Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Забатачвания по Врачански

Свий

X
- 

До: Забатачвания по Врачански

Ивооо, стига си снимал тия Г-класи, ще вземеш да ги сънуваш и ти!Първоначално публикуван от mushko1 Преглед на мнениеИ още малко снимки,снегът беше твърдичък. 
 Аз сутринта сънувах, че един се опитва да ми я отключи и като ме видя побягна, ама аз после го настигнах, и.... следващото го спестявам, после се събудих и беше време за ставане... 
 Снега беше "твърдичък" за преминаване, ама иначе си беше вода в насипно състояние... Питай тоя, дето рина с лопатата, ако не вярваш. Без блокажи си за никъде. :D Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
- 

До: Забатачвания по Врачански

Гошо,а научи се да пишеш беПървоначално публикуван от rusiq84 Преглед на мнениебеше много яка разходка и двата дни ще чакаме каро да качи снимки и клипчета и от 05 04 2010г   ,ако не-диктувай на Шушка никой няма да знае че тя пише вместо тебе ,ако не-диктувай на Шушка никой няма да знае че тя пише вместо тебе   .Иначе разходката се получи добре.

СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!! .Иначе разходката се получи добре.

СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия
 Коментар
- 

От: Забатачвания по Врачански

Не`мой газите Екопътеката, ей!Първоначално публикуван от plamen+ Преглед на мнениеДо водопада не, но до първия мост стигнах.

Има снимки и клипчета от днес. Викнаха ме по едно време да окантарвам Г-то. Имаше и тест на една синя Витара, или по скоро на това, което е останало от нея, след творенията на RYSIA69 май беше. Ще видите как се пресяга с колелетата си като човек... Ще кача нещата утре, че сега нямам добър нет.

Ники, жив ли си бре, човек?Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
- 

От: Забатачвания по Врачански

дай да я видим тая витара деПървоначално публикуван от The Bear Преглед на мнениеНе`мой газите Екопътеката, ей!

Има снимки и клипчета от днес. Викнаха ме по едно време да окантарвам Г-то. Имаше и тест на една синя Витара, или по скоро на това, което е останало от нея, след творенията на RYSIA69 май беше. Ще видите как се пресяга с колелетата си като човек... Ще кача нещата утре, че сега нямам добър нет.

Ники, жив ли си бре, човек?СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия
 Коментар
- 

Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

4литра бензин.Други имат снимки от разхотката очаквам да ги качат,там е и патрола с 37гуми
 4литра бензин.Други имат снимки от разхотката очаквам да ги качат,там е и патрола с 37гуми 
		 ас ще кача малко от днес
 ас ще кача малко от днес 

Коментар