Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виктория - Кембъл Ривър, остров Ванкувър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Виктория - Кембъл Ривър, остров Ванкувър

Ако Капитана обуе кафявите панталони, гаденето губи приоритет

Коментар

Почва се,Мерцедеса на собственика чака на паркинга,ключа на задна лява гума,лодката заредена и само нас чака,а аз чакам митница с друга лодка / да мА 'фанат за макарите демек /.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Слик-а думнал ли е химията, че гледам "интересно" време ви чака

Успех и чакаме подробен репортаж

Коментар

Брато ,земи ме да пала барбекюто и да обръщам паржолите

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            Почва се,Мерцедеса на собственика чака на паркинга,ключа на задна лява гума,лодката заредена и само нас чака,а аз чакам митница с друга лодка / да мА 'фанат за макарите демек /.
            В си виж времето пак, че за предната каскада се чу чак в Панама /собственика ми е от Санта Барбара.../. Спри се на сянка и покажи на Краси Санта Барбара. Зор нямаш.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Е колко са Панама до Санта Барбара,има няма 5000 и малко километра,прочут сьм демек.
              Краси чака на гюме ма и жената така чака та ще "почина малко" и утре в 5 по пьрви папагали атака.Екипажа сме двама смели,един луд и един безотговорен та да му и времето и чудото,като го гледам има да пробием само 2-300 километра буричка,предното бльскане беше тройно.

Краси няма нет обаче и не знае в какво се е забьркал,аз сьм си приготвил кафевите гащи и тьмните цайси / да не ми се виждаш ококорените очи като на ония виц с чукчата и зеленото човече / и леко ще натиснем.

Споко брат,три за едно,ако тая я прескоча бьрзо мога да хвана още 2.Отивам да ти чета темата с алтернатора.На Деб Деб и разказах играта,грота ьгьла,инвьртьра пак отказа,климатика изтрещя и мотора само аз го паля с помпане........ма собственика доволен,а жена му ме обича.Всичко под контрол,1200 мили е сега ше ги ударим.

Барбекюто има кой да го пали,уискито нямаше кой да го пие та си го нося пак за втори опит,а и половината сладолед,че аз му паля печка да го стопля и да яде сладолед,а той на ушите му било студено.........
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Как е новобранката ? Държи ли компресия ?

Коментар

И компресия и пиене,а ако го видиш как пуши само,направо ти идва да звънеш на жена му.

Само снима некви компромати тука маматаситрака.И все му е жега,баси Канадеца.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Такааа ... е тЕ сега си влизам у дома. Поради практични причини и други дела от реалния жувот, слязох (по нетрадиционен начин) в Порт Анжелис преди 3 -4 часа, останалите - бичат за Сиатъл и утре живот и здраве са там.

Ще пусна нова тема с описание и малко снимки за пътуването (не трепайте фотографо - той толкоз можи).... и гуЕам какви ги приказва кЕптъно ....наредил ме е екстра.
                    Другия път идвам (вече имам писмена покана от тоз същото кептън за ново таквоз ..защо ли, сигур много харно ми миришат папиросите, а кептън?). абреее .. ако те чете човек си ме уредил с връзки ... толкоз засега - утре ще прегледам снимковия материял и ... очаквайте продължение (в нова тема) . А сега се простирам, че нощес бех вахтен ... а! вахтен ли казах ??
                    Последно редактирано от Slick; 30-05-13, 08:09.

Коментар

До 4 и половина бичи стойка като луд,зиг заг с буйчета.

Наздраве Краси,удри едно коленце и си лягай,ние ударихме едно дърво ма май нищо и няма,на 7 мили сме от марината.

Пускай тема докато не са те арестували заради слизането в Порт Анджелис.И гледай да съм красив на снимките.........
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        ...

Пускай тема докато не са те арестували заради слизането в Порт Анджелис.И гледай да съм красив на снимките.........
                        Минаха 5 дни !
                        Или са го прибрали, или е верно е МНОГО трудна магията със снимките

Коментар

Аааа ще го видя какво прави след десетина дни,аз съм се запътил пак в неговата ма'ала и чистим митница във Виктория.Може ако почерпи и да летим от там.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Дааа ... магията на думите ..(смеем ли да напишем нещо лошо аз) съчетана с една друга магия .. вика се работа и задачки след две седмици отсъствие.
                            Споко бре! на другите теми чакате с месеци .. а тук - ааа това да не е баница - рЕжи па яж.
                            Ще гледам да го пусна цялото на куп а не да ми го цъцкам кат турски сериал.
                            А БОСЕ-то - метни един СМС кат знаеш кога ще си тук - ще почерпя !

Коментар

даже съм му направил нахвърлица вече .. мивали били 5 дни ..

Коментар

Ще,Мендосино ни затваря ма като дойдем ще свирна.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X