Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кавказки пленник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кавказки пленник

Това дето е камионо-автобус ...... се нарича КВЗ (Ка-Ве_Зе) ..... не знам защо, но един от преводите на това съкращение е: Камион Вози Затворници .....
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Бравос "пленнико кавказки"!!!
      Така са те пленили тия планини,
      че и ние им станахме "пленници",
      на тях и твоя разказ.
      Продължавай да ни "пленяваш" приятелю!!!

Коментар

Великолепно!При положение,че изкарах две години в района на Грозни,Шали и Гудермес нищо подобно не съм чел.Много поучителен и хубав разказ.Пиши отново особенно,ако знаеш нещо повече за нохчите.
        Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Пиши отново особенно,ако знаеш нещо повече за нохчите.
          Нохчи - така наричат себе си чеченците , нали?

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнение
            Великолепно!При положение,че изкарах две години в района на Грозни,Шали и Гудермес нищо подобно не съм чел.Много поучителен и хубав разказ.Пиши отново особенно,ако знаеш нещо повече за нохчите.
            С нохчи не съм се срещал с едно изключение. Горе на "Приюта" някакъв Руслан по проф. планински спасител, а по нац.принадлежност чеченец се опитваше да ми пробута три дефектни титанови клина за лед, срещу една ледена ръка "Camp". Дето се вика ....страните не стигнаха до споразумение

Коментар

Точно така,нохчи наричат себе си чеченците.Нохча вай?-Чеченец ли си?
              Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Още малко снимки. Сори че нарядко имам времe, но така е...
                Това е поглед от лагeра Джан Туган към едноименния връх /малко я шопнах, че иначе не беше за гледане/

Една колежка на Ледник се пендечи. Пендеченето не е интересно, но такива Ледници у нас няма, уви

Аз на Ледник се пендеча, по-скоро на ледена стеничка. Не се виждам, щото снимам. С около 30 м. отвес под мен е фирна и после още маса стръмнички пасажи до Обетованата. Ама то личи, ако се вгледа човек....Тази снимка как съм я правил със "Смяната"-та съвсем не помня...Ех, млади години бригадирски
                Последно редактирано от Kent; 17-09-07, 20:11.

Коментар

Еееех, да ти имам бригадирските спомени
                  от пендеченето и пендечанските планини...!!!!
                  И колежките, разбира се...!!!!
                  Нищо повече от чиста завист българска,
                  да си не помислиш нещо лошо...!!!

Коментар

Още малко описания по темата за Великия Елбрус - първенеца на Стария континент http://elbrus04.hit.bg/

Аз май ще отида догодина там

Коментар

Изумен съм и пленен! Кавказ си е Кавказ!
                      Благодаря!

Коментар

Златен си братче... От както преди 12 години един задник ми намля дясното копито с колата си, не съм се катерил на високо... Върна ми спомените.

А единият от починалите български алпинисти - Радко Бреянов ми се пада вуйчо. На него съм кръстен - Радослав. Майка ми казва, че още го сънува. Щял е, като се върне, да се жени...
                        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X