме праща на някакви улички, дето български крак е стъпвал само в годините на хъшовете.....

Коментар

Честно да си кажа, и аз не го улучих околовръстното на Букурещ. Но тогава по ред причини бях без GPS. Сега, след като Дядо Коледа ми го донесе, а и преди (но след пътуването), като разгледах в Google Earth, се оказа, че не е толкова сложно. Ако се идва от Питещ по магистралата, след Iveco центъра се слиза от магистралата - на табелата пише нещо от сорта Sosea de centura (което внася объркване, че става въпрос за път до центъра, а всъщност така се казва околовръстното на столицата на северните съседи).
                      Пътувах в началото на юни 2007 до Прага и обратно (жалко че минах през 4 държави и столиците им, но никъде не спирах, но живот и здраве скоро може да поправя грешката). На отиване - през Сърбия (работен ден), на връщане - през Румъния (тръгнах в неделя, спах в Румъния и в понеделник я "довърших" - никъде нямаше задръствания - освен в Букурещ, но никой не ме е бил по главата да влизам там. Загубеното време беше не повече от час). Срещи с полицаи никъде нямах, доколкото можех спазвах ограниченията.
                      Ако някой се интересува, мога да напиша пътепис.

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                        това околовръстно на Букурещ все не мога да го улуча... и после губя по 2 часа за да изляза от града..... А gps-а ме праща на някакви улички, дето български крак е стъпвал само в годините на хъшовете.....
                        Не ти и трябва да го улучваш!! Засега! Лятото течеше ремонт, но не си струва - прах, тирове, задръстване, дупки, сметища и т.н.!! Букурещ се минава за около 1 час или малко повече независимо дали по околовръстното или през центъра!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

лятото ходих до Австрия, като 1-вия път минах през Сърбия а 2-рия през Румъния

какво да ви кажа.... през Сърбия само магистрали, след това Хърватия и Словения пак така, чудни пътища и стигнахме до Австрия за 12 часа от София.

През Румъния кошмар, ужасни тесни пътища, голям трафик на тирове и коли, задръствания. На околовръстното на Букурещ кошмар, пак задръствания и коловози в асфалта по 1 педя. Наложи се да влеза навътре към центъра и оттам да хвана ръкава който излиза към Гюргево, иначе щях да убия поне 2-3 часа на околовръстното.
                          Като цяло в Румъния табели почти няма, ако нямаш ГПС просто незнаеш накъде отиваш, отделно от това се кара все през населени места които са едно след друго и нямат край, средна скорост 60-80 км.
                          В крайна сметка цяла Румъния се минава за 12 часа и при първото ходене през Сърбия за 12 часа бяхме във Грац

не бих минавал през Румъния при положение че има алтернатива

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X