Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сиатъл -СД с Азимут 62.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сиатъл -СД с Азимут 62.

Стискам Ви палци да ви дойдат алтелнатористите ... че масата народ на юг от мен май сега се занимават да гонят пуйките из ...фризерите. Времето ви е кукла напрво - .. ама ако ще се прави цистерна с айрян. КуФнята както е опоскана като след рейд на сомалийски питати (да живеят кУросаните).. поне няма да има какво да бяга из салона.

Коментар

Врарите на шкафчетата и чекмеджетата ще бягат. Никой не ги е правил да се заключват. Вратите на хлафилника и те. Я си разклати хладилника и сподели жена ти какво ти е направила на капацината. Кетчупа става на червена граната...

Веско, тия кабели, ако ти си ги опъвал, си назначен за адмирал! Браво! Аз такива нерви нямам /не че имам и уменията де/.
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А кухнята опоскана,то в цялата лодка има 2 тенджери,3 ролки гъз пейпьр и малко чаши с вилици,като почне да взима вода през задната порта навиваше килимите на руло и бьц у цепката.В момента ден под нас млати 45 възла или около 70 километра в час вятър.

Поне купихме малко масло и имаме инструменти.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image.jpg
Прегледи:1
Размер:219.9 КБ
ID:5538667

В очакване на шамарите - в на Божо краката сака за напускане на лодката,спасителен ринг с ламБа,кашона е малка надувна лодка с помпа,в ъгъла ми е плуващото яке,а тия оранжевите торби са костюми за зимна вода- дебел неопренов костюм с цип,като се оплете положението и стане за плуване да не мреш от студ след 15 минути та да имат шанс да те намерят по сигналите от жълтата чанта.

Собственика как ни гледа трябва да ви снимам,като му навряхме голямата плазма в гардероба и взе да се замисля нещо ма той застраховка има,друга ще си купи,ние да му мислим.

Парче от килима е готово да го навия на руло,мааани,кеф.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Кептън - повечко домакинска хартия си вземете (хехе на кого го казвам)- шИкавчена и чЕкмеджета ги заглавяш (закливнаш) с хартията ... на Селенката въпреки ключалките се наложи интервенция на няколко и метОдата работеше.

Уу на кьЕптън Ники много му шукар пантоВките . гачели все едно същата "скуоу" ги е шила - кат твоите

А защо те дойдете по-насгода да чакате време ? Мм? ние сме по-близо до Татуш.. наместо да карате из оня фиорд един ден ... само предлагам.

Коментар

Име:image.jpg
Размер:127.2 КБ
ID:5538668

Готово! Ластици и ролки с хартия... И кафевите гащи!

Коментар

Артия-добре ами манджЪ?

Коментар

Има ма хладилника от правите като заклати и ще събираме манджата по пода на кухничката.

Сандвичи за седмица и сме се прибрали.

Чакаме го времето тук до момента в който не оправят лодката,после в изходна позиция или в Порт Анджелис или Татуш,ако зациклил яко то черпиш Краси.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Въъъй че ме уплаши начи ! ми айде само се каните ти и брато ти. Добре че е майката природа та евентуално да ви изкъшка накъмто мен. Все пак пожелавам бързо "алтерниране" и ветър откъмто дирника . останалото -как дойде.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      Веско, тия кабели, ако ти си ги опъвал, си назначен за адмирал! Браво! Аз такива нерви нямам /не че имам и уменията де/.
                      Аз ми, кой... Нали това ми е работата. Да пусна снимка на някоя телевизия или някой ПТС, да видиш там за какви кабели става въпрос. Ама за морски и подводни нямам много снимки, че са по-специални.
                      Show must go on!
                      LZ1VES

Коментар

Първоначално публикуван от Веско Преглед на мнение
                        Аз ми, кой... Нали това ми е работата. Да пусна снимка на някоя телевизия или някой ПТС, да видиш там за какви кабели става въпрос. Ама за морски и подводни нямам много снимки, че са по-специални.
                        Ааа, то за това си изглежда професионално. Така е като го прави професионалист.
                        Назначен си за адмирал на флота на превозвачите на корита! Де да можех и аз така...!

Коментар

E, за някоя и друга разходка с тунинг съм ОК Те адмиралите са само началници, аз гледам и някоя работа да свърша.
                          Show must go on!
                          LZ1VES

Коментар

Ти нали ни видя как бачкаме? Вече 6 часа не съм мърдал от дивана. Зооор...

Коментар

Много интересно, следя какво става с внимание Пожелавам ви възножно най леко плаване при тези условия

П. П. Къде е смайлито с пуканките??

Коментар

Не намерих друг емотикон, та пращам този:

Име:popcorn.jpg
Размер:60.8 КБ
ID:5538761
                                Show must go on!
                                LZ1VES

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X