Обява

Свий
Няма добавени обяви.

12 минутен яхтен оргазъм

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 12 минутен яхтен оргазъм

Готино представено. А къде се случва събитието? По Европа някъде ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Pancho77 Преглед на мнение
      Готино представено. А къде се случва събитието? По Европа някъде ли?
      UK
      Three witches watch three Swatch watches.
      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

В тази лодка и направата и са вкарани няколко тенологии, които сами по себе си поотделно се ползват и до днес. Като се почне от лепените шпангоути минем през рейковата обшивка и положената от горе и диагонална обшивка и стигнем до полагането на стъклопластиката в комбимация със Епоксидни смоли/вместо полиестерни/ и нейното вакумиране /и всичко това взето от авио индустрията/, за дърводелската част не искам да говоря щото като всяко нещо и тя в голяма степем е механизирана и на това му викаме прогрес и развитие в технологиите Масивното дърво остава назад в историята на световното корабо-яхтостроене, а и в крайна сметка по този начин се пести и дървен материал :Р така биха казали еколозите :Р .Лично аз не съм и очаквал в 21век да е друго.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Асене, какво показват тия уреди по "арматурното табло??
          За скоростта ясно, ама 1, 2 и 3?

на 11.09 минута са..

PS Защо лодката се скапва по-бързо в сладка вода?

Скорост на вятъра,посока на вятъра,дълбочина и скорост на лодката - много скапани уреди,няма цветове,няма размер,няма дигитал........това кой го разчита и как не ми е ясно.Прост уред може ма ако говорим за температура на мотор,в средата е ОК,а дало е 90 градуса или 180 фаренхайт все тая.Това кой запомни колко възла са средата на скалата?

В солена вода дървото не гние,дърво гние в сладка и от сладка ,дървена лодка се мие със сладка вода и палубата се подържа суха,текне ли си гние еле тия паркетните дето ще попие по тях като памперс.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Всичко което казваш е вярно, ама не съвсем. Ако ще правим класическа лодка - нека да е такава, ако ще е високотехнологична с класически изглед - пак става. Един от последните модели на Рива е такъв. Класически изглед и супер нови материали съчетани. Красива лодка.
            А тая ни класика, ни хай тек ... Може би просто съм дърт и не разбирам.
            Простата истина за мен обаче е /ще си позволя аналог със жените/ - Или имаш гърди или китайски сутиен.
            I get High by going Down

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ingolHor.jpg
Прегледи:1
Размер:20.1 КБ
ID:5515539

Лесно за разбиране инструменти,даже и тия долу са лесни като им свикнеш - горе винаги най-важното за сьстезателна лодка или скорост,после е вятьра,посока,скорост на вятьра и най-долу дьлбочина да знаеш долу под теб колко е.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Ockam_Sailing_Instruments_Wind_Speed_Direction.jpg
Прегледи:1
Размер:60.4 КБ
ID:5515540

Е едни за кьорави - кеф ти цифра кеф ти цвят. WebRep

currentVote

noRating
              noWeight
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                Всичко което казваш е вярно, ама не съвсем. Ако ще правим класическа лодка - нека да е такава, ако ще е високотехнологична с класически изглед - пак става. Един от последните модели на Рива е такъв. Класически изглед и супер нови материали съчетани. Красива лодка.
                А тая ни класика, ни хай тек ... Може би просто съм дърт и не разбирам.
                Простата истина за мен обаче е /ще си позволя аналог със жените/ - Или имаш гърди или китайски сутиен.

Не го разбрах това,за инструментите ли или за всичко?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

как да не е класика я виж само обводите на корпуса,свесовете на носа и кърмата чиста класика ала 60-70г.на миналия век/че и по рано/

Коментар

Евала на групата. Направиха си яхтата, качиха се на нея и релакс на макс
                    Не им трябва електроника да ги дразни.
                    Такива се ориентират по звездите

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                      Евала на групата. Направиха си яхтата, качиха се на нея и релакс на макс
                      Не им трябва електроника да ги дразни.
                      Такива се ориентират по звездите
                      Е да ама я имат и като сметнеш,че това се движи между 6 и 9 вьзла познай за чий им е стрелка която скалата и е почти 300 градуса,а това едва мьрда вьтре.Кефа там е да ти показва 7.8 вьзла,натягам малко и оп 8.3.............ееееее голям сьм майстор,а с тая стрелка това го няма.

Бе не ми вярвате на мен на кое се кефят гинеколозите
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Не съм компетентен в тази област,но това което ме впечатлява е мерака с който работят. За мен красиви "неща"се постигат И с техника,но прекрасни само с много желание(мерак). Браво на пичовете!

Коментар

Първоначално публикуван от petkov_bb Преглед на мнение
                          Не съм компетентен в тази област,но това което ме впечатлява е мерака с който работят. За мен красиви "неща"се постигат И с техника,но прекрасни само с много желание(мерак). Браво на пичовете!

Аз за това казвам,че или цената горе или няма да прокопсат.В момента са произвели тая,имат 4 модела които можеш да порьчаш и колко и мерак да имат все ще хване време,а с тая цена няма пробиване.

Това е като да продаваш реставриран Кадилак за 50 бона - става,няма да фалираш ма ако ти порьчат 11 броя веднага губиш парици,че няма наваксване.Ако е 120 бона е друго,а един избиваш времето поне.

Преди да ме псувате на лични - пласмасово корито без много мерак с тоя размер е около милион,хората плащат за да се фукат с тия,като ще е за 50 бона то може и Тойота Камри да е вместо Кадилак.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Е да ама я имат и като сметнеш,че това се движи между 6 и 9 вьзла познай за чий им е стрелка която скалата и е почти 300 градуса,а това едва мьрда вьтре.Кефа там е да ти показва 7.8 вьзла,натягам малко и оп 8.3.............ееееее голям сьм майстор,а с тая стрелка това го няма.

Бе не ми вярвате на мен на кое се кефят гинеколозите
                            Сигурно се плашат от дълбокото, и се кефят на плитчини, където виждат дъното без уреди

Коментар

Да само дето лодката не е фул кил и с тоя бьлб и тия 8 болта ако я нахакат с 9 вьзла свят ше им се вие.С тия стрелкички половината източен браг го губиш като клиент,едно е да карам в дьлбокото на западния и сьвсем друго в Атлантика.

Плашим се и аз,и от тьмното ме е страх
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Ще ми ги покажеш тия уреди на живо някой ден..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X