Обява

Свий
Няма добавени обяви.

До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Внимавай с опозиционното поведение, да не решат, че духа на хазяина се е вселил в теб .
    Че ще ти се наложи да разказваш за екзорсизма от първо лице
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
      Внимавай с опозиционното поведение, да не решат, че духа на хазяина се е вселил в теб .
      Че ще ти се наложи да разказваш за екзорсизма от първо лице
      Натам бяха тръгнали нещата. Аз за това се предадох без бой
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Тея добре ли са. Никой дух не е толкова тъп, че да седи там, докато отпреде бди МАЗ с номер ТХ-ХМ.

Коментар

Не ти ли правят проблем за "тексаския" номер на колата, ако си се регистрирал като живеещ там?
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Хаха, голям майтап!
            Що не им се притече на помощ с една включена прахосмукачка?

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              Не ти ли правят проблем за "тексаския" номер на колата, ако си се регистрирал като живеещ там?
              Нито съм се регистрирал, нито имам таквизи самоубийствени намерения
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Тези двете да не бяха от някоя общинска служба или имат отделна Агенция за тея неща?
                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                  ... И така доживях драги ми Смехурко и с ловци на ...
                  Седя си кротичко, леко вкиснат и съвсеееем мъничко сърдит на света като цяло - все пак, уж празник имам, ама к'ъф ти празник - крака ме боли, колата на салата след вчерашната среща с разни заблудени опели, поради горепосочените причини изпускам вече втори обект, на всичко отгоре не ми дават и да пия ... И докато упорито продължавам да си търся някаква причина да не се разпсувам на глас - те ти ново послание от мастър Дроб.
                  Ей, братче, благодаря ти за лафовете и доброто настроение!
                  Малко се позачудих как пък точно са успели да те избутат, ама като гледам снимките, май тая русата кака (ако е в правилен мащаб), верно може да ти направи ритуално погребение. Май на нея и трябва екзорсизъм и то спешно... методите няма да ги уточнявам
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                    Благодаря за тези красоти.Ама много им големи устите на тия рибоци!
                    Не виждаш ли ,че ги гъделичка зад хрилете

Коментар

Дробе ,миналата седмиц да беше у Добрич?

Коментар

Първоначално публикуван от petkof Преглед на мнение
                        Дробе ,миналата седмиц да беше у Добрич?
                        От 40-тина дена съм в Берген. Неспокойният ми дух обаче ....ъъ прозрачен ли бях ?

Коментар

Як бизнес е това! Дробе, разбери цената и каква форма на регистрация трябва за практикуване...
                          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• Re: До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден

Дроба пак пуснал мифкокъртачката.
                            Разпитай там кви пари можем да изкараме, ще вадим духове от млади русокоси женски, пък, ако трябва и ще вкарваме... Вуду и шаманизъм ООД

Коментар

Тези духоловки са толкова загорели, че чак се сърдят, като им разваляш намеренията .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

[QUOTE=droba;2353652]От 40-тина дена съм в Берген. Неспокойният ми дух обаче ....ъъ прозрачен ли бях ?[/QUСС Сякаш ти мернах джипа по центъра ,ама и духът ти може да е бил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X