От: До Гран Канария, Норвегия и обратно ....някой ден
Някакви Трескови рибета, които се оказа порастват до 20-тина килограма но аз по стар обичай хващам само джуджета. https://www.google.bg/search?q=pollo...w=1366&bih=601
За имането на риба в Норвегия няма да ми стигнат оставащите ми 500-600 години да ги разкажа всичките
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Ако някога имам "нещастието" да хвана подобно нещо- няма да го докосна! Ще го хвърля обратно в морето, барабар с въдицата. 'Щото съм много... "благороден" ли беше думата... ?!
Дроба, по-грозен дзвер от тоя не можа ли да постнеш? Аз и след яки запои такова животно още не съм виждал ... Но какво пък, прилича на голямо попче и май става за мезе - нема да ядеме хубостта му я . Тя и дивата бишка не е по-хубава, това рибе поне нема четина.
ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"
Малиии ... !!
То като прасе за Коледа бре.
Дробе .... с това колко водка и бира ще се изпият .. не ми се мисли. Поне три деня ще съм на черешата.
Що да е грозно ... в чинията всички са еднакви.
Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Облаче ....
Облака който си снимал -ЦБ или Колумонимбус,градоносен облак с вертикални ветрове,трескавици и гръмотевици,дяволска глава по бабешки,издига се на над 6 километра и самолети задължително го бягат,рядка и красива снимка.
Нямам още Баси, аз си мислих за някакви ядрени опити посредата на Европа
Коментар