От: Експедиция Шесаплана 2012 /Топ 5 на Алпите/

Стария чекалиран път все още не е забранен за движение.Отворени са и доста пътища по самата граница,минаващи по билото на планината.През деня има много туристи и най подходящото време за каране е сутрин рано и вечер след 18 часа.Общата дължина на черните пътища в този район е над 100 км.По тях и по други пътища,минаващи все по високото, може да се стигне чак до морето.Както казах в предишния пост,не съжалявам,че се отказах от трите най-високи прохода в Алпите.Атмосферата на Тенда е незабравима.Възможността да се любуваш на гледки,да се потопиш в историята или пък да си покараш на воля,не се случва всеки ден.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Експедиция Шесаплана 2012 /Топ 5 на Алпите/
Свий
X
-
Последна спирка Венеция
За този град е писано много,затова ще изложа моята гледна точка.Настанихме се в къмпинг Реалто,срещу сумата от 48 Е за четири човека,две палатки и Витарката.Топла вода,пералня,пицария,магазин,интернет.За по-малко от пет минути с автобус сме във Венеция.
Така би изглеждала тя през очите на един "гларус":
Така би изглеждала тя през очите на "шопинг мадама":
Така би изглеждала през очите на "романтика":
Така я вижда организирания турист:
Аз видях това:
С това пътешествието приключи. Останаха ни два дни за прибиране на родна земя.Не чак толкова приятно завръщане,като се има предвид задръстванията и чаканията по путарините. Независимо от всичко, лично за мен това пътуване е успешно.За десетина дни изминах около 6000 км.Докоснах се до магията на Алпите и високопланинските пътища.Качих се на Шесаплана и на Сомайлаер. За тази година е това.Догодина в Доломитите и Адриатика.Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Благодаря за споделянето
Много интересни места си видял...И хубава гледна точка
Ще трябва да те питам за някои места , които мога да посетя
''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.
Коментар
-
Страхотна разходка сте направили и сте видели много красиви места! Благодаря за възможността да ги видим и ние!
Коментар
-
Страхотно, но при мен има проблем, не всички снимки ги има, само пише "Прикачен XYZ ", като кликна ми изписва да уведомя администратор , че имало невалидна връзка. Само при мен ли е така?
Коментар
-
Когато качвам снимките,вскичко е нормално,но след като изпратя отговора,едни снимки се показват други не.Моля,администратора да ми каже,дали има някакъв проблем или пропуск от моя страна.Поздрави!Първоначално публикуван от akxel Преглед на мнениенаистина страхотно пътешествие сте си спретнали
и аз като колегата немога да вида всички снимки,и на мен ми изписва прикачен файл и да се обърна към администратораНека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
-
Догодина Доломитите и Адриатика.Отрицателния офсет идва в повечко.В свалено състояние/с гумата/ при грубо измерване ЕТ е много над -40.Попрестарали са се като са ги правили.Натоварат се лагерите,при спиране предницата "влече" в страни.Първоначално публикуван от Spasoff_70 Преглед на мнениеСтрахотен пътепис !!! Ти си голям планинар !!! Догодина какво си замислил ? Между другото как са джантите,които купи от мен? Радват ли те ?Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар