Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране и простотии около Велинград.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Каране и простотии около Велинград.

Браво банда супер сте. Много ме кефите. Очаквам с нетърпение да видя снимките от следващото ви каране. Успех и дано си прекарате яко.
    Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
      АГенчо каква е тая фронтерка на автара ти .
      СПАМ:
      Мое производсво, 2 месеца си играх, ама стана ебати дзвера, давай джи-то, нали искаш дълга база....... взимам евтино.
      Поздрави.
      [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от lopotok Преглед на мнение
        СПАМ:
        Мое производсво, 2 месеца си играх, ама стана ебати дзвера, давай джи-то, нали искаш дълга база....... взимам евтино.
        Поздрави.
        Право почваи.

Коментар

Аз пропускам. Ще слагам картон на къщата.
          Жалко.
          Приятно каляне.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от lopotok Преглед на мнение
            СПАМ:
            Поздрави.
            Е тоя Колега е виновника кадето ми вкарва мухи в главата.

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
            Генчо каква е тая фронтерка на автара ти
            В неделя ще видиш ква е..........
            Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 11:45.
            sigpic

Коментар

Колеги бройте и мен, ще дойда да се поокаляме здраво

Коментар

И аз може да си взема гумените ботушки
                BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

• Даваите по скоро заявките че време не остана.Само локвите до утре да не избягат че нещо днес дъжда е кът.Евгени, май най-добре ще стане за всяка следваща подобна сбирка да пускаме самостоятелна тема за да не се получи като сега а и няма да има натрупвания 100разходки да висят на една тема пък и Заглавието ще е съвсем прясно.Само предложение без никаква зла умисъл

Вальо, аз зарязвам хубава жена на легло за това дело.Мога само да ти пожелая спорна работа.После ракийка със салатка ЗА ОТМОРА.
                  Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 11:45.

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
                    Даваите по скоро заявките че време не остана.Само локвите до утре да не избягат че нещо днес дъжда е кът.Евгени, май най-добре ще стане за всяка следваща подобна сбирка да пускаме самостоятелна тема за да не се получи като сега а и няма да има натрупвания 100разходки да висят на една тема пък и Заглавието ще е съвсем прясно.Само предложение без никаква зла умисъл
                    Колега теб никой не те е карал да пускаш наши теми или други.Ако организираш нещо добре.Но никога вече не ДУБЛИРАИ наши предложения за хард разходкй.Ако обичаш.А до натрупванията на нас така ни харесва и сме свикнали.За всички приятели ги оведомяваме на лични или по тл.Така че не е проблем.А темата си е за наще ПРОСТОТИИ не я закачай.ПОЗДРАВИ.
                    sigpic

Коментар

Аре по напред прочети това което сам написал в темата па тогава пиши глупости.Аз пиша за разходки Всяка седмица .И ако нямаш нищо против миналата седмица най-напред говорих с теб и чак тогава пуснах темата.Ти каза : -Пускай, не всеки може всеки уикенд да участва.Спазил съм някакво старшинство имам опит в това.За това че темите се преплетоха ,ако прочетеш по горе аз ви се ИЗВИНИХ въпреки че съм пуснал темата 2дни преди вас и никъде не съм дал дата и час.Аз просто търся съмишленици.А ти сега ми се правиш на интересен. SORRY Нищо Лично

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
                        Аре по напред прочети това което сам написал в темата па тогава пиши глупости.Аз пиша за разходки Всяка седмица .И ако нямаш нищо против миналата седмица най-напред говорих с теб и чак тогава пуснах темата.Ти каза : -Пускай, не всеки може всеки уикенд да участва.Спазил съм някакво старшинство имам опит в това.За това че темите се преплетоха ,ако прочетеш по горе аз ви се ИЗВИНИХ въпреки че съм пуснал темата 2дни преди вас и никъде не съм дал дата и час.Аз просто търся съмишленици.А ти сега ми се правиш на интересен. SORRY Нищо Лично
                        Това значи ли ,че като имаш тема ние трябва да спрем да се разбираме за каране в наща.ПОЗДРАВИ.Станахме като в детската градина.
                        sigpic

Коментар

Раходката беше супер,но с малко лош край!
                          Прикачени файлове

Коментар

Колеги разходката беще супер имаше доста премеждия ето малко снимки.

Последно редактирано от cveti; 04-05-09, 11:54.

Коментар

Ето и снимки от мен.Разходката стана супер.С изключение на много леки щети по джипките.
                              Прикачени файлове
                              sigpic

Коментар

• И още няколко

И последно

Последно редактирано от cveti; 05-05-09, 18:42.
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X