Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"19 Дни на мокро"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "19 Дни на мокро"

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    АЗ там ли бях???АААААА ти да видиш лесно ли е.

.......Имаме си кандидат от форума за ЧЛЕН на екипажа за това предстоящото с брата,.............

Задрьжте така малко и пак се почва,а до тогава ние имаме да навьртим оедни 5000 мили по бьрзи сметки
    ААааа щом има ЧЛЕН ... да има и условие за пътепис ... или водо-такъв!!! - (справка -моя репортаж от плаването преди година!)

Егати кога мина една година от тогаз. Жалко че сега не мога да скоча... ма нейсе - ще има друг да добива вчИпетления и види лесно ли е.
    Чакам с нетърпение писанието. А ЧЛЕНА ако ще идва до Сиатъл - или пък Ванкувър да вземе да се обади - че братоците избикалят нашата махала - скъп им бил биндзИна

Коментар

Първоначално публикуван от Purple Elephant Преглед на мнение
      Време винаги мога да намеря, а от тук до Ел Ей има директни полети. Ако мога да се запиша чирак винаги съм навит!! Особено през зимните месеци за да избягам от студа...
      Пишем в тефтерЯ още един кандидат ЧЛЕН на екипажа,зимата имаше една от Флорида пред Кайманите и Панама до Калифорния ма я пропусна тая.

Нищо де,лодки колко искаш,ще пиша като попадна на нещо над милион.........да не кажеш,че сьм те забьркал в нещо безмоторноМисли за Юли кьм края го мисли дали не си много болен за двайсетина дни и да теглим черта с набирането на каскадьори

Краси ти нали ни знаеш работата - е сега има една от Сиатьл и едно до Сиатьл ма Канада ми оставя в ляво или дясно та ще ти се наложи ти да метнеш ферито и да те грабна в Порт Анджелес пьк после как ще се прибираш пиян не те знам,на жена ти кажи,че аз сьм виновен ма изпразни пушката пьрво да не ми е сьвестно
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Бенц, ако фалирам фирмата, ще ме взимаш на работа при тебе. Покрай тая история, днес не съм свършил работа за 5 стинки, а не е като да нямам. Дано другите да не са работили като мен.
        Ще съм първият на опашката за мемоарите ти, един ден. Дано е по- далеч тоя ден, но го направи. Имаш маята.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          Бенц, ако фалирам фирмата, ще ме взимаш на работа при тебе.

Ти кьде работа в целия тоя купон?Виж,че набирам доброволци,даже пари не им искампа и бирата от мен

Фалирай смело каквото ти падне,аз сьм насреща после.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Няма какво да се коментира, само трябва да се чете
            Пишете бре, маскари
            сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
            dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Мога да "поредактирам" в граматически смисъл малко. Ако решиш да го издаваш- свиркай.
              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                Няма какво да се коментира, само трябва да се чете
                Пишете бре, маскари
                24 000 мили са обиколка и нещо около екватора с около 10 км/ч скорост,аз се чудя децата как сьм си направил,а ти Пишете та Пишете
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
                  А ЧЛЕНА ако ще идва до Сиатъл - или пък Ванкувър да вземе да се обади - че братоците избикалят нашата махала - скъп им бил биндзИна
                  Не е проблем да стигна до Сиатъл или Ванкувър за форумска среща--Сиатъл е на 2 часа със самолет или 1-2 дена дотам на мотора.

Коментар

Гледай каква тема и аз да съм я пропуснал! Сега ще трябва да чета...
                    "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                    Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                      Гледай каква тема и аз да съм я пропуснал! Сега ще трябва да чета...
                      По добре недей, не е здравословно за семейното положение, че Хавайте са на другия край на света.

Коментар

Първоначално публикуван от divein Преглед на мнение
                        По добре недей, не е здравословно за семейното положение, че Хавайте са на другия край на света.
                        Абе ужас...
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                          То пък много има за завиждане, едва не умрях на тая бангия! Ама тогава вярно рибетата вървяха. Е, като ходихме до Австралия, същото плаване, само дето няколко пъти по-дълго. Само ни ядяха куките тия животни. Как пък една туна не измъкнахме за толкова вода!
                          Майтапа си е майтап, ама мислете кой от какви лекарства е алергичен. Ние имахме какви ли не страхотни обезболяващи /в разказа брата ги е нарекъл "наркотици"/, ама като никога нищо такова не бях пробвал... Да се чудиш от кое да се гътнеш по-напред!
                          Момчета, да знаете че абсолютно необходимо да имате за ушите поне 2 лекарства в морето:

1. капки за уши против гъбички.Не знам точно как се появяват там и винаги съм си мислел, че гъбички растат само в ушите на мизерниците, но аз не съм такъв и на мен също ми се случи през 2008 година.В морето трудно ще те хванат гъбички, но едно малко шишенце с капкомер няма да натежи.

2. другото е антибиотик на капки за ушите и е точно за такива възплания.В България се нарича Otipax, в САЩ не знам какво му е търговското наименование, но със сигурност го има по аптеките.Също е малко шишенце с капкомер -дозатор.Не се пие, капе се в ушите

Една година(след като ми пораснаха гъбички в ухото и лекарят ги излекува/изчисти) след като бях на море се връщам от почивка и на другия ден сутринта се събуждам със страхотен "ухо-главобол" .Хубаво обаче сутринта е неделя...Обажда ми се една клиентка и ме пита дали съм се върнал от почивка.Казвам че съм се върнал, но ме боли ужасно ухото и не знам дали ще може да се видим-ще ходя на лекар в понеделник.Тя ми казва- моите деца преди 3 седмици на морето всички ги хвана- вземи си Otipax ще ти помогне, на моите деца помогна предписано от лекар на морето.

Викам си "Да Бре ти си цял лекар..."

Обаче болката продължава и аз на бегом до най- близката аптека.Връщам се, лягам на една страна и си капвам 4-5 капки и седя така хубаво да "попие" .За 15 минути болката намаля, а до 30-тата минута беше почти отшумяла.Капах от лекарството в ухото 3 дни за да съм сигурен в резултата.

След това клиентката ми каза, че лекарят е казал, че възпалението се предизвиква от някакви микроорганизми живеещи в морето и по бреговете му.Било типично заболяване/възпаление за хора по плажове, морета и езера и т.н. влажни зони.

Коментар

Прочетох го и нямам думи! Боса има истински талант на разказвач. По-увлекателно нещо отдавна не бях чел, честно. През цялото време имах чувството , че чета разказ на Реймънд Чандлър

Няма как, след малко почвам с въпросите...
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                              Няма как, след малко почвам с въпросите...

Почвай ма аз след малко трьгвам за Канада да докарам едно Океанис 55 ново,а брата драска от Кабо едно 57 та едва ли скоро ще има отговор,че ще изляза малко вьн за повечко вятьр.

И кьв е тоя Реймьнд Чандльр,какво кара???
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                кьв е тоя Реймьнд Чандльр,какво кара???
                                Не знам кво кара ама..... ми беше любим автор!
                                Е..... тва преди да прочета вашите "пътеписи"!
                                Здраве и успех на всинца ви!
                                GPS системи https://www.easytracking.bg/
                                Пътна помощ навсякъде и по всяко време https://закъсах.бг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X