Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Забатачвания по Врачански

Свий

X
- 

До: Забатачвания по Врачански

Аз съм за с двете ръце! Даже мисля още утре да се поокалям малко, че нещо голяма пауза ударих...Първоначално публикуван от rusiq84 Преглед на мнениеще има ли батак тази събота 03 04 2010г ? 
 Някой ако има някакви подобни мисли, да пише.Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
- 

Бе аз снощи не издържах, и към полунощ се поразтърсих над Петрол, ама нещо като няма сняг и киша, не е баш интересно ... Не можеш да закъсаш...

Без блокажи си за никъде. :D ... Не можеш да закъсаш...

Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
- 

Като е по-сухо става добро рали . Току що се прибрах от Косталевските баири. Така ми поднесе на един прашен завой (с бесна скорост), че не знам как не се обърнах в драките . Току що се прибрах от Косталевските баири. Така ми поднесе на един прашен завой (с бесна скорост), че не знам как не се обърнах в драките Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш... Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
 Коментар
- 

Това вече не е валидно:

"Никой нищо не казва. Аз в 10ч ще съм при халето на Rysia. Ако няма други мераклии ще ходя нагоре сам (или ще взема жената), сетих се за едно място, където батака може да се окаже в повече... " "

Ето защо никога не си правя планове за нищо - винаги се прецаква нещо. Утре на обяд и аз се оказах канен на маса... Така че, може би към 14ч ще съм свободен вече.Последно редактирано от The Bear; 02-04-10, 21:34.Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
- 

Малко снимки от днеска.

И куипчетата:

www.velbor.com/M1.wmv
 www.velbor.com/M2.wmvПоследно редактирано от The Bear; 03-04-10, 23:50.Без блокажи си за никъде. :D
 Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Давай и другите снимки Мони...
 Давай и другите снимки Мони... 

Коментар