Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скандинавски п-ов

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скандинавски п-ов

Искам да запитам някой ходил ли е с автомобил към Финландия,Швеция Норвегия да сподели някакви впечатления защото нещо ми се върти из главата.Ще съм ви благодарен,ако някой нещо подскаже.

До: Скандинавски п-ов

не съм ходил но проучвах възможността да отидем там през лятото
    това в което съм сигурен е че ви трябва е задължително изправен катализатор на автомобила
    не просто да го има а да е изправен -глобите са в четирицифрени суми в евро
    течове от автомобила също не трябва да има
    BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
      не съм ходил но проучвах възможността да отидем там през лятото
      това в което съм сигурен е че ви трябва е задължително изправен катализатор на автомобила
      не просто да го има а да е изправен -глобите са в четирицифрени суми в евро
      течове от автомобила също не трябва да има
      С тези изисквания съм наред.Планувам го за тази зима.За сега сме два автомобила разбира се 4х4.

Коментар

Никой ли неможе нещо да подскаже,някоя идея,някаква информация,някаква помощ.

Коментар

Предполагам с руския можеш да се справиш ?
          ЦЪК
          още
          това е свързано с предходното
          и още
          И това е само от един от сайтовете, които знам и чета. Да продължавам ли с другите ?

Коментар

преди две години ходих до Осло с Алфата,след Германия се пътува много спокойно можеш да заспиш на пътя,в Швеция на някои бензиностанции има дизел само на колонките за камиони,в Дания се минава един страшно дълъг мост,красиво е
            Cherokee 4.0 L,Automatick,2,5" inch lift,UP-Country,лебедка
            Steyr-Puch 2,8 Super Swamper TSL 34-10,5-15

Коментар

забравих да допълня че Алфата е с WM 2,5 TD който не става за нищо според повечето хора във форума
              Cherokee 4.0 L,Automatick,2,5" inch lift,UP-Country,лебедка
              Steyr-Puch 2,8 Super Swamper TSL 34-10,5-15

Коментар

Първоначално публикуван от moja Преглед на мнение
                преди две години ходих до Осло с Алфата,след Германия се пътува много спокойно можеш да заспиш на пътя,в Швеция на някои бензиностанции има дизел само на колонките за камиони,в Дания се минава един страшно дълъг мост,красиво е
                Благодаря ти за информацията.Моста само съм го виждал,но ще минем по него.

Коментар

Станахме 3 джипа с вероятност за 4.Плануваме го за февруари.

Коментар

Здравейте,

Дайте повече подробности за пътуването, като дестинация, през кои места смятате да пътувате и т.н.

Аз от месеци планувам подобно нещо, мен ми се ходи до Швеция и Финландия, по принцип от години се каня, дори поназнайвам малко шведски малко суоми ама все нещо излиза...

Само, че аз мисля около Коледа-Нова година...

Ако се сте се събрали вече 3 джипа и бихте приели още, защо да не помисля и аз с жената да покараме малко до там

Ако искате като търся мога да поствам тук разни полезни или интересни линкове и информация...
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                      Здравейте,

Дайте повече подробности за пътуването, като дестинация, през кои места смятате да пътувате и т.н.

Аз от месеци планувам подобно нещо, мен ми се ходи до Швеция и Финландия, по принцип от години се каня, дори поназнайвам малко шведски малко суоми ама все нещо излиза...

Само, че аз мисля около Коледа-Нова година...

Ако се сте се събрали вече 3 джипа и бихте приели още, защо да не помисля и аз с жената да покараме малко до там

Ако искате като търся мога да поствам тук разни полезни или интересни линкове и информация...
                      Дестинацията сега я мислим,колкото за джипките станахме 3 плюс 1 кола 4х4,така че добре дошъл.

Коментар

Здравейте !
                        Пишете ме и мен мераклия.
                        Мислите ли маршрута да минава зад полярния кръг ?

Коментар

За момента мислим да е до град Agdenes Норвегия(не знам как се чете). През първата половина на февруари може да се наблюдава почти всяка вечер северното сияние. Целта на пътуването е именно да се види този феномен, разходка по фиордите и евнтуално да се стигне до най-северната точка на континента. А разбира се и алкохолния туризъм . Прехода ще бъде с нормални автомобили, независимо дали 4х4 или 2х4. За момента има запитване от един колега с Шкода Октавия. Така че, всеки е добре дошъл. Всичко подробности около разходката, като крайна цел, настанявания, междинни спирания, маршрут, неоходима екипировка за джиповете и т.н. ще бъдат изяснени до средата - края на декември. Гената или аз ще ви дадем всякаква информация която пожелаете. Всеки е добре дошъл. Колкото по-голяма група - толкова по качествен купон
                          Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Естествено ние сме поредните мераклии ! Норвегия имат област Шпицберген ,която е на самия полярен кръг . Там си живеят хора и бели мечки в някаква интересна хармония .Ще е любопитно да видим за какво става въпрос .Все пак съм го чувал само от разкази, а и там живее българка от Русе .
                            http://www.youtube.com/watch?v=3u4BJRE-pEA

Коментар

Първоначално публикуван от pepodzvera Преглед на мнение
                              Здравейте !
                              Пишете ме и мен мераклия.
                              Мислите ли маршрута да минава зад полярния кръг ?
                              Грехота е да отидем толкова на север а да не минем полярния кръг,според мен,така,че брой го че сме там.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X