Re: Моля за съвети за пътуване до Будапеща
Малка поправка: вече до Арад не се ходи , има по пряк път от Тимишоара директно за границата. А за сръбските магистрали има един тънък момент каква категория ще те минат. За превозно средство 1 категория цената от Ниш до Белград е 12 евро , а за превозно средство 2 категория е 39 евро. От там идва и разликата дето я споменава колегата по горе. Имам случаи с едно и също превозно средство ми зимат за различна категория. Пускам и снимка на картончето с категориите което теглиш на будката . Земи си и ролетка ако се налага да спориш
...абе нещо не мога да пусна снимката....
Първоначално публикуван от tutin
Преглед на мнение
Относно разходката ще пусна повече инфо и снимки в "пътеписи", но тук ще кажа че на отиване минах през Русе-Букурещ. По дълго е, но пътя е идеален и е много красиво. На връщане минах през Калафат. Пътя също беше добър с изключение на малки участъци преди и след Турно Северин /в момента ги асфалтират/. Направи ми впечатление, че много усилено се работи по рмонта на пътя. Страшно много работници и техника въпреки късния час 19 и нещо. Не знам как е през Сърбия, но ако не бързам и пътувам за кеф - пак ще мина през Румъния!

Коментар