Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виктория - Кембъл Ривър, остров Ванкувър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Виктория - Кембъл Ривър, остров Ванкувър

Пристигнали сме викаш... Виж ми Спота. Цяла вечер прявя кръгчета пред Хонолулу. Един потъна в канала Kauai. Не се базикам. И изпратиха въртолет и трите лодки на бреговата охрана. Ние теглим с 50 метра въже- никакъв шанс да правим маневри из пристанището. И сме на "stand by".
    Започвам да ставам суеверен.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Еее това вече не е гот! Не стига че си го мъкнете тоз, ми сега не може да се откачите от него!
      Лоша работа. Дано ви отворят коридор и да може да го вържете за кея и кой откъде е. А тоз храненика ...направо да слиза от лодката и да ви я оставя армаган ... така и така сте си я намерили
      А бреговата охрава може направо да ви зачисли на щат нещо ... или направо USMRS - US Marine Rescue Service

Поздрави и дано намерите малко време да пробвате пясъка на Уайкики как е. А като остане време ... метни тук някоя аеро снимка от Китимат и околията.

Коментар

Откачихме го най-после,поемат си го тия тук.

Помошника Джеси ще го натисна аз да ми прати снимки и ще ги качваме.Редят ни нещо още 2 малки лодчици до Сиатьл,но се ослушваме,че нещо много гадно времето горе.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

@ Венци тали питаше за китове по острова - http://ca.news.yahoo.com/blogs/daily...150835986.html

Коментар

на лодката е "замирисало" !!!

Коментар

Я да видиш и другата страна на монетата.

Селин 53 от Сан Педро /Лос Андж. /до Сиатъл,тръгване на 18-19 Май или след като пристигна с една лодка от Мексико,следи ми Спота.Лодката ще чака заредена и готова,без да я пипаме и без да спираме може да стигне горе ако е добро времето,ако не ще натиснем пьржолите някьде в някоя марина.Лодката няма резервен мотор,другото си е там,мотора на около 1000 часа кукличка.Ако всичко е прекрасно е седмица преход,ако е малко кофти времето / малко за мен,за нормален човек много кофти / след десетина дни сме горе.

Ако тая не можеш около 1 Юни имам едно лекичко Бенетау Суифт 44 от Мексико или Сан Диего до Канада.Това е нежно и чисто ново,брата му е сложил 5 часа на моторите,аз съм го карал 20 минути.Това може да хване ммммммм вечно,че не върви срещу повече от 15 айде от мен 5 та 20 възла вятър ма няма да го мъча,че не е мислено за мъки.

Ако и това не можеш свирни да свирна на брата,той пляка една от Флорида до Сиатъл.

Ако и там не можеш......имам и други оферти ма не са интересни,няма екшън там или поне не е много,а тук е интересно.

Страничката я знаеш,телефоните ги има,утре в 6 сутринта изчезвам пак,мисли го и ако ДА свирни да знам,че капиите ги заемат за нула време.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Асене, писах ти депеша на лично.

Коментар

И правете снимки. Ще менкаме, аз щракам на Кайманите. Като се върна, обещавам да пусна тема /най-после.../.
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Нищо не разбирам от каране на лодки, ветрове, вълни, течения и т,н. но репортажът максимално ме изкефи, може би защото обожавам морето, океана ...и всичко свързано с вода. Някак си не мога да се примиря с водата в легена в банята....макар, че даже не мога да плувам, най-големият подарък в моя живот е да се кача на яхта и да отпраша на някъде. И понеже това е само химера...момчета пожелавам ви славни и незабравими пътувания по вода и от сърце! Написаното и показаното ми напълни душата!

Коментар

Сега виждам темата
                      Благодаря за удоволствието от споделеното пътуване!
                      Прекрасен разказ и снимки
                      Морето дава силно усещане за простор и свобода...все неща, които ни липсват толкова много...!
                      Пожелавам още много споделени пътешествия по вода, така ще се наслаждаваме и ние !!!

Коментар

За сега положението е Аз карам той снима ако става за снимане,че половината време предните месец не ставаше.

Задрьжте така да се върна от Мексико с едната и я почваме тая,след нея има още една ма ме е срам да каня там хора,че не е за разправяне,ше се омажем до плешките.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Ааа, да си имаме уважението ... щял съм само да снимам ... ще я въртим таз по вълните, та ако ще ...
                          Нали трябва да си заслужа шапкЪтЪ ... иначе ... вадим пушкЪтъ ... или тигана !

Засега си оформя да е интересно (дано случим на време).. очаквайте продължение!
                          Последно редактирано от Slick; 03-05-13, 18:47.

Коментар

Няма начин да не случин на време,това е класическа гадория поне половината дистанция.Стискай палци да нямам проблеми с пьрвата,че да не се мотаме с втората.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Споко капитанеее, купИл съм си илачи за повръщОк .. даже и едни лентички таквиз ... за китка де.
                              А пък по-скоро само мисълта --- смеем ли да драйфам, нали ще трябва да си го чистя после, ще ме крепи .... вомит фрии

Коментар

Бе то да е поврьщане само,да не е омазване
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X