Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Париж, март, две и десетта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Париж, март, две и десетта

Димо
    И аз ще се присъединя към поздравленията, знаеш.

Прекрасни кадри и много и добре уловени 'моменти'.

Поздравления!

Коментар

Има двама противоположни и взаимодопълващи се автори във форума.
      Симеон, чиито описания не се нуждаят от фотоси и...
      Димо, чиито фоторазкази не се нуждаят от текст.

Повествованието е в изображението .

Поздравления !!!
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

А аз съм готова да оставя Сидней и да замина за Париж утре ако можеше. Била съм два пъти там за около десет дни всеки пък и съм очарована от града. Архитектурата му е невероятна, а така също и атмосферата, а за елегантността на Парижани думи нямам. Мисля, че французите носят дрехи по най изискания начин в целят свят. Моят съпруг не харесва Париж, но аз мисля, че това е само защото аз се осмелих да кажа, че Рим не ми харесва (а той е италианец) ... и така се забавляваме. Хубавото на снимките на Димо е че той наново ми напомни силно за Парижкия живот.

И така ... лека нощ и мерси за раходката по улицата на спомените
        Последно редактирано от cveti; 03-04-10, 12:07. Причина: превод
        Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Прекрасно!Няма нужда от коментар.
          Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Кадрите са супер.
            Поздравления!
            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Димо, не го жалиш новия обектив, ама има за какво!
              В добри ръце е попаднал!

Давай сега и снимките от Мулен руж /розовата папка/

Коментар

Димо, знам, че снимаш добре, но тук има наистина са за National Geographic. Както казва и Lidka световни снимки. Личи си, че ти е харесало там.
                Благодаря за хубавите кадри и продължавай да снимаш!
                LZ1GYY
                0898 436 956

Коментар

Еее, моного поздравления, много нещо Благодаря ви.
                  Не искам да говоря за Париж. Хубав-лош, всички знаем къде е - отиваме и гледаме. Аз бих споделил, че няма друго такова място, така че - струва си

Следващите няколко снимки не са мои (за съжаление ). Те бяха по улиците ... Поредната възможност за парижани да общуват със заобикалищя ги свят по най-вълнуващ начин ...

______2
                  Е = MZ

Коментар

Димо, Невероятно е какво запазваме като спомен!

Твоята първата снимка все едно е от моят мозък! Спомням си че нямаше мускул които da не ме болеше. Бях облечена с розова блузка на черни точки и когато седнах срещо входа като че ли се родих наново. Удоволствието от факта че почивам и тази гледка - и двете са запечатани в пеметта ми а розовата блузка какво прави там нямам представа
                    Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Аз съм в момента на летището и летя след 20 мин натам.Минавал съм само транзит за 1 ден.Този път ще поразгледаме и ще си кажа и моето мнение след това.
                      ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Lidka Преглед на мнение
                        А аз съм готова да оставя Сидней и да замина за Париж утре ако можеше. Била съм два пъти там за около десет дни всеки пък и съм очарована от града. Архитектурата му е невероятна, а така също и атмосферата, а за елегантността на Парижани думи нямам. Мисля, че французите носят дрехи по най изискания начин в целят свят. Моят съпруг не харесва Париж, но аз мисля, че това е само защото аз се осмелих да кажа, че Рим не ми харесва (а той е италианец) ... и така се забавляваме. Хубавото на снимките на Димо е че той наново ми напомни силно за Парижкия живот.

И така ... лека нощ и мерси за раходката по улицата на спомените
                        Ох, уважаема госпожо, Вие или не четете, или упорито отказвате да си признаете една простичка истина - Париж е хубав САМО през погледа на туриста, Вие самата го казвате - 2 пъти за по 10 дни /ако изобщо може да се нарече туризъм това да идеш в Париж /. Айде да направим анкета колко от ТУК списващите са ЖИВЯЛИ, или РАБОТИЛИ в Париж? Още от сега знам резултата. Защо коментирате неща, от които имате някакви съвсем бегли впечатления и нищо сериозно? И как ИЗОБЩО ви дава сърце да кажете, че французите се обличат изискано ? Вие да не идвате от Афганистан, а? Ей, 'начи, карате ме да нащракам една чанта снимки и да пусна тема Истинската Франция, та да видим тогава кон боб яде ли и котка оцет пие ли . Брей, тая Франция, много турист, много нещо, бе!

П.П. Поздравете мъжа си от мен - един турист с обективно виждане.
                        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Зависи кой с какви очи гледа ,ако си пребивавал в Париж като емигрант много яно ,че ще ти се набиват на очи другите емигранти ,негрите и чалмите , блоковете и всичката зган и мръсотия която може да се събере в един голям град като Париж, Лондон и т.н. и така почти няма да ти правят впечатление хубавите сгради ,добре облечените хора и изобщо добрите страни на големия европейски град

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                            Ох, уважаема госпожо, Вие или не четете, или упорито отказвате да си признаете една простичка истина - Париж е хубав САМО през погледа на туриста, Вие самата го казвате - 2 пъти за по 10 дни /ако изобщо може да се нарече туризъм това да идеш в Париж /. Айде да направим анкета колко от ТУК списващите са ЖИВЯЛИ, или РАБОТИЛИ в Париж? Още от сега знам резултата. Защо коментирате неща, от които имате някакви съвсем бегли впечатления и нищо сериозно? И как ИЗОБЩО ви дава сърце да кажете, че французите се обличат изискано ? Вие да не идвате от Афганистан, а? Ей, 'начи, карате ме да нащракам една чанта снимки и да пусна тема Истинската Франция, та да видим тогава кон боб яде ли и котка оцет пие ли . Брей, тая Франция, много турист, много нещо, бе!

П.П. Поздравете мъжа си от мен - един турист с обективно виждане.
                            Прави анкетата. Пиши един живял, преживявал и прочее посещавал Париж и околностите. Кон боб яде ли не знам, но французите хубаво си го казват че на прасе черен хайвер не трябва да се дава.

Това за Париж де. За облеклото и за французите - дълга тема. Определено не за тук.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Прави анкетата. Пиши един живял, преживявал и прочее посещавал Париж и околностите. Кон боб яде ли не знам, но французите хубаво си го казват че на прасе черен хайвер не трябва да се дава.

Това за Париж де. За облеклото и за французите - дълга тема. Определено не за тук.
                              За 10 години във Франция нито един път не съм чул французите да кажат такова нещо, сега от теб го научавам . Темата за облеклото ще я пусна, но само в снимки, нали знаеш - когато фактите говорят .................

Гоблин, аз се прекланям пред величието на Пантеона, Ла Дефанс, Плас Кокорд, Нотр Дам дьо Пари, Ла Тур Ефель, Ле Шато и всички други чудеса на тази страна. Само дето, когато живееш тук, тези неща не правят живота ти по-сладък, разберете го най-после! Защото тук, ако 5 неща са хубави, други 105 ти тровят ежедневието. Вече писах в темата, че неслучайно парижаните като се пенсионират разпродават каквото имат и се махат завинаги от този идиотски град. Самият Оноре дьо Балзак казва, че за да живееш в Париж, или си бездомник, или чужденец.
                              Последно редактирано от мишоци; 08-05-10, 17:37. Причина: правопис
                              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Donner du caviar aux cochons. Сигурен съм че още много неща не си чул за десет години. Все пак недей да закопаваш световно средище на базата на това че теб те е поизнервилo. Нека не размиваме повече темата.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X