Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нос Хорн 2014

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Нос Хорн 2014

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Има ли нова информация?

Казва ли ти някой пьк и смееш ли да питаш

Последно преди 2 дни бяха на ден от Канарите,прекрасно време за плаване от там до Гибралтар при старт в понеделник вечер.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Опс

Преди 2 часа СПОТ под островите,а това е доста време за тая последната отсечка.

Чуденката е какьв им е проблема,какво с лодката не е в ред.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Летището в Лас Палмас ли е ?

Дано просто им е писнало и се прибират, а не нещо проблеми.

Коментар

Летища има,мен повече ме притеснява защо последната отсечка им хвана толкова време макар и времето да не беше толкова с тях.
          Те докато стигнат до крьчмата времето ще се оправи и ще е подходящо за атака кьм Гибралтар.Това при положение,че екипаж и лодка са ОК което ме сьмнява от последния преход и времето за което покриха тая дистанция.

Ще видим
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Вече им се вижда АЙС-а . Минаха Гомера и като гледам са се насочили към Лас Палмас 2възла скорост... явно имат някакъв проблем

Коментар

Боб изкаш ли да хвьрля?

Геноата си е заминала и куцат на грот само.

Вьпроса е кьде е мотора и кога и защо им е свьршила нафтата.

Догадки са това,като научиш нещо пусни го да го дьвчем,че продьлжава да ми е интересно.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Боба ти не става. Моя боб показва разпрана геноа и счупен мотор. Нафта имат малко. А на бас ба тава кебапчета!
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Генуа имат резервна в добро състояние. По-скоро фърлинга , който оправяхме не е бил направен как трябва. А двигателя също може да е / скоро ще разбера и ще пиша. Нека ми влязат в обхват само.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                    Боба ти не става. Моя боб показва разпрана геноа и счупен мотор. Нафта имат малко. А на бас ба тава кебапчета!

и 3 каси бира

идват си на грот и мотора или нафтата малко - нали това казвам и аз пьк вече дали е фьрлинга или геноата им голяма или трака им не вьрви..........все тая.При наличието на малка геноа и фьрлинг не им трябва,трьнспортна един вид за отворен океан,но това го обсьждахме преди 9 страници и няколко месеца.
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Че са само на грот, ясно. Ама аз казвам, че нафта имат ама мотора е изпляскал. И "малката" геноа колко е малка? И колко ще ти дойде голяма, ако фърлинга е измяукал...
                      Ще чуем за чанта с резервни части, 5 макари с конци, 20 игли... и други от сорта. Ама само това ако е, с малко са се разминали. Дано екипажа да е наред, чаршафите и Янмара се правят!
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        .... Дано екипажа да е наред, чаршафите и Янмара се правят!
                        Това е най-важното. Напълно си прав

Коментар

Чух се преди малко с тях , вече имат обхват. Вички живи , всички здрави, лодката няма някакви особени проблеми. Изгорили почти цялото гориво като движели на изток и сега най-вероятно ще спрат н Ланзароте да заредят и продължават нагоре според вятъра. Можем да си отдъхнем , трудното като че ли мина :-)

Коментар

Първоначално публикуван от orlinezze Преглед на мнение
                            Чух се преди малко с тях , вече имат обхват. Вички живи , всички здрави, лодката няма някакви особени проблеми. Изгорили почти цялото гориво като движели на изток и сега най-вероятно ще спрат н Ланзароте да заредят и продължават нагоре според вятъра. Можем да си отдъхнем , трудното като че ли мина :-)
                            Браво, това е най важното. май повече паника се създава тук от колкото е в действителност...

Коментар

Първоначално публикуван от shaprtooth Преглед на мнение
                              Браво, това е най важното. май повече паника се създава тук от колкото е в действителност...

Паника?Не се паникьосвай пред компа,нищо опасно няма,просто загубих едни 3 каси бира,че като видя лодка да движи с 2 вьзла в продьлжение на дни и за мен има проблем,а то само гориво нямало,

Това е добра новина,но аз не отдьхвам докато не ги видя в Бургас
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Казаха, че не бързат за никъде. Предполагам че като отидат в южна Испания единия ще слезе, понеже там си живее, другия ще изчака може би месец там , ще си викне няколко човека от България и по живо по здраво ще си се приберат началото на април . Лодката по-скоро ще я оставят някъде в Северна Гърция. Така поне си мисля , но може и пак да ме изненадат с нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X