Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"19 Дни на мокро"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "19 Дни на мокро"

Ееех, а бяхме млади и глупави! Сега вече сме само глупави...
    Аз Венци отдавна съм го поканил на Хавайското плаване. Ама той се дърпа нещо! Slick- ако ти се идва, 60' и нещо Навигатор /моторно корито/ го качваме до Сеатъл след 2 седмици.
    Ако ти се плава под платна, на 4 Юли карам една до Хавай, там правя обратен завой и я връщам обратно до Калифорния. Поканен си за обратния маршрут. Тръгване около July 25ти. Ако не я натискаме, 14-16 дни под платна. Лодката е Jeaneau 57', състояние по-добро от ново.
    И Венци, чета "19 дни на мокро" и си мисля "абе, егати съвпадението". Мислех преди годинка да пиша едно такова разказче /острови, индианци с издълбани канута, Панамски Канал, ураган.../ абе интересно беше. Ама пусти мързел!
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Еее благодаря за поканите - че и избор даже - платна или моторетка!
      За съжаление и на двете ще трябва да откажа
      Мани майтапа - ма жената си ме пуска, но важни дела ме задържат на острова и няма как да стане, но ...ако идвате насам - ще се радвам са се видим... и

Коментар

Вие двамата сте големи скици Ще се радвам някой ден да се срещнем.

Коментар

Първоначално публикуван от Purple Elephant Преглед на мнение
          Вие двамата сте големи скици Ще се радвам някой ден да се срещнем.
          Юли имаш ли какво да правиш?

Пиши като идваш кьм Камифорнията,няма как да не дойдеш пьк после ще му измислим едни 6 дни на сухо или нещо такова.И да знаеш на мотор не се качвам,това е дьрво без корен,нечисти сили го движат

Тая тема ще има продьлжение,имам водоустойчив фотоапарат и малко резервни батерии с малко карти,лодка има,екипажа се заформя,само трябва да навия някой да снима,а с писането няма да се разберем,това е писано с Кредора,пишеш,превежда,копи/пейст и пак и пак и пак.............и на финала те тва.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Майка, писането е история вече. Тия фотоапарати снимат и видео
            Снимаш малко залези, малко екшън, Джони Деп да мие палубата , а Мила Кунис да държи... въжетата и готово...

Всеки ден минаваш покрай Холивуд... ако там няма кой да ти помогне с това...

Коментар

Ше 'земат да ми завидят на бачкането и после не можеш да се отьрвеш от Джони Деп.......
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

То пък много има за завиждане, едва не умрях на тая бангия! Ама тогава вярно рибетата вървяха. Е, като ходихме до Австралия, същото плаване, само дето няколко пъти по-дълго. Само ни ядяха куките тия животни. Как пък една туна не измъкнахме за толкова вода!
                Майтапа си е майтап, ама мислете кой от какви лекарства е алергичен. Ние имахме какви ли не страхотни обезболяващи /в разказа брата ги е нарекъл "наркотици"/, ама като никога нищо такова не бях пробвал... Да се чудиш от кое да се гътнеш по-напред!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Култови! Реавал съм със сълзи от смях, ако и повечето да ми е на китайски (имена, терминология)... Образи безподобни! С огромен кеф бих ви напил като мотики, колкото да можете да говорите разбираемо и бих ви слушал със дни.. Поздрави! Венци, огромно благодаря, че си го публикувал тук!
                  С идоволствие ще се наквасим, само да се видим. Само едно условие- да няма странични хора наоколо. Не че нещо, ама ми се е случвало при едно такова събиране и "кажи бе, кажи", клиент от съседната маса да се обърне и "айде понамали малко с историите де...". Как да обясниш че от години това работиш...

Коментар

Много ми хареса, пак да пишеш Босе.
                    Toyota Land Cruiser BJ70 1985
                    Lexus LS430

Коментар

''хвани рибата за меча!''
                      Колкото и увлекателен да е един пътепис,винаги има край..
                      \m/
                      УСПЕХ!
                      Колкото по божествено красиво е нещо,толкова по безбожно скъпо е...

Коментар

Ц-ц-ц-ц, зарязах си томчето на Тери Пратчет заради вас. Жената снощи ме отписа, може и тайно да е говорила с майка ми, че и с "психото"... не знам. Сигурно съм бил обезпокоителна картинка отстрани. Добре че децата поне си бяха по стаите.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Темата я зачетох още вчера, но тук на работата .... така и не я дочетох, прекъсваха ме, а такова четиво се чете на един дъх.
                          Е днес имах повече късмет.
                          Имам 0 познания в тази област, затова на доста места дори и представа нямах за какво се говори
                          Беше ми изключително приятно да прочета и видя всичко това
                          Вашите умения и вашият опит ви правят някак .... специални ... поне за мен.
                          Бъдете здрави, че да можете да документирате още такива приключения!
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Май трябваше да сложа още в началото предупреждение :

"Четенето на тази тема води до необмислени покупки и чести липси от дома"

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              Ама тогава вярно рибетата вървяха. Е, като ходихме до Австралия, същото плаване, само дето няколко пъти по-дълго. Само ни ядяха куките тия животни. Как пък една туна не измъкнахме за толкова вода!
                              Майтапа си е майтап, .............

АЗ там ли бях???АААААА ти да видиш лесно ли е.

С писането няма да стане,това ти трябва много свободно време и нерви за да седне човек да пише,а ние на година вьртим между 22-24 000 мили като не се брои нищо под 700-800 километра плаване,това Варна - Бургас дистанцията се прави с едно кафе и не ги знаем колко на година от тия правим.Как да пиша..........то само последния месец има материал за половин книга,като се почне от пожарче на борда,собственик поврьщащ крьв и луди маневри из марините.........бе не е за гворене,че знам ли жената дали не чете.

Имаме си кандидат от форума за ЧЛЕН на екипажа за това предстоящото с брата,аз за ОГРОМНО мое сьжаление ще покривам брега тук и май няма да мога да им тровя нервите та продьлжение ще има.Е лодката е почти двойно на тая като размер,няма нищо спортно в нея,но пак става,то не може само картинг да се кара,трябва и Кадилак от време на време / повечето време де /.

Задрьжте така малко и пак се почва,а до тогава ние имаме да навьртим оедни 5000 мили по бьрзи сметки
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                Юли имаш ли какво да правиш?
                                Време винаги мога да намеря, а от тук до Ел Ей има директни полети. Ако мога да се запиша чирак винаги съм навит!! Особено през зимните месеци за да избягам от студа...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X