Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Хард" разходка за дата 18.02.07

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: "Хард" разходка за дата 18.02.07

Браво Чудесна разходка и чудесни снимки както винаги
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

То, че сте правили "тройки" ... ясно .... ама вие променихте света Бе ...!!
      До сега като се каже Шведска тройка .... ясно, Руска ... също ....

Ама те т'ва: "кореец - руснак - американец" .... к'фо е ...

Поне едното да е от женски род ..
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Егати педерастията аз затова не ходя с тях
        no signature no problems

Коментар

Разходката ви е била чудесна,или поне така изглежда от представянето и от V93.Дано в скоро време да се организира и друга такава.

Коментар

Страхотно е било жалко че не съм бил там да закачим и един Японец на тия "100 синджира Роби".
            По начина по които е описано прилича на Тренировка на МСС.Както вие си казахте имало е от всичко.

Коментар

Браво V93, Изключително добър "репортаж", всеедно съм бил на мястото!
              Скъпи колеги ето защо са бутоните за Гласуване (Кантарчето) за да "поощрите" хората който ви правят съпричастни към разходките който не сте посетили

Коментар

Браво, изкарали сте си чудесно, както винаги
                sigpic УАЗ-452

Коментар

Страхотно сте си изкарали.Веднъж да доидете не наш терен и аз да ви изпусна(ще се пръсна от яд).Даже сте се засекли с моите приятели с моторите.В Своге по кафетата се говори за вашето преминаване-атракция.Като ми казаха че е имало Киа и вече знаех кои сте били.
                  Калин Митров-0887929490

Коментар

Екстра беше.

Само ме е яд че си забравих апарата.

Коментар

Първоначално публикуван от k -2 Преглед на мнение
                      В Своге по кафетата се говори за вашето преминаване-атракция.
                      Ааааа, голяма атракция направихме. И аз, в качеството си на осигуряващ ГПС навигация, допринесох за това да направим 2-3 тегела в Своге.

Минаваме под ЖП линията и завиваме вдясно. Гледам - ГПС-то показва, че се отклоняваме от маршрута "Владии, стой! Правим кръгом"

Речено - сторено. Цялата колона прави обратен завой, прецепвайки през района на бензиностанцията на Лукойл.
                      Тръгваме в обратна посока, гледам стрелката - пак не е както трябва.
                      Бре, мааму стара! И този момент поглеждам надясно и ми просветва.
                      Там има пешеходен мост над реката. ГПС-ът ми е настроен за "Вид превозно средство: Emergency" и явно е изперкал маршрута през пешеходния мост. Майтап!!!

Айде още веднъж "Колона, стой! Кръ-гом и продължавай да настъпваш"

П.П. Майтапът настрана. Установил съм, че най-често имам(е) проблем с карането по ГПС в населено място. На моменти пада голяма чуденка кой точно сокак трябва да се хване.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от k -2 Преглед на мнение
                        ...В Своге по кафетата се говори за вашето преминаване-атракция.Като ми казаха че е имало Киа и вече знаех кои сте били.
                        На този баир, ние просто прелетяхме . Киата седеше чинно горе и чакаше изпълзяването на останалите екипажи А със сигурност лутането ни в Своге, е предизвикало доста смЕх в околията. Дори Ато се зачуди, защо го обикаляме по няколко пъти
                        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          На този баир, ние просто прелетяхме . Киата седеше чинно горе и чакаше изпълзяването на останалите екипажи А със сигурност лутането ни в Своге, е предизвикало доста смЕх в околията. Дори Ато се зачуди, защо го обикаляме по няколко пъти
                          Алооооо.....
                          НЕкои чакахме долу.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
                            Алооооо.....
                            НЕкои чакахме долу.
                            Да де! Качиха се, изровиха коловоза още повече и седнаха да гледат сеир ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                              Да де! Качиха се, изровиха коловоза още повече и седнаха да гледат сеир ...
                              Оправдания винаги А наистина и Марканчо прелетя, но още след нас трасето започна да се ремонтира ( работеше се с една доста поврътлива лопата ) и вече имаше други параметри
                              Последно редактирано от Асен Василев; 19-02-07, 21:57.
                              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                                но още след нас трасето започна да се ремонтира ( работеше се с една доста поврътлива лопата ) и вече имаше други параметри
                                Да бе! С тая лопата за сняг само заглаждаше това, дето го бях изорал с дифа!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X