Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лапландско сафари или поглед към Финландия под друг ъгъл

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лапландско сафари или поглед към Финландия под друг ъгъл

Завиждам ти застрахотно преживяване

Коментар

много благородно ти завиждам за това приключение Злати.

Имало е от всичко по малко. И аз уж съм в страната на моторните шейни .. ма у наше село нЕма ... щот то и сняг няма .. май затова.

Зарекъл съм се да ида в северните територии да ми измръзне четирибуквеника - да видя как е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick Преглед на мнение
        много благородно ти завиждам за това приключение Злати.

Имало е от всичко по малко. И аз уж съм в страната на моторните шейни .. ма у наше село нЕма ... щот то и сняг няма .. май затова.

Зарекъл съм се да ида в северните територии да ми измръзне четирибуквеника - да видя как е положението.
        Краси, иди на всяка цена, кефа е страхотен, дори и за начинаещия.
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Страхотно
          Благодаря за споделените мигове
          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Браво Злати, изпълнил си една Стааааара моя мечта - Финландия
            Цените и разстоянието все още ме възпират, но мерака не намалява, така че някой ден.. дай боже
            А шейните са Голям кеф, но и се обръщат лесно (личен опит).

Коментар

Злати, надявам се да подготвяш допълнителните снимки, че много ми хареса и съм от тези дето искат още да видят.

Коментар

Много интересен пътепис и завладяващи снимки! Направо ми се прииска и на мен там... Дано да има продължение.
                Благодаря за споделянето!
                Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Благодаря Злати,
                  много интересно и страхотно изживяване!
                  Поздрави!
                  VARADERO SD2

Коментар

Абе никъде не успях да обърна никоя от шейните, слава богу.
                    Сега пак рових из снимките, но май какво ново и по-различно няма налично да покажа. Но интереса и добрите Ви думи ме провокираха и ще опиша и покажа пътуването ми до Венецуела през 2008 година и спомените ми от Мозамбик 1997-1998. До дни ще съм готов с Венецуела, за Африка ще трябва повечко време, все пак там стоях година и половина.
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Страхотни снимки и интересно преживяване

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                      ...
                      спомените ми от Мозамбик 1997-1998. До дни ще съм готов с Венецуела, за Африка ще трябва повечко време, все пак там стоях година и половина.
                      Това.. и да го видя.. няма да го повярвам от кога ги чакам ...

Коментар

браво! и мнооооого благодаря! аз все навивам половинката да ходим, но - било и студено. надявам се до година-две да успея да се преборя.

Коментар

Брей! Как съм го пропуснала този пътепис? Страхотно преживяване ще да е било И мнооого приятно за гледане и за четене. Благодаря!
                          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Злати, с този пътепис попълни тук, във форума, поредното бяло петно върху картата. Вече няма да се изненадам, ако някой ден пуснеш пътепис от някой от полюсите...

П.П. Чакаме те в Бургас, на калмари и бира, да доразкажеш.
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Злати, с този пътепис попълни тук, във форума, поредното бяло петно върху картата. Вече няма да се изненадам, ако някой ден пуснеш пътепис от някой от полюсите...

П.П. Чакаме те в Бургас, на калмари и бира, да доразкажеш.
                              И да покажа останалите 300 снимки. Сега наистина подготвям спомени от Африка и Венецуела
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

От: Лапландско сафари или поглед към Финландия под друг ъгъл

Чудесни снимки, но ме заинтригува:
                                Спират ли си някой финландци парното.
                                Могат ли да си плащат същото и имат ли изравнителни сметки.
                                Не,че се разтревожих за тях, но ми се струва,че май са се поразпуснали по топлото. Като гледам късите ръкави по първите снимки то ние не ходим така до месец май.
                                Може да ги поограмотим как да си изключват радиаторите и как да се карат със съседите за изравнителни сметки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X