Димо, имаш световни снимки! Много ми харесват девте момичета в първата поредица. После две сладки хлапета със знака мир ... и бабата която тича с пълен грим и толкова съсредоточена ... и двете азиатки ... страхотни снимики, да не изброявам всички за да не ви отегчам - браво!
Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)
Димо, имаш световни снимки! Много ми харесват девте момичета в първата поредица. После две сладки хлапета със знака мир ... и бабата която тича с пълен грим и толкова съсредоточена ... и двете азиатки ... страхотни снимики, да не изброявам всички за да не ви отегчам - браво!
Благодаря за хубавите думи. Париж е невероятен град. Щастлив съм с всеки миг изживян по улиците му. Не спирам да се удивлявам. Радвам се, че ви харесва снимането ми ...
Най-забалежителното на негрите дето продават сувенирчетата е, че говорят почти перфектен руски , колкото и да не ви се вярва. Иначе Париж е хубав само през погледа на туриста. Но ако идеш да живееш и работиш там - ще се учудиш сам на себе си колко бързо ще го намразиш, казвам го от горчив личен опит. Неслучайно много парижани, като се пенсионират, разпродават де що имат и се махат от там завинаги. Иначе БРАВО за снимките!
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Най-забалежителното на негрите дето продават сувенирчетата е, че говорят почти перфектен руски , колкото и да не ви се вярва. Иначе Париж е хубав само през погледа на туриста. Но ако идеш да живееш и работиш там - ще се учудиш сам на себе си колко бързо ще го намразиш, казвам го от горчив личен опит. Неслучайно много парижани, като се пенсионират, разпродават де що имат и се махат от там завинаги. Иначе БРАВО за снимките!
Снимките са много добри, Париж има вълнуващо минало, но сега е само история. Не ми хареса и от гледната точка на турист. Мръсен, задръстен, пренаселен, мизерен, град на дребната престъпност...
Извинения към автора на темата и към всички, "другомислещи". Лично мнение.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар